Avenger Right Angle Baby Plate

47,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,44 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Avenger Right Angle Baby Plate F809 on varustus, mis pakub filmitegijatele ja fotograafidele usaldusväärset lahendust nende varustuse paigaldamiseks erinevates loovates seadetes. See on Avenger F809 õige nurga all olev beebiplaat. Terasplaatil on kee

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Avenger Right Angle Baby Plate F809 on varustus, mis pakub filmitegijatele ja fotograafidele usaldusväärset lahendust nende varustuse paigaldamiseks erinevates loovates seadetes. See on Avenger F809 õige nurga all olev beebiplaat. Terasplaatil on keevitatud 5/8" beebipulk, mis on painutatud 90° nurga all ja ulatub seinast 15 cm kaugusele. Kaheksa ankurauku võimaldavad kruvide või naelte kasutamist. Unikaalne Avengeri tootesari võimaldab sellel beebiplaadil kinnitisi täpselt reguleerida sisseehitatud pöörleva beebipulgaga. Disain ja ehitus Avenger Right Angle Baby Plate F809 on loodud täpsuse ja vastupidavuse silmas pidades. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, on see mõeldud vastu pidama professionaalse kasutamise raskustele. Plaadil on unikaalne õige nurga all olev disain, mis võimaldab varustuse paindlikku paigutamist kitsastes või ebatavalistes ruumides. Mitmekülgsus ja ühilduvus Üks Avenger Right Angle Baby Plate F809 silmapaistvaid omadusi on selle ühilduvus erinevate tööstusstandarditele vastavate paigaldussüsteemidega. Tehnilised andmed Paigaldus: 5/8" / 16 mm pulk Materjal: Teras Mõõtmed, plaat: P: 90,0 x L: 149,0 x K: 3,2 mm Mõõtmed, pulk: P: 15,2 cm (seinast) Kaal: 0,7 kg Avengeri tooted on loodud vastama foto- ja kinoturu erivajadustele. Valikus on statiivid, klambrid, ühendused, valguse juhtimise vahendid ja tarvikud, mis kõik on loodud vastama liikuvapilditööstuse rangele kvaliteedistandardile ja jõudluse tasemele. Toote kvaliteet on Avengeri tunnus, mis suudab vastu pidada äärmuslikule kasutamisele, karmidele atmosfäärilistele tingimustele, väga suurele stressile ja raskele koormusele.

Produktu kodi

EAN
8024221154672
Ražotāja kods
682561

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt