Manfrotto HaloCompact Cover 82cm Soft Silver Difflector

39,99 €

48,77 € / M

Ikmēneša maksājums sākot no 1,20 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Manfrotto HaloCompact Cover 82 cm pehme hõbedane difuusor. Erinevalt paljudest traditsioonilistest peegeldus-/difusioonipaneelidest, mis sisaldavad terasest äärist, on 82 cm HaloCompact Cover Difusor Soft Silver ehitatud kasutades Manfrotto poolt väl

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Manfrotto HaloCompact Cover 82 cm pehme hõbedane difuusor. Erinevalt paljudest traditsioonilistest peegeldus-/difusioonipaneelidest, mis sisaldavad terasest äärist, on 82 cm HaloCompact Cover Difusor Soft Silver ehitatud kasutades Manfrotto poolt välja töötatud innovaatilist RapidExoframe™ tehnoloogiat. Kokkuklapitav kerge alumiiniumraam ühendub kiiresti ja peegeldus- või difusioonikangas kinnitub lihtsalt raamile. Nutikalt disainitud RapidExoframe™ (ei sisaldu komplektis) konstruktsioon võimaldab raami jagada mitmeks väiksemaks osaks ning koos kokkupandud kangaga mahub see kandekotti, mõõtmetega ainult 6,5 x 27 x 6,5 cm ja kaaluga ainult 390 g (HaloCompactReflector ja kott). Ultrakompaktsed kokkupandud mõõtmed teevad HaloCompactist ideaalse lahenduse liikuvatele fotograafidele või neile, kellel on väga piiratud kandevõime. Nüüd saab peegeldus-/difusioonipaneeli alati kaasas kanda kaamerakotis, ilma et peaks kaaluma, kas võtta kaasa lisakott või mitte.
HaloCompact Cover Difusor Soft Silver
HaloCompact Diffusor 82 cm Soft Silver koosneb meie standardsest difusoripinnast hõbedase triibuga. See tähendab, et HaloCompact laseb valgusel ühelt poolt läbi nagu difusor ja teiselt poolt peegeldab valgust hõbedaste triipude abil, muutes selle ainulaadseks, tõeliseks kaheotstarbeliseks difusoriks ja peegelduspaneeliks.
Difusori kate - difusor

Difusori kate - peegeldaja

Käepärane karabiiniga klamber võimaldab kasutajal HaloCompacti vajadusel kinnitada vööle, kui ta on väljas oma kaameraga ja ilma kaamerakotita.

Tehnilised andmed
Pind: peegelduspaneel Soft Silver
Peegeldaja mõõtmed (A): 82 cm
Mõõtmed, laius (B) x kõrgus (C): 87 x 88 cm



Manfrotto on alates 1978. aastast kujundanud ja tootnud fototarvikuid professionaalsetele fotograafidele ja harrastajatele nii stuudios kui ka välitingimustes kasutamiseks. Tooteid iseloomustavad innovaatilised lahendused, mis lihtsustavad fotograafi tööd ja suurendavad loovust. Valikus on peegeldavad ekraanid, fototaustad, pehmed kastid, vihmavarjud, difuusorid, kaameratarvikud ja lai valik tarvikuid tootefotograafiale ja fotostuudiole.

Produktu kodi

EAN
5055135930680
Ražotāja kods
LL LR3321

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt