Elinchrom Charger ELB 400/500

123,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 3,71 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Elinchrom ELB 500 Charger Li-Ion kasutamiseks koos ELB 500 TTL ja ELB 400 (Quadra Li-Ion) akupakiga. ELB 500 TTL Li-Ion aku spetsiaalne laadija tagab aku tõhusa ja ohutu laadimise, tagades pikaajalise kasutuse ja optimaalse jõudluse mitme laadimistsü

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Elinchrom ELB 500 Charger Li-Ion kasutamiseks koos ELB 500 TTL ja ELB 400 (Quadra Li-Ion) akupakiga. ELB 500 TTL Li-Ion aku spetsiaalne laadija tagab aku tõhusa ja ohutu laadimise, tagades pikaajalise kasutuse ja optimaalse jõudluse mitme laadimistsükli jooksul.
Kiire laadimine
Professionaalses fotograafias on aeg sageli oluline. Elinchrom ELB 500 laadija on mõeldud aku kiireks laadimiseks, tagades minimaalse tööseisaku ja võimaldades fotograafidel jätkata pildistamist minimaalse katkestusega.
Turvamehhanismid
Lithium-ion akude ohutuks ja tervislikuks laadimiseks on vaja hoolikat laadimist. ELB 500 laadijal on tavaliselt turvamehhanismid, mis takistavad ülelaadimist, ülekuumenemist ja juhtivpinge kõikumist, tagades ohutu laadimise ja kaitstes nii akut kui ka kasutajat.
Kaasaskantav disain
ELB 500 TTL kaasaskantavuse säilitamiseks on selle laadija tavaliselt kompaktne ja kerge, et seda saaks hõlpsasti pakendada koos strobovalguse ja muu fototehnikaga.
Staatuse näitajad
LED-indikaatorite või muude visuaalsete vihjete abil saavad fotograafid hõlpsasti aru laadimise olekust ja planeerida vastavalt oma pildistamist.
Tipptasemel jõudluse säilitamine
Õige aku haldamine on võtmeks Elinchrom ELB 500 TTL tipptasemel jõudluse säilitamisel aja jooksul. On oluline tagada, et aku oleks korralikult hoitud kasutamata olekus, hoitakse mõõdukates temperatuurides ja laaditakse määratud laadijaga, et tagada optimaalne pikaajaline kasutusiga ja usaldusväärsus.
Loomingulise visiooni toetamine
Põhimõtteliselt on Elinchrom ELB 500 TTL koos oma Li-Ion laadijaga väärtuslik tööriist fotograafidele, pakkudes usaldusväärset, kaasaskantavat ja võimsat valgustuslahendust, mis aitab realiseerida nende loomingulisi visioone. Aku pidev ja ohutu laadimine tagab, et fotograafid saavad ELB 500 TTL-le alati ja igal pool loota, pakkudes seeläbi piiramatut võimsust ja loovust.
Kasutusjuhend
Ühendage ELB 500 Charger esmalt vooluvõrku ja seejärel ELB 500 Battery'ga
Laadimise edenemist näitab vilkuv punane LED
Vilkuv roheline LED näitab, et aku on täielikult laetud


Elinchrom on Šveitsi stuudiovalgustuse tootja, kes on kuulus oma pideva innovatsiooni ja juhtiva positsiooni poolest nii kaasaskantava kui ka stuudiovalgustuse varustuse valdkonnas. Alates 1962. aastast on Elinchrom jätkuvalt arendanud ja uuendanud välklampide valgustust, läbimurdelisi tooteid. Elinchromi stuudio- ja kaasaskantavad valgustuslahendused on saadaval nii professionaalidele kui ka neile, kes alustavad välklampidega pildistamist.

Produktu kodi

EAN
7630006320289
Ražotāja kods
19277

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt