StudioKing Beauty Dish Silver SK-BD700 70 cm with Honeycomb Grid

149,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 5,11 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

StudioKing SK-BD700 koosneb iludisainist (? 70 cm), mis on varustatud meekärje, hajutusriide ja peegeldiga. Nagu nimi viitab, võimaldab iludisain teil inimesi kõige ilusamal viisil pildistada. See pakub laia hajutust ja ilusat kontrasti, nii et inime

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

StudioKing SK-BD700 koosneb iludisainist (? 70 cm), mis on varustatud meekärje, hajutusriide ja peegeldiga. Nagu nimi viitab, võimaldab iludisain teil inimesi kõige ilusamal viisil pildistada. See pakub laia hajutust ja ilusat kontrasti, nii et inimese detailid (näiteks nahatoonid või lihased) esile tõstetakse ilusal viisil. Võrreldes valge iludisainiga, muudab hõbedane värv detailid veelgi silmatorkavamaks.

Kinnitate peegeldi iludisaini sisse kolme "pulga" külge. See põhjustab valguse peegeldumist ja jaotumist. Meekärje abil saate taskulampi suunata rohkem. Hajutusriidega saate valgust pehmendada. Erinevad adapterrõngad on valikuliselt saadaval; see ei sisaldu selle tootega.

Milliste välklampide brändidega saan iludisaini kasutada?

Seda iludisaini saate hõlpsasti kasutada paljude erinevate brändidega, sealhulgas Bowens, Broncolor, Elinchrom, Falcon Eyes, Hensel, Multiblitz ja Linkstar. Kõigi nende brändide jaoks on saadaval adapterrõngad, mida leiate valikuliste tarvikute hulgast. Lisaks 152 mm adapterrõngastele saate selle iludisaini ühendada ka adapteritega, mille läbimõõt on 144 mm. See võib säästa teile märkimisväärset summat raha, kuna te ei pea enam originaaltarvikuid ostma.

Rakendus StudioKing Beauty Dish Silver SK-BD700

See universaalne iludisain on ideaalne fotograafidele, kes soovivad "oma" mudeli nägu või keha kaunilt rõhutada. Sellepärast on StudioKing SK-BD550 sageli kasutatav tööriist portreede või moefotode jaoks. Valikuliste adapterrõngaste abil saate seda StudioKingi iludisaini kasutada universaalselt mitmete erinevate välklampidega. Üldiselt on see soovitatav: mida suurem on kaugus objektist, seda suurem peaks olema kasutatav iludisain.


1x StudioKing Beauty Dish SK-BD700 (?70cm);1x Meekärg;1x Hajutusriie;1x Peegeldi

Produktu kodi

EAN
8718127093981

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt