Falcon Eyes LED Lamp Dimmable S20 on 230V

849 €

Ikmēneša maksājums sākot no 28,94 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Falcon Eyes S20 on võimas, kaasaegne kahevärviline LED-valgusti professionaalsele ja nõudlikule kasutajale. Võimsa LED-lambiga on võimsus 200 vatti ja see annab poole meetri kaugusel 200 000 luksi. Saate reguleerida lambi võimsust, kasutada eelprogra
Falcon Eyes S20 on võimas, kaasaegne kahevärviline LED-valgusti professionaalsele ja nõudlikule kasutajale. Võimsa LED-lambiga on võimsus 200 vatti ja see annab poole meetri kaugusel 200 000 luksi. Saate reguleerida lambi võimsust, kasutada eelprogrammeeritud teemaeffekte ja juhtida seda kaugjuhtimispuldi abil oma nutitelefoniga. LED-lambi värvitemperatuur on vabalt reguleeritav. Siin on teil valik 2500K (soe kollane valgus) kuni 5600K (päevavalgus) ja 9999K (erksinine valgus) ning kõik selle vahel. See võimaldab teil LED-valgust täpselt vastavusse viia ümbritseva valgusega. Saate ka võimsust lõpmatuseni reguleerida 0–100%. Tänu CRI-väärtusele 96, mis näitab värviusklikkust, võite alati loota loomulikele värvidele. Lampi saate kasutada kahte erinevat moodi. Seda saab teha kaasasoleva juhtseadme abil, kuid seda saab teha kaugjuhtimisega oma nutitelefoni või tahvelarvuti abil, kasutades tasuta DeSal+ rakendust. Selle tulemusena ei pea te enam iga kord lambi juurde kõndima. DeSal+ rakendus töötab Bluetoothi kaudu ja on saadaval nii iOS- kui ka Android-seadmetele. Selle toote standardvarustusse kuulub reflektor, mis võimaldab valgust koondada. Pehme kasti (valikuliselt saadaval) abil saate valgust veelgi pehmendada. LED-lamp on paigutatud hoidikusse, mida saate kasutada lambi asendi reguleerimiseks. Hoidikul on standardne kinnitusava, mis võimaldab lambi paigaldada igale tavalisele statiivile. Saate lambi kasutada kaasasoleva vahelduvvooluadapteriga, kuid saate seda kasutada ka välitingimustes, kasutades valikulist V-mount akut. Sisseehitatud mootori jahutussüsteem tagab, et S30TD ei ülekuumeneks. Selle mootori jahutusel on ainult poole meetri kaugusel müratase 36,4 dB, nii et see ei sega teie videote salvestamist. Vajadusel saate mootori jahutuse täielikult välja lülitada, saate S20 kasutada maksimaalselt 50% võimsusega. Lambi muud omadused • Ühendus: Bowens • Kiirgusnurk: 20 kraadi (koos reflektoriga) • Teemaeffektid: 9 eelseadistust, sealhulgas välkvalgus, televiisori valgus ja küünlavalgus • Nutitelefoni kaudu juhtimine: tasuta DeSal+ rakenduse abil (Bluetooth) • DMX-ühendus: jah Falcon Eyes LED-lamp Dimmable S20 rakendus LED-lamp on mitmekülgne lahendus (pool)professionaalsele kasutajale. S20 on ideaalne lahendus videoregistreerimiseks. Mõelge intervjuudele ja esitlustele või kasutage seda näiteks sisuloojate jaoks vlogide või YouTube'i videote tegemisel. See lamp on ka mugav lahendus toote- või portreepildistamiseks. Kuna saate töötada nii vahelduvvoolu kui ka V-mount akuga, saate lampi kasutada nii stuudios kui ka välitingimustes. Olenemata sellest, milleks lampi kasutate, on S30TD ideaalne lahendus, kui otsite kaasaegset LED-lampi, millel on suur valgusväljund või soovite töötada suuremate kauguste tagant subjektist. 1x Falcon Eyes LED-valgusti S20 (Bowens); 1x Reflektor; 1x Juhtseade koos kanderihmaga; 1x Kandekott; 1x Lambihoidik universaalse kinnitusavaga; 1x Vahelduvvoolukaabel

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 129,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 79,99 €
  • Insurance (1 year) - 119,99 €
  • Insurance (2 years) - 189,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Produktu kodi

EAN
8718127099099

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt