Colorama Colormatt 100x130cm Slate

49,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,50 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Colorama Colormatt taust PVC 100 x 130cm Slate on ideaalne lahendus lauapealsele fotograafiale, mis nõuab siledat, matt pinda, et vähendada peegeldusi. Vee- ja kriimustuskindel Colormatt on saadaval rikkalikus värvivalikus. Pakub siledat pinda Paken
Colorama Colormatt taust PVC 100 x 130cm Slate on ideaalne lahendus lauapealsele fotograafiale, mis nõuab siledat, matt pinda, et vähendada peegeldusi. Vee- ja kriimustuskindel Colormatt on saadaval rikkalikus värvivalikus. Pakub siledat pinda Pakendatud kartongtorusse transpordi kaitseks Veekindel Värv: Slate Grey Colorama Colormatt 100x130cm Slate on kvaliteetne taust, mis pakub fotograafidele mitmekülgset ja vastupidavat pinda nende fotograafia vajadusteks. See konkreetne kivisüsi värv pakub sügavat hallikassinist tooni, mis on ideaalne meeleolukate ja atmosfääriliste piltide loomiseks. Üks Colormatt taustade kõige muljetavaldavamaid omadusi on nende värvi ja tekstuuri ühtlus. Taustad on valmistatud mittepeegelduvast pinnast, millel on peen hammas, võimaldades ühtlast ja ühtlast valgustust kogu pinnal. See on oluline fotograafidele, kes vajavad ühtlast ja ühtlast tausta oma piltide jaoks. Colorama Colormatt 100x130cm Slate taust on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad selle vastupidavuse ja pikaajalise kasutuse. Taust on valmistatud vastupidavast tuumast, mis takistab rebimist ja kortsude teket, tagades, et see jääb heas seisukorras aastateks. Lisaks on taust happevaba ja pH-neutraalne, mis tähendab, et see ei muutu aja jooksul kollaseks ega tuhmiks. Colormatt tausta kivisüsi värv on populaarne valik portreefotograafidele, kuna see pakub neutraalset tausta, mis ei sega subjekti. See on ka suurepärane valik tootefotograafiale, kuna see võimaldab toote värvidel esile tõusta ja eristuda tuhmi tausta taustal. Colorama Colormatt 100x130cm Slate tausta veel üks eelis on selle mitmekülgsus. Seda saab kasutada nii stuudios kui ka väljas, mis teeb sellest suurepärase valiku fotograafidele, kes vajavad kaasaskantavat taustalahendust. Lisaks on taust ühilduv enamiku taustatoe süsteemidega, mis võimaldab lihtsat paigaldamist ja eemaldamist. Kokkuvõttes on Colorama Colormatt 100x130cm Slate suurepärane valik fotograafidele, kes otsivad kvaliteetset, vastupidavat ja mitmekülgset tausta. Selle ühtlane värv ja tekstuur koos neutraalse kivisüsi värviga teevad sellest populaarse valiku erinevate fotograafia stiilide ja rakenduste jaoks. Olgu olete professionaalne fotograaf või harrastaja, Colormatt Slate taust tagab kindla ja ühtlase tausta teie piltide jaoks. Colorama on maailma juhtiv taustade tootja ja kõige populaarsem fototaust professionaalsete fotograafide seas üle maailma. Valige üle 50 erineva värvi ja tooni mitmes laiuses ja pikkuses. Aifo AB hoiab kõiki värve laos ja ostab neid, tagamaks kiire kättesaadavuse fotograafidele kogu Põhjamaade piirkonnas.

Produktu kodi

EAN
5060101581766
Ražotāja kods
LL CO9270

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt