Photo studio Puluz LED 30cm PU5032G

Pamatinformācija

Puluz PU5032G varjuta telk on ideaalne tööriist fotograafidele, käsitöölistele või müüjatele. Varustatud LED-valgustusega - see võimaldab teil teha professionaalseid fotosid väikestest objektidest. Toode on lihtne kokku panna ja kokku pannes on see k

Prece ir arhivēta

Puluz PU5032G varjuta telk on ideaalne tööriist fotograafidele, käsitöölistele või müüjatele. Varustatud LED-valgustusega - see võimaldab teil teha professionaalseid fotosid väikestest objektidest. Toode on lihtne kokku panna ja kokku pannes on see käepärane ja kompaktne. Selle kaasaskantavust hõlbustavad spetsiaalsed käepidemed. Kõrge CRI Ra95 muudab pildistatud objektid ilusaks ja loomulikuks, nii et saate neid edukalt oksjonil müüa, sotsiaalmeedias kiidelda või oma veebipoes müüa. Ideaalne taust väikestele objektidele Telgi mõõtmed on 30x30x30 cm, mis tähendab, et see on ideaalne väikeste objektide fotode tegemiseks. Kas teete käsitööna ehteid? Või müüte mänguasju, vidinaid või tarvikuid? Puluz varjuta telgi abil saate neid ja paljusid teisi asju edukalt pildistada. Komplektis on vahetatavad taustad lausa 6 erinevas värvitoonis - valge, must, kollane, punane, sinine ja roheline. Seega saate hõlpsasti valida selle, mis kõige paremini rõhutab teie pildistatavate objektide iseloomu. Reguleeritav LED-valgustus Toode on varustatud LED-lambiga, mis koosneb 112 valgusperlist. See tagab pildistatavate objektide optimaalse valgustuse. Sellel on kõrge värviedastusindeks. Tänu sellele näevad asjad selle valguse käes peaaegu sama välja nagu päikesevalguses, mis tagab nende loomuliku ilme fotodel. Puluz PU5032G-ga saate ka võimaluse reguleerida valgustuse heledust 10 sammu võrra, et pildistatavad objektid näeksid välja parimad. Täiuslikult läbimõeldud disain Telk on väga lihtne lahti voltida ja kokku panna. Seda toidab 2-meetrine USB-kaabel, mis annab teile unistuste vabaduse - saate selle ühendada laadija, akupanga või isegi sülearvutiga. Toote nutikas disain võimaldab teil teha fotosid erinevatest vaatenurkadest - sealhulgas ülalt, läbi spetsiaalse avause. Telgi sisemus on valmistatud spetsiaalsest materjalist, mis võimaldab LED-valguse ühtlast ja optimaalset jaotumist, tagades pildistatavate objektide optimaalse valgustuse.

Produktu kodi

EAN
5907489605199
Ražotāja kods
PU5032G

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt