Godox Scrim Fast Flag Kit 60x90cm

Pamatinformācija

Godoxi Scrim Flag komplekt pakub teile väga mitmekülgset ja kaasaskantavat valguse muutmise lahendust. Volditavate lipuraamide, lipukangaste, sõrmede ja täppide abil saate need hõlpsasti paigaldada stuudiosse või võttepaika ning kasutada neid valguse

Prece ir arhivēta

Godoxi Scrim Flag komplekt pakub teile väga mitmekülgset ja kaasaskantavat valguse muutmise lahendust. Volditavate lipuraamide, lipukangaste, sõrmede ja täppide abil saate need hõlpsasti paigaldada stuudiosse või võttepaika ning kasutada neid valguse täpseks kontrollimiseks. Parema fotograafia, videote ja filmide tegemise jaoks aitab see komplekt teil valgust paremini reguleerida ja saavutada ideaalsed toonid piltidel, et vabastada oma loov potentsiaal suurema efektiivsusega. Valguse efekti kõrge kontrollimine Lipukomplekt aitab fotograafidel kergesti reguleerida subjekti heledate ja tumedate alade kontrasti, et saavutada ühtlasemaid või rõhutatud pilte täpse ja mugava viisiga ning võimaldab teil valguse efekti kõrgelt kontrollida. Erinevad lipud Must ühe- või kahekordne võrgusilm võib muuta subjekti esiletõstetud osa, muutes seeläbi valguse ja tumeda kontrasti, et saavutada tasakaalustatumad ja sobivamad toonid piltidel. Ühe stopp siidiekraan töötab peamiselt subjekti tumedal alal, et reguleerida pildi valguse ja tumeda kontrasti, lõigates dramaatilised varjud ja võimaldades teil häälestada pilte. Musta bloki kindel lipp on ideaalne kõikide soovimatute valguste blokeerimiseks subjektilt või rohkemate varjude loomiseks. Kahe stopp siidiekraan hajutab olemasolevat valgust, andes teie subjektile pehmemad ja ühtlasemad toonid. Musta võrgu ja kindlate kangaste täpid ja sõrmed võimaldavad teil kujundada valgust täpselt nagu musta võrgu ja kindlate lippudega, kuid väiksemate objektide või piirkondade jaoks. Need on ideaalsed lauapealsete piltide tegemiseks või olukordades, kus suuremad kangad on ebamugavad. Kaasaskantav ja kasutajasõbralik Hästi disainitud kandekott pakub piisavalt ruumi kiireks korraldamiseks ja hoiustamiseks pärast võtteid. Sellel on ka ergonoomiline käepide, et saaksite paketti mugavamalt kaasas kanda. Lisaks on olemas ainulaadne disain oranži sildiga, millel on tootekood, mis torkab silma ja aitab komplekti kergesti ära tunda võtteplatsil. Lipu suurus: 60x90cm Lipukangad on varustatud tööstusstandardse värvilise äärisega, mis näitab erinevaid funktsioone. Lipu avatud serv on kujundatud ilma ääriseta, mis tähendab, et pole enam karmid varjud serva tõttu ega järske üleminekuid sellest. Pakub mitmekülgset täielikku valguse muutmise lahendust, võimaldades teil hõlpsamini juurde pääseda täpsemalt häälestatud valgustusele, kui seda vajate. Kergekaalulised lipukangad, kolme otsaga kokkupandavad lipuraamid ning sõrmed ja täpid muudavad komplekti kompaktseks ja kaasaskantavaks, tagades lihtsa kasutamise, transportimise ja hoiustamise. 2-aastane garantii. 5 x lipuraami ja kangast 2 x täppi 2 x sõrme 1 x kandekott

Produktu kodi

EAN
6952344225752
Ražotāja kods
D222671

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt