KUPO CT-40MKB 40" MASTER C-STAND WITH TURTLE BASE - BLACK KIT

243,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 8,32 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

The Kupo Master C Stand with Turtle Base features a unique innovation in the world of C Stands that enables the still or moving image-maker of any skill level to open and collapse the legs of the base in under two seconds!
Meister C-stend on varustatud patenteeritud vedru rõngas lukustussüsteemiga, mis eemaldab kõik pinged jalgadest, nii et gravitatsioon saab teie eest tööd teha. Kilpkonna alus on tööstuse termin, kus tõusja osa saab kiiresti alusest eemaldada lihtsaks transportimiseks ja alust saab kasutada statiivi adapteriga madalale paigalduskohale. 40" haare koos kuuskantsega on 2 1/2" haare, mis on paigaldatud 40" pikkusele terastorule, mille läbimõõt on 5/8" (16 mm) ja lõpetatud nurgelise kuuskantsega, et hoida valgustusseadmeid paigal, kui need on käe otsas. Toru pind on hoolikalt töödeldud, et luua kare tekstuur ja tagada libisemiskindel pind. 2-1/2" haare koosneb paarist pöörlevast alumiiniumketast, mis on kinnitatud 5/8" (16 mm) vastuvõtjale. Kettad on varustatud nelja erineva suurusega V-kujuliste hammastega, et vastu võtta igasugune tarvik, millel on 5/8", 1/2", 3/8" või 1/4" kinnitusvars või toru. V-kujulised hambad haaravad kindlalt kõike, mis on plaatide vahele paigaldatud. 2-1/2" haarel on üle suur ergonoomiline T-käepide ja spetsiaalsed rull-laagrid, mis on mõeldud maksimaalse pöördemomendi jaoks. Komplekti kuulub 40" Meister C-stend kilpkonna alusega, üks 2,5" haare ja üks 40" haare 5/8" kuuskantsega, et hoida valgustusseadmeid kindlalt paigal. Ainulaadne patenteeritud innovaatiline vedru rõngas lukustussüsteem, mis võimaldab lihtsat paigaldamist ja mahavõtmist. Alus on viis korda tugevam kui alumiinium. Eemaldage veerg lihtsalt ja kinnitage Kupo Runway alusele, et luua tugev, tugev ja ohutu rull-stend. Veerul on kinnitatud lukustatavad T-käepidemed.

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 59,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 39,99 €
  • Insurance (1 year) - 39,99 €
  • Insurance (2 years) - 69,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Produktu kodi

EAN
6954016562158

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt