PMI SMOKEGENIE - EVENT KIT

2 559 €

Ikmēneša maksājums sākot no 87,22 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Ideal for large-scale productions, SmokeGENIE Event Kit includes three portable smoke machines and all necessary accessories to create stunning special effects. Perfect for major film productions, photography studios and rentals.
Ideaalne suurtootmiseks, SmokeGENIE sündmuse komplekt sisaldab kolme kaasaskantavat suitsumasinaid ja kõiki vajalikke tarvikuid, et luua hämmastavaid eriefekte. Ideaalne suurte filmide, fotostuudiote ja rendifirmade jaoks. Kogege ja kasutage täielikult ära SmokeGENIE potentsiaali professionaalse komplektiga. See komplekt sisaldab kõiki tarvikuid, mida vajate, et saada igaüks SmokeGENIE poolt loodud efekt. Mitmekülgsus kõik-ühes SmokeGENIE suudab luua mitut tüüpi suitsu, sealhulgas tihedat udu, atmosfäärilist hägu, vedelat suitsu, mis käitub nagu kuiv jää, aurulaadseid impulssse, liikumatuid pilvi jne. Tänu oma mitmekülgsusele on SmokeGENIE ideaalne valik ainulaadsete ja kohandatud eriefektide loomiseks. Kvaliteetne kinematograafiline hägu SmokeGENIE pakub kvaliteetset suitsu ja udu, nagu neid kasutatakse filmides ja telesaadetes. SmokeGENIE suits on tihe, ühtlane ja püsiv, luues hämmastavaid eriefekte igat tüüpi sündmustele. See loob suitsu võimatutesse kohtadesse Tänu oma suurusele ja erinevatele SmokeGENIE režiimidele võimaldab see suitsu täpset paigutamist, võimaldades teil täpselt otsustada, kuhu soovite eriefekti luua. See omadus võimaldab saavutada varem võimatud eriefektid. Toiduohutuse sertifitseeritud suitsuvalem Suitsuvalem on sertifitseeritud toiduohutuseks, kasutades peamisi koostisosi, mis on tavaliselt leitud kosmeetika- ja nahahooldustoodetes. SmokeGENIE suits ei ole mitte ainult toiduohutu, vaid omab ka palju meeldivamat lõhna võrreldes traditsiooniliste suitsumasinate suitsuga, võimaldades modellidel/kunstnikel esineda parimal viisil ilma segavate teguriteta. Vahetatav akusüsteem SmokeGENIE kasutab kahte standardset 18650 liitiumakut (EI OLE KAASAS) koos integreeritud kiire USB-C laadimisega (~3 tundi). Tänu võimalusele kasutada kergesti vahetatavaid standardseid akusid, on SmokeGENIE alati kasutamiseks valmis, kui akud on sisestatud. Karbis 3x SmokeGENIE teatriudu generaator Magic Remote (üks pult, et juhtida kõiki 3 SmokeGENIE-d) SmokeGENIE Trident Docking 6x aatomistuv suitsukamber 2x 120 ml suitsuvalemi täiteaine 3x RC hägususventilaator + ventilaatori dokk 3x Jet Tip Nozzle 3x täpsussuitsu kujundamise otsikut (4 tk) 3x vedela suitsu otsikut SMC torustikukomplekt Voolujuhtme pikenduskaabel 18650 aku laadija (mahutab 6 akut) 3x aku karp (AKU EI OLE KAASAS) 3x USB-C laadimiskaabel 3x 1/4" kinnitusadapter 1x kaitsev kõvakarp

Produktu kodi

EAN
4897130720047

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt