Tether Tools X Lock Case for iPad Air 2

73,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,21 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Tether Tools Case koos X-adapteriga iPad Air 2-le. Lõputud võimalused! X-Lock Case iPad Air 2 jaoks on loodud selleks, et seda saaks kinnitada iPadile kõrgeima täpsusega ja see sobituks suure valiku Tether Tools X Lock System tarvikutega. Studio Prop

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Tether Tools Case koos X-adapteriga iPad Air 2-le. Lõputud võimalused! X-Lock Case iPad Air 2 jaoks on loodud selleks, et seda saaks kinnitada iPadile kõrgeima täpsusega ja see sobituks suure valiku Tether Tools X Lock System tarvikutega. Studio Proper X-Lock Case toimib iseenesest paindliku ja stabiilse kaitseümbrisena iPadile. Tiheda ja hästi kujundatud disaini tõttu on lihtne juurdepääs funktsiooninuppudele ja ühendustele. Tagaküljel on X-kujuline ühendus, mis on tervikliku tarvikusüsteemi võti. Karp X-kinnitusega võimaldab iPadit kinnitada peaaegu kõikjale, enamikes keskkondades. Statiiivi peale või jala peale. Lauale või paati. Koos ühilduvate tarvikutega on kombinatsioonivõimalused peaaegu lõputud.
Lihtne kasutamine
Tether Tools X Lock System võimaldab erinevate tarvikute kinnitamist lihtsaks teha. Vajutage karp, mis on kinnitatud teie iPadile, Connect Lite või Connect Bracketi risti vastu (need müüakse eraldi). Pöörake 45 kraadi, et kuuleks klõpsu. Nüüd on teie iPad kindlalt kinnitatud ja saab oma kinnituses 90 kraadi pöörata. Parim asi X Lock süsteemi juures on see, et te ei pea otsima mitmeid erinevaid ümbriseid ja kaitseümbriseid, et oma iPadi erinevates olukordades kaitsta ja kasutada. Süsteemal on lahendused, mis sobivad kõigile.
Video

Spetsifikatsioon
Kohandatud iPad Air 2 jaoks
Kaasatud Tether Tool X-Lock tarvikusüsteemi


Tether Tools kujundab ja toodab innovaatilisi tööriistu, mis lihtsustavad fotograafide, kinematograafide ja loojate töövoogu stuudios ja välitingimustes. Tether Tools'i iseloomustavad esmaklassilised tarvikud, mis tänu läbimõeldud disainile ja materjalivalikule lisavad loovust, tagavad suurenenud kvaliteedikindluse ja lihtsustavad igapäevaelu fotograafile kõigis töökeskkondades.

Produktu kodi

EAN
344237002322
Ražotāja kods
XL-IA2P9-SG-1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt