Brushless motor Hobbywing Xerun V10 G3 5.5T 5900KV

108,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 3,26 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Veelgi parem jõudlus Hobbywing G3 mootorid on tuntud V10 G2 versioonide järeltulijad. Uued Stock ja Modified mootorite versioonid omavad täiesti uut disaini, mis tõlgendub kergema kaaluna ja parema jõudlusega. Stock Spec mudelitel on kõrgem pöördemom

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Veelgi parem jõudlus

Hobbywing G3 mootorid on tuntud V10 G2 versioonide järeltulijad. Uued Stock ja Modified mootorite versioonid omavad täiesti uut disaini, mis tõlgendub kergema kaaluna ja parema jõudlusega. Stock Spec mudelitel on kõrgem pöördemoment ja KV väärtused vastavalt 4% ja 16% võrra suuremad võrreldes V10 G2 Stock Spec mootoritega. Kõrge kiirus ja pöördemoment teevad sinu mudelist salajase relva Stock klassi võidusõidul.

Tegevuse lineaarsus

Sisseehitatud kõrge täpsusega hallandur, koos rootori täpsuse ja tasakaaluga, tagavad uskumatu lineaarsuse mootori tegevuses.

Super kergekaaluline

G3 Modified ja Stock mootorid kaaluvad ainult vastavalt 161 g ja 132 g. Kaal on vähenenud vastavalt 11% ja 21% võrra võrreldes V10 G2 sinuususega. Vähema kaaluga saavad juhid kergesti reguleerida oma sõidukite tasakaalu.

Asümmeetrilised laagrid

Koormustaluvuse suurendamiseks on Sinlik G3 esilao suurus suurenenud 26% võrra võrreldes G2 versiooniga. Hõõrdumise vähendamiseks on tagumine laager vähenenud 6% võrra. Asümmeetriline disain muudab mootori töö palju sujuvamaks ja stabiilsemaks.

Suurepärane soojuse hajutamine

Eri tüüpi korpuse disain hoiab rootori südamiku õhus, et maksimeerida jahutust. Suured avad esimesel ja tagumisel plaadil tagavad mootori suurepärase soojuse hajutamise.
* Pange tähele, et 5,5T~8,5T mootoreid kasutatakse tavaliselt maastikusõidukites, seega on tehase otsaplaatidel väikesed augud

Kaks erinevat otsaplaati

3,5T~5,0T ja 10,5T~21,5T mootoritel kasutatavad suurte aukudega otsaplaadid tagavad mootori suurepärase soojuse hajutamise maanteesõidukites.
5,5T~8,5T mootoritel kasutatakse väikeste aukudega otsaplaate, et vältida liiva või muude prahiosakeste sattumist, mis võib kahjustada mootoreid maastikusõidukites.
Kasutaja saab osta mis tahes otsaplaadid ja paigaldada need vastavalt oma vajadustele.

Lahutatud disain

Üksuse disain võimaldab selle regulaarset puhastamist ja hooldust, pikendades mootori eluiga ja säilitades selle tõhususe.

Sujuvalt reguleeritav ajastus

Mehaaniline ajastus võimaldab äärmiselt täpseid ja sujuvaid väärtuse reguleerimisi. Mootori tagaküljel olevad libisemisvastased jooned tagavad valitud seadete stabiilsuse.

Kõrgekvaliteetsed komponendid

Kõrgekvaliteedilise rootori südamiku, kuumakindla puhta vasepooli ja rootori, kõrge tugevuse ja täpsusega tippkvaliteediga laagrite ning kõrge voolutugevusega jootekollete kasutamine tagab suurepärase jõudluse ja vastupidavuse.

Mudel 30401107
KV 5900
LiPo toiteallikas 2S
Poolide arv 5,5 T
Kaal 163 g
Läbimõõt 35,9 mm
Pikkus 51,2 mm
Võlli pikkus 13,3 mm
Võlli läbimõõt 3,17 mm
Maksimaalne võimsus 426 W
Tippvool 115 A
Ajastus 20 - 50
Rootor Φ5-12,5
Rakendus 1:10 Modified klass, 4WD maastikusõidu võidusõit

Produktu kodi

EAN
6938994419345
Ražotāja kods
HW30401107

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt