Brushless Motor Hobbywing EzRun 3652SD G3 4100 kV

83,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,51 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Hobbywing EzRun 3652SD G3 4100 kV harjadeta mootor. See kõrge jõudlusega neljapoline harjadeta mootor on ideaalne RC sõidukite häälestamiseks, nagu 1:10 mõõtkavaga autod, maastikubuggid, roomikud ja 2WD veoautod. Võrreldes standardse 540 suurusega s

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Hobbywing EzRun 3652SD G3 4100 kV harjadeta mootor. See kõrge jõudlusega neljapoline harjadeta mootor on ideaalne RC sõidukite häälestamiseks, nagu 1:10 mõõtkavaga autod, maastikubuggid, roomikud ja 2WD veoautod. Võrreldes standardse 540 suurusega süsteemidega pakub see suuremat võimsust, automaatset optimeerimist ja täiendavaid funktsioone, nagu termiline kaitse (koos eraldi saadaval oleva EZRUN MAX10 G2 kontrolleriga). Toode on veekindel ja tolmukindel (IP67) ning selle modulaarne disain võimaldab lihtsat hooldust ja remonti. Laiendatud võimalused EzRun 3652SD mootor on optimeeritud kasutamiseks Hobbywing EZRUN MAX10 G2 kontrolleriga (ei sisaldu komplektis), mis suudab seda automaatselt tuvastada ja luua usaldusväärse juhtimissüsteemi. Toode eristub ka oma stabiilse pöördemomendi poolest kogu töökiiruse vahemikus ning kasutab patenteeritud tehnoloogiat koos Halli anduritega. Lisaks tagab kõrge kiirusega ja kõrge täpsusega kodeerija puhta signaali ja immuunsuse müra suhtes. Tasub märkida, et võrreldes eelmise põlvkonnaga on mootoril 5% rohkem võimsust ja 3% rohkem efektiivsust. Vastupidav disain Toote korpus on valmistatud kvaliteetsest CNC-alumiiniumist, mis muudab selle väga vastupidavaks ja kahjustustele vastupidavaks. Samuti väärib märkimist kõrge puhtusega vasktraadist mähis, täiustatud rootori disain ja täpsed kuullaagrid, mis tagavad kõrge vastupidavuse ja sujuva töö. Kõik see tähendab, et EzRun 3652SD mootor teenib teid kaua. Komplektis: - Mootor - Kasutusjuhend Tootja: Hobbywing Mudel: HW30402605 Mootori tüüp: AC Pöörlemiskiirus pinge kohta: 4100 p/min/V Li-Po: 2-3 rakku Tühikäigu vool: 5 A Pooluste arv: 4 Läbimõõt: 37 mm Mootori korpuse pikkus: 53 mm Võlli läbimõõt: 3,17 mm Vaba võlli pikkus: 15 mm Kaal: 227,9 g Sünkroniseerimine: 0° Kaitseklass: IP67

Produktu kodi

EAN
6938994406208
Ražotāja kods
HW30402605

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt