Brushless motor Hobbywing Justock G2.1 10.5T

70,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,12 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Perfektne konstruktsioon Hobbywing Justock G2.1 mootor on G2 mudeli järeltulija. Sellel on parem reageerimisaeg ja jootetud ühendused, mis teeb selle ideaalseks võidusõiduks nii klassikaliste kui ka võidusõiduautode mudelite puhul. Kuumakindla alumii
Perfektne konstruktsioon

Hobbywing Justock G2.1 mootor on G2 mudeli järeltulija. Sellel on parem reageerimisaeg ja jootetud ühendused, mis teeb selle ideaalseks võidusõiduks nii klassikaliste kui ka võidusõiduautode mudelite puhul. Kuumakindla alumiiniumkorpuse, kinnitatud magnetite ja topeltisoleeritud mähiste, kõrge täpsuse ja tugevusega laagrite ning tugevalt valmistatud rootori kasutamine tagab enneolematud jõudluse ja vastupidavuse.

Lineaarsus

Sisseehitatud täpne halli andur koos täpsuse ja täpselt tasakaalustatud rootoriga tagab sujuva võimsuse edastamise.

Meeldiv välimus ja suurepärane soojuse hajutamine

Alumiiniumkorpus unikaalse disainiga mitte ainult ei näe hea välja, vaid aitab ka soojust hajutada.

Kokkupandav konstruktsioon

Silikoonist "o-rõngas" tihend aitab juhtida sisemist soojust mootorikorpusesse ja takistab tolmu sattumist halli andurisse. Seadme konstruktsioon võimaldab selle lahti võtta regulaarseks puhastamiseks ja hooldamiseks, et pikendada mootori eluiga ja säilitada selle tõhusus.

Vaskjootmisalad

Vaskjootmisalad äärmiselt madala takistusega võimaldavad kasutajatel joota regulaatori juhtmeid otse mootori aladele, et saada vastupidav ja stabiilne ühendus ning lihtne juhtmestik.

Ühilduvus XR10 Justock regulaatoriga

Mootor töötab suurepäraselt XR10 regulaatoriga ning ka teiste Hobbywing regulaatoritega ning on kohandatud töötama erinevate 1/10 ja 1/12 mõõtkavaga maantee- ja maastikusõidukitega. See on ideaalne valik Stock ja Sport võidusõiduklassi jaoks, kuid võib olla suurepärane ka algajatele või treeningmootorina otsijatele.

Mudel: 30408009
KV: 4000
LiPo toide: 2-3S
Mähiste arv: 10,5 T
Kaal: 175 g
Läbimõõt: 35,9 mm
Pikkus: 52,5 mm
Võlli pikkus: 15 mm
Võlli läbimõõt: 3,17 mm
Maksimaalne võimsus: 275 W
Tippvool: 80 A
Timing: Fikseeritud
Rootor: Φ7-12,5
Kasutamine: 1:10 Stock/Sport klass, 1/12 maanteevõidusõit (nt touring, F1, drift, Mini car, buggy, 2WD SCT, truck, treening, Rock Crawlers (21,5T ja 25,5T)

Produktu kodi

EAN
6938994419215
Ražotāja kods
HW30408009

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt