8-port 100 Mb/s LAN Switch IMOU SF108C

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

11,99 €

Pamatinformācija

8-port 100 Mb/s IMOU SF108C LAN-lülitus IMOU SF108C LAN-lülitus tagab kiire ja stabiilse võrguühenduse oma 8 RJ45-porti abil. See pakub automaatset kiiruse läbirääkimist vahemikus 10/100 Mbps ning Auto MDI/MDIX funktsioon kõrvaldab vajaduse ristkaabl
8-port 100 Mb/s IMOU SF108C LAN-lülitus

IMOU SF108C LAN-lülitus tagab kiire ja stabiilse võrguühenduse oma 8 RJ45-porti abil. See pakub automaatset kiiruse läbirääkimist vahemikus 10/100 Mbps ning Auto MDI/MDIX funktsioon kõrvaldab vajaduse ristkaabli järele. Lisaks tagab 802.3X voolujuhtimise protokoll tõhusa andmevoo juhtimise. Seade on lihtne paigaldada ja muretu ning Plug & Play funktsioon tagab kasutajamugavuse.

Kohest ühendust

SF108C mudel pakub suurt läbilaskevõimet ja ühenduse paindlikkust. Sellel on 8 RJ45-porti, mis teeb selle ideaalseks raskete andmeliikluse haldamiseks ja tagab kaasaegsete võrgurakenduste nõutava jõudluse. Kõik portid toetavad automaatset läbirääkimist, võimaldades automaatset andmeedastuse kiiruse reguleerimist vahemikus 10 kuni 100 Mbps. Selle tulemusena on lülitus laialdaselt ühilduv erinevate seadmetega ja võimaldab ühenduse kiiruse optimeerimist vastavalt praegustele vajadustele, tagades sujuva ja tõhusa võrgutoimimise, olgu tegemist suurte failide saatmise, kõrge eraldusvõimega videote voogesituse või arenenud rakenduste kasutamisega.

Tõhus andmevoo haldamine

Seade toetab täiustatud 802.3X voolujuhtimise funktsiooni, tagades stabiilsuse ja tõhususe andmevoo juhtimisel võrgus. Kasutatav voolujuhtimismehhanism võimaldab lülituse ja ühendatud seadmete vahelise andmeedastuse haldamist ja koordineerimist, mis on oluline kõrge võrgukoormuse ajal. Selle tulemusena takistab lülitus tõhusalt andmepakettide kadu ja vähendab võrgu ummistumise riski, muutes selle suurepäraseks lahenduseks nii arenenud kodurakenduste kui ka nõudlike ärirakenduste jaoks.

Tõhus jõudlus

Lülitus on haldamata, mis tähendab kasutajasõbralikku toimimist ilma keeruka konfiguratsioonita. See pakub kokku 1,6 Gbps läbilaskevõimet ja 0,1488 Mpps pakettide edastuskiirust ühe pordi kohta. Paketipuhvri mälu on 768 Kb, võimaldades võrguliikluse tõhusat käsitsemist. Seade toetab ka kuni 2K jumbo-raame ja omab 2K MAC-aadressi tabelit. See pakub ka kaitset kuni 2 KV ühisrežiimis ja 1 KV diferentsiaalrežiimis esinevate rikete vastu.

Lihtne konfigureerimine

Auto MDI/MDIX funktsioon võimaldab IMOU lülitusel automaatselt tuvastada ühendatud kaabli tüüpi, kõrvaldades vajaduse spetsiaalsete ristkaablite järele ja lihtsustades võrgu konfigureerimise protsessi. Teine eelis on Plug & Play funktsioon, mis tagab kohe seadme töö - täiendavaid draivereid pole vaja installida.

Mõeldud disain

Seadme korpus on valmistatud kvaliteetsest plastikust, pakkudes nii kergust (86 g) kui ka vastupidavust. Lüliti mõõtmed on vaid 133,2 x 62 x 21 mm, võimaldades lihtsat seinale paigaldamist või lauale asetamist.

Tootja IMOU
Mudel SF108C
Võrguport 8 porti 10/100 Mbps
PoE tugi Ei
Töötemperatuur 0°C kuni 40°C
Tööniiskus 10% kuni 90%
Võimsustarbimine 1,2W
LED-indikaator 1x toide, 8x link/tegevus
Kategooria Haldamata lülitus
Läbilaskevõime 1,6 Gbps
Pakettide edastuskiirus 0,1488Mpps*8
Paketipuhvri mälu 768Kb
Jumbo-raam 2K
MAC-aadressi tabeli suurus 2K
Rikete kaitse Ühisrežiim: 2 KV; Diferentsiaalrežiim: 1 KV
Toiteadapter DC5V1A
Korpuse materjal Plastik
Paigaldusmeetod Lauale/pinnale paigaldatav
Mõõtmed 133,2 x 62 x 21 mm
Kaal 86 g

Produktu kodi

EAN
6971927237609
Ražotāja kods
SF108C

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt