LCD cover GGS Larmor for Canon 70D / 80D/ 90D

14,99 €

Pamatinformācija

Larmor on uus kaitseklaasist ekraanikate GGS-ilt ja samuti parimad katted turul. See on kuuekihiline LCD-ekraani kaitseklaas, mis on valmistatud Jaapani optilisest klaasist. Kaitseb kaamera LCD-ekraani kahjustuste, kriimustuste, löökide ja mustuse ee
Larmor on uus kaitseklaasist ekraanikate GGS-ilt ja samuti parimad katted turul. See on kuuekihiline LCD-ekraani kaitseklaas, mis on valmistatud Jaapani optilisest klaasist. Kaitseb kaamera LCD-ekraani kahjustuste, kriimustuste, löökide ja mustuse eest. Pakub enneolematut ekraaninähtavust tänu karastatud klaasile ja mitmele kattele (peegeldusvastane, UV-kaitse, tugevdav, tolmukindel). Vastupidavuse ja pildikvaliteedi osas on see plastikust valmistatud kiledest ja katetest oluliselt parem. Katte paksus on vaid 0,5 mm, seega see ei kleepu kaamerale, ei eraldu kui kaamera pannakse kotti ega takista kaamera nuppudele juurdepääsu. Klaasikate võimaldab puute- ja pöörlevate ekraanide kasutamist (spetsiaalne kate). Klaasikatte paigaldamine toimub innovaatilisel viisil ilma liimaine kasutamiseta. Kaitse ise omab omadust "kleepuda" LCD-ekraanile. Paigaldamiseks on kaasas spetsiaalne puhastusvahend LCD-ekraani puhastamiseks. Klaasikatte eemaldamine ei jäta ekraanile liimijääke. Tehnilised andmed: paksus: 0,5 mm Materjal: karastatud klaas koos UV-filtriga Kihtide arv: 6 (UV, peegeldusvastane, tugevdav, tolmukindel) Tugevus: kuni 12 kg/cm2 rõhk Kõvadus: 8H Valguse läbilaskvus: üle 90% ei halvenda LCD-ekraani pildikvaliteeti Lihtne paigaldada ilma õhumullide või liimijääkideta Sobivus Canon 70D / 80D / 90D kaameratele

Produktu kodi

EAN
6953775401128

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt