LCD cover GGS Larmor for Olympus E-M1 / E-M1 II / E-M1 III / E-M 1X / E-M5 / E-M5 III / E-M10 II / E

16,99 €

Pamatinformācija

GGS on kuue Larmor LCD-kapuuts, valmistatud kvaliteetsest Jaapani optilisest klaasist. Kaas kaitseb ekraani kahjustuste, kriimustuste, löökide ja mustuse eest. Viimane tehnoloogia, mida kasutatakse tootmisprotsessis, on võimaldanud luua toote, millel
GGS on kuue Larmor LCD-kapuuts, valmistatud kvaliteetsest Jaapani optilisest klaasist. Kaas kaitseb ekraani kahjustuste, kriimustuste, löökide ja mustuse eest. Viimane tehnoloogia, mida kasutatakse tootmisprotsessis, on võimaldanud luua toote, millel on enneolematu jõudlus. Karastatud klaasi pind kõvadusega 8H on vaid 0,3 millimeetrit paks, mis võimaldab kasutada kaamerakorpuseid liikuvate ekraanidega. See vähendab kaamera kaane juhusliku kinni jäämise ja lahti tulemise riski. Antirefleksiivsed kattekihid tagavad, et ekraanilt edastatav pildi kvaliteet ja värvus säilivad. Samuti jääb täielikult funktsionaalseks puutetundlik ekraan (kui kaameral on selline). Musta viimistlusega raam tagab, et kate sobib ideaalselt kaameraga. GGS Larmor on kvaliteedi ja kaitse astme poolest kordades parem kui plastikust või fooliumist valmistatud katted. GGS kaitse paigaldamine on lihtne ja turvaline. Seda tehakse ilma liimimiseta, kasutades kõrge adhesiooniga silikoonikihti. Kasutatud tehnoloogia tagab kaamera kindla ja turvalise kinnituse. Komplektis on ka niisutatud lapp LCD-ekraani puhastamiseks enne paigaldamist. Eemaldamisel ei jäta see ekraanile mingeid liimijääke. Ühilduvus - Olympus E-M10 Mark II Kirjeldus: - Materjal: Jaapani optiline klaas - kihtide arv: 6 (UV, antirefleks suurendav) - pinnakõvadus 8H - klaaspaksus: 0,3 mm

Produktu kodi

EAN
6953775401753

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt