Visible Dust DUALPOWER-X 1.3x Regular Strength MXD100 Green

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

48,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,47 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Parandused Enam mitmekülgne kui üksik vedelik Vedeliku vahetamine parandab puhastamist Parem väärtus kui üksik vedelik Raskete plekkide eemaldamine on lihtsam Enamik praeguseid anduritehnoloogiaid kasutab veekindlat hüdrofoobset katet plekkide vähe

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Parandused

  • Enam mitmekülgne kui üksik vedelik
  • Vedeliku vahetamine parandab puhastamist
  • Parem väärtus kui üksik vedelik
  • Raskete plekkide eemaldamine on lihtsam

Enamik praeguseid anduritehnoloogiaid kasutab veekindlat hüdrofoobset katet plekkide vähendamiseks. Vdust Plus on suurepärane alkoholipõhine puhastuslahus kiire aurustumisomadusega, mis on ideaalne veeplekkide eemaldamiseks ja sobib hüdrofoobse andurikattega. Siiski on alkoholil halb puhastuskvaliteet enamiku tavaliste plekkide, nagu sülje ja orgaaniliste materjalide puhul. Teisest küljest on Sensor Clean suurepärane puhastuslahus, mis on piisavalt võimas orgaaniliste ja süljeplekkide eemaldamiseks, kuid see on veepõhine.

Kuna lihtne visuaalne kontroll ei saa kindlaks teha pleki olemust, kas kerge või raske, alustage esialgu ühe vedelikuga, kui plekk eemaldatakse, lõpetage. Vastasel juhul vahetage vedelikku, kasutage uut vatitikku ja jätkake puhastamist. Ärge lisage kahte vedelikku samale vatitikule. Kasutage iga vedelikku eraldi vatitikuga. Puhastage alati samas suunas.

Sensor Clean omab mitmeid omadusi, mis teevad sellest suurepärase valiku anduri puhastamiseks. Kuigi see sobib kõige paremini veepõhiste plekkide ja kerge tolmu saastumise korral, pakub see ka suurepärast tolmukindlust ja udutõrjet. Sensor Clean toimib kõige paremini VisibleDust MXD-100 Green Series vatitikkudega.

VDust Plus on mitme koostisosaga isopropüülalkoholi lahus, mis eemaldab õli kiiresti, aurustub kiiresti ja tagab triibuvaba liikumise, sobib nii DHAP oranži kui ka Ultra MXD-100 rohelise vatitikuga.

Roheline MXD-100 vatitikk patenteeritud V-kujuline kuju tagab parima manööverdamise kambris, V-kujuline kuju tagab ühtlase liikumise, see puhastab nurki kõige paremini tänu oma V-kujule, sobib kõigi kolme lahendusega, mitmekihilisest kangast tagab parimad tulemused õli ja plekkide eemaldamisel, selle pehme tekstuur on ohutu kaetud anduri jaoks, sobib kõige paremini fluorkattega anduri jaoks, triibuvaba liikumine.

  • Selles komplektis sisaldub:
  • Rohelised vatitikud 1.3 (20 mm) (5 tk pakis)
  • Vedelikupuhastusvahend Sensor Clean (1.15 ml)
  • Vedelikupuhastusvahend VDust Plus (1.15 ml)

Laadi alla VisibleDust - ühilduvusnimekiri

Oht ja ettevaatusabinõud:

Tähelepanu!

  • (P102) Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Cleaning & Care Cleaning Set
Detergent 2
Cleaning Swab 5
Swab (Type) MXD100 (green)
Swab (Size) 1.3x (20 mm)
Cleaning Fluid Sensor Clean / VDust Plus
Content (ml) 2x 1,15
Purpose of Use Sensor Cleaning

Izmēri un svars

Bruto svars
0.02 kg
Iepakojuma platums
70 cm
Iepakojuma augstums
2.2 cm
Iepakojuma garums
21.3 cm

Produktu kodi

EAN
0713179288857
Ražotāja kods
17741756

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt