AB PULSe 4K 1x tuner DVB-S2X 1xtuner DVB-2T/

Pamatinformācija

PULSe 4K (versioon: 1x DVB-S2X tuuner + 1x DVB-T2/C tuuner) on vastuvõtja UHD resolutsiooniga ja ENIGMA 2 operatsioonisüsteemiga. Kaunis pilt 4K resolutsioonis on hingemattev, samuti pildistandardid HDR / HDR10 ja HLG. Pildi edastamise jõudlus ja kii

Prece ir arhivēta

PULSe 4K (versioon: 1x DVB-S2X tuuner + 1x DVB-T2/C tuuner) on vastuvõtja UHD resolutsiooniga ja ENIGMA 2 operatsioonisüsteemiga. Kaunis pilt 4K resolutsioonis on hingemattev, samuti pildistandardid HDR / HDR10 ja HLG. Pildi edastamise jõudlus ja kiirus tagatakse neljatuumalise protsessoriga, millel on 15 000 DMIPS, 8 GB FLASH-mälu ja 2 GB DDR4 RAM. Vastuvõtjas on sisseehitatud DVB-S2X tuuner ja DVB-C/T2 maapealne/kaabeltuuner, mis teeb selle valmis satelliidi-, maapealse ja kaabellevi jaoks erinevate operaatorite poolt. Vastuvõtja elegantne disain sobib igasse elutuppa. Esipaneelil on 7-segmendiline LED-ekraan. Tagapaneelil leiate 1x kaardilugeja, 2x CI mooduli pesa, 1x USB 2.0 ja 1x microSD-kaardi pesa, mida saate kasutada salvestuste sisemäluks. Tagapaneelil on sisseehitatud DVB-S2X satelliittuuner ja pesa teise DVB-C/T2 maapealse/kaabeltuuneri jaoks. Lisaks microSD-kaardi kasutamisele sisemäluks saate vastuvõtjasse hõlpsalt sisestada 2,5-tollise kõvaketta sahtlisüsteemi kaudu. Selle kõrval leiate optilise S/PDIF digitaalse heliväljundi, USB 2.0, Ethernet RJ45, infrapunaanduri (vastuvõtja pakendis) ja sisend välisele 12V-3A toiteadapterile.

Miks PULSE 4K? PULSE 4K pakub teile kaunist pilti UHD kvaliteedis populaarse Enigma 2 operatsioonisüsteemiga, mida teate ka teistest KÕRGEKVALITEEDILISTEST vastuvõtjatest. Kasutage seda operatsioonisüsteemi pistikprogrammidega parema televaatamiskogemuse saamiseks. Kohandage oma seadme keskkond oma eelistuste järgi ja televiisori vaatamine võtab uue mõõtme. Selle vastuvõtja suureks eeliseks on kahe CI mooduli samaaegne dekodeerimine või kahe programmi dekodeerimine CI moodulist reaalajas, mida hinnatakse kõrgelt otseülekannet vaadates ja samal ajal teist programmi salvestades. Lisaks saate reaalajas vaadata teist telesaadet kahele muule mobiilseadmele ja ühele arvutile. 2 x mobiilseade (mitmekordne transkodeerimine) 1 x arvuti (internetiliides) 1 x TV (HDMI)

Lisaks salvestuste salvestamisele sisemisele 2,5-tollisele kõvakettale saate valida ka elegantsi lahenduse, mis on microSD-kaart. MicroSD-kaart asendab täielikult sisemise kõvaketta funktsioone ja eelkõige kõrvaldab tavalise 2,5-tollise kõvaketta soovimatud helid. MicroSD-kaardi mahtu arvutamine: - 32 GB microSD-kaart mahutab umbes 13 tundi salvestusi - 64 GB microSD-kaart mahutab umbes 25 tundi salvestusi - 128 GB microSD-kaart mahutab umbes 50 tundi salvestusi

* Arvud on ligikaudsed, sõltuvalt salvestatud programmi bitikiirusest. Igal programmil on erinev bitikiirus.

PULS 4K vastuvõtjat saab juhtida ka mobiiltelefoni kaudu. Saate kasutada ka mobiiltelefoni või tahvelarvutit kaugjuhtimispuldina. Mobiiltelefonil näete, mida hetkel TV-s edastatakse, ja saate oma PULS-is salvestuse seadistada. Tahate salvestada filmi või oma lemmiktelevisiooni saadet? Mobiiltelefoniga olete vaid mõne klõpsu kaugusel. Kõik salvestused salvestatakse PULS 4K MINI-sse ja saate neid igal ajal oma mobiiltelefonis või tahvelarvutis vaadata, millal iganes soovite. Kui teil on teler koos tuuneriga, pole midagi lihtsamat kui TV-saadete ülekandmine mobiilseadmesse. Soovitame Android-seadmetele dreamDroid rakendust. Soovitame Apple'i seadmetele e2Remote Lite'i. Võite ka ühendada vastuvõtjaga välise WiFi-antenni, mis tagab traadita ühenduse Internetiga.


Other features 1x DVB-S2X tuner + 1x DVB-T2/C tuner Processor: QUAD CORE, 15,000 DMIPS Flash: 8GB EMMC RAM: 2GB DDR4 1x card reader 2x CI slot 1 x HDMI 1x microSD card slot 2x USB 2.0 Video Decode: 4K x 2K @ 60 10-bit decode, 1920 x 1080, 1280 x 720, 720 x 480, 720 x 57

Izmēri un svars

Bruto svars
2.27 kg
Iepakojuma platums
33.5 cm
Iepakojuma augstums
32.5 cm
Iepakojuma garums
7.5 cm

Produktu kodi

EAN
8588003817426
Ražotāja kods
UDPUKS2A1XS2XT2

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt