Electric oven EOM501

137,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 4,70 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Elektriline ahi EOM501 Väikeses korteris on tavaliselt väike köök või kööginurk. Sellises ruumis loeb iga sentimeeter. Kui pole ruumi standardsele pliidile koos ahjuga, vaid ainult väikesele pliidiplaadile, siis on uus kompaktne Blaupunkt EOM501 va

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Elektriline ahi EOM501

  • Väikeses korteris on tavaliselt väike köök või kööginurk. Sellises ruumis loeb iga sentimeeter. Kui pole ruumi standardsele pliidile koos ahjuga, vaid ainult väikesele pliidiplaadile, siis on uus kompaktne Blaupunkt EOM501 vabaltseisev elektriahi väga kasulik.
  • See praktiline ja funktsionaalne seade on klassikalise elektriahju väiksem versioon, kuid toiduvalmistamise kvaliteedi osas vastab see originaalile.
  • EOM501-d hinnatakse nii nende poolt, kellel pole köögis ruumi üle, kui ka hea köögi entusiastide poolt, kes kasutavad seda näiteks varuahjuna (lisatugi) oma standardahju jaoks, näiteks jõuludeks valmistudes.
  • Uuel Blaupunkti elektriahjul on 31-liitrine mahutavus, mis mahutab hõlpsasti standardse küpsetusplaadi, praepanni täis röstitud liha ja 30 cm pitsaplaadi.
  • Seadmesse on paigaldatud ülemine ja alumine küttekeha, mis võimaldab valida mitu küpsetusrežiimi, ning õhuvoolu ja grilli valikud laiendavad selle toiduvalmistamise meetodite valikut. Magusad kondiitritooted, röstitud liha või alati populaarne pitsa ei erine maitse ja välimuse poolest standardmõõtmetega ahjudes valmistatud roogadest.
  • Küpsetustemperatuuri saab mugava nupuga reguleerida vahemikus 90-230°C. Sama mehhanismi kasutatakse ka töörežiimi ja kestuse (060 min) valimiseks. Sisseehitatud taimer lülitab ahju välja pärast määratud tööaja möödumist.
  • Seadmes on ka sisseehitatud valgus, mis võimaldab toitu jälgida töötlemise ajal, ilma et peaksite ukse avama.
  • Oluline on, et ahjul on topeltklaasist uks ja mittekuumenev korpus, mis kaitseb kasutajaid juhuslike põletuste eest.
  • EOM501-ga kaasneb ka hulk kasulikke tarvikuid, mis muudavad ahjus toiduvalmistamise lihtsaks, mugavaks ja nauditavaks, näiteks spiraal kahe inokstega, rest ja praepann. Pärast küpsetamist saab neid hõlpsalt ja ohutult eemaldada kaasasolevate käepidemete abil.
  • Puhastamine muudab küpsetuskambri korras hoidmise lihtsaks praeleiva kandikuga.
  • Must kompaktne ahi, millel on harjatud alumiiniumist elemendid ja kaasaegne klaaspaneel, on kindlasti esteetiline ja praktiline tarvik igas väikeses köögis.

Capacity 31
Power 1500
LCD display No
Color Black
Weight 10.1
Functions Temperature control: 90-230°C Timer: 0-60 min Convection and rotisserie Interior light Double glass door Cool touch body and door
Accessories included Bake tray Rotisserie set  Crumb tray Bake rack  Tray handle
Dimensions External: 51.1 x 39.9 x 33.2 cm Internal: 36 x 33.2 x 26.6 cm

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty (2 years) - 29,99 €
  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 39,99 €
  • Insurance (1 year) - 29,99 €
  • Insurance (2 years) - 49,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
12 kg
Iepakojuma platums
44.6 cm
Iepakojuma augstums
56.6 cm
Iepakojuma garums
38.6 cm

Produktu kodi

EAN
5901750502699
Ražotāja kods
HKBAUPIEOM50100

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt