Fridge-freezer FD2355.4X

369 €

Ikmēneša maksājums sākot no 12,58 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

FD2355.4X külmik-sügavkülmik SlimSize Väiksemates ruumides loeb iga sentimeeter. Seega korralda oma köök efektiivselt! Vali SlimSize külmik, et optimeerida olemasolevat ruumi. Leia koht kõigele oma köögis! Vaikne töö Mürarikkad külmikud võivad olla t

FD2355.4X külmik-sügavkülmik

SlimSize

Väiksemates ruumides loeb iga sentimeeter. Seega korralda oma köök efektiivselt! Vali SlimSize külmik, et optimeerida olemasolevat ruumi. Leia koht kõigele oma köögis!

Vaikne töö

Mürarikkad külmikud võivad olla tüütud, eriti õhtuti või kui köök on ühendatud elutoaga. Kuid see pole enam probleem! Amica külmikud, millel on Vaikne töö funktsioon, on loodud vähendama mehaaniliste osade müra taset nii palju kui võimalik. Selline lahendus pakub igapäevast mugavust kõigile majapidamise liikmetele. Vähem detsibelle, rohkem perekonna rahu.

Energiamärgis F

Ei meeldi kõrged elektriarved? Vali oma energiamärgis hoolikalt! Pea meeles, et külmik töötab aastaringselt - 24 tundi päevas - ja iga sekund, mil see töötab, võid potentsiaalselt säästa. Ja vähendades oma energiatarbimist, aitate ka keskkonda.

LED-valgustus

Hoolid loodusest ja elegantsist ühes? Sellised on Amica külmikud! LED-dioodidega külmikus näed kõike paremas valguses! Kasutades LED-tehnoloogiat, hoolid keskkonnast ja oma rahakotist, sest tarbid vähem energiat. Ja kui hindad head disaini, armastad valge valguse elegantsi... Roheline, ökonoomne ja stiilne!

FlexiShelf

Selles külmikus on nii palju ruumi... ja sul on ikka probleeme kõige mahutamisega? Mitte FlexiShelfiga! Nüüd, kui midagi ei mahu, saad lihtsalt korraldada külmiku ruumi enda soovi järgi! Liiguta riiuleid sisse ja välja vastavalt vajadusele! Saavuta rohkem ruumi paindlike külmiku tarvikutega. Nüüd mahub kõik!

Universaalne L/P uks

Külmik, mis sobib suurepäraselt sinu kööki, kuid ukse avaneb valesti? Pole probleemi! Külmikutel, millel on universaalne L/P ukse funktsioon, on paigaldusavad mõlemal küljel - nii et uks avaneb just nii, nagu soovid! Ja kui korraldad oma kööki ümber või kolid majast välja? See on mitmekülgne lahendus - saad mugavalt ukse igal ajal teisele poole ümber paigutada. Sina paigaldad, sina otsustad!

Automaatne sulatus

Tehnoloogia, mis sulatab külmiku automaatselt ilma selle tühjendamise vajaduseta. Jää sulab ja voolab reservuaari, kus see aurustub.

Turvastiklaas

Riiulid on valmistatud karastatud klaasist, mis muudab need mitte ainult kõvemaks ja vähem hapraks, vaid tagab ka nende ohutuse isegi suurema kaalu korral.

Mehaaniline juhtimine

Temperatuuri juhtimise nupp koos numbritega, et valida sobivad temperatuuriseaded külmikus ja sügavkülmas.

Ukseriiul

Komplekt riiulitega, ideaalne väikeste toodete, purkide või pudelite turvaliseks hoiustamiseks. Nüüd tead alati, kus kõik asub - ja pääsed sellele lihtsalt ligi.

Munakarp

Kaitseb mune kahjustuste eest. Tagab mugava ja ohutu kasutamise.


Type Freestanding
Construction top freezer
Capacity freezer 41
Refrigeration capacity 170
freezer defrosting automatic
refrigerator defrosting manual
Freezing capacity 2.6
Storage without power supply 9
Technology FrostControl
Control mechanical
Display / Control Panel no
Number of units 1
Noise 41
Noise class C
Energy class F
Color inox
Height 145
Width 54
Depth 57
Weight 39
Energy label Pobierz

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 69,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 49,99 €
  • Insurance (1 year) - 59,99 €
  • Insurance (2 years) - 99,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
42 kg
Iepakojuma platums
59 cm
Iepakojuma augstums
149 cm
Iepakojuma garums
58 cm

Produktu kodi

EAN
5906006932022
Ražotāja kods
HWAMILK2G23554X

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt