Vaast A/1 700C GRX 2X Bike, 54 cm, Amazon Green

2 869 €

Monthly payment starting from 97,79 €

Open installments calculator

Photopoint hire purchase calculator

Please add some items to your shopping cart and choose "hire purchase" for the payment type

Main info

Warning: Last items in stock!

A/1 2xGRX 700c pakub ligipääsetavat 2x seadistust ja kiirelt veerevat 700c velgedega ratast, mis sobib ideaalselt sõitjatele, kellel on soov laiema käiguvahemikuga, et viia nad sinna, kuhu nad tahavad minna. Allroad mudel A/1 kehastab tõelist mõistet kõigile teedele sobivast rattast. Disainitud kruusale, mullale, asfaldile, mudale ja kõigile teistele seikluslikele "teedele". Kõik on intelligentset arvesse võetud ja integreeritud seiklusmasinasse, mida sa ei taha sõitmast lõpetada: kaalu vähendamine, vastupidavamad komponendid, erinevate veljemõõtude sobivus, korrosioonikindel sisemine ja välimine toru katmine ning eelkõige ümbermõeldud ülim sobivus ja tunne. Need eelised on hoolikalt inseneritud ühte ratta, et pakkuda sõidutunnet, mis sunnib sind rändama kaugemale igasugusel maastikul. A/1 geomeetria võimaldab rattal olla nii mugav kruusalihvija kui ka efektiivne ja kiire suurte tuuride tegija. Hästi paigutatud kinnitused teevad riiulite ja porilaudade lisamise ees või taga ohutuks ja kuivaks pendeldamiseks lihtsaks. Mudel A/1 700c ratastega ja ruumiga kuni 42 mm rehvidele on disainitud sõitjatele, kes soovivad ideaalset segu kruusavõimekusest, ilma et loobutaks midagi asfalditeedel grupisõitudel või igapäevasel pendelrattasõidul. 700c veljemõõt sobib kiiremaks veeremiseks nii asfaldil kui ka sellest väljas. Lisaks on see vaid rehvi vahetuse kaugusel põnevast maastikuseiklusest.

Product codes

EAN
810031650743
Manufacturer code
VA219342

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product can only be ordered from our online store and it takes from 7-10 working days for delivery within Estonia.

Product comparison

Close