Gaming Chair Genesis Nitro 560 Camo

194,99 €

Monthly payment starting from 6,65 €

Open installments calculator

Photopoint hire purchase calculator

Please add some items to your shopping cart and choose "hire purchase" for the payment type

Main info

UNFAILING GAMERS WEAPON Kui sõdurid valmistuvad lahinguks, peaksid nad alati hoolikalt mõtlema oma varustusele. Nitro 560 vastab kõigi tuliste mängurite nõuetele, kes hindavad parimat kvaliteeti, funktsionaalsust ja unikaalset stiili. Istme ja selja

Warning: Last items in stock!

UNFAILING GAMERS WEAPON

Kui sõdurid valmistuvad lahinguks, peaksid nad alati hoolikalt mõtlema oma varustusele. Nitro 560 vastab kõigi tuliste mängurite nõuetele, kes hindavad parimat kvaliteeti, funktsionaalsust ja unikaalset stiili. Istme ja seljatoe valmistamisel on kasutatud kvaliteetset tekstiili, et hoida tooli ventileerituna ja anda tunda peenet jahedust sõltumata ilmastikutingimustest. Ergonoomiline konstruktsioon tagab maksimaalse mugavuse pikaajalise lahingu ajal ning selle sõjaväeline disain toimib parima kamuflaažina.

TÕELINE VÕITLUSVARUSTUS

Vale kõrguse seadistus või ebakorrektne seljatoe nurk võib viia pettumust valmistava lõpuni lahingus. Väsimus ja ebamugavus vähendavad efektiivsust ja segavad keskendumist. Tänu kõrguse ja seljatoe nurga reguleerimise võimalusele saate tooli seadistada vastavalt oma eelistustele ja olla kindel, et teie keha jääb optimaalsesse asendisse. Lisaks saab käetoed reguleerida üles-alla, et sobituda parima käepositsiooniga.

SINU TÕELINE VÕITLEJAVEND

Nitro 560 on tänu oma kulumiskindlale hingavale tekstiilile ideaalne kaaslane igas ilmastikutingimuses. Kangas tagab optimaalse õhuringluse, nii et isegi kõige kuumematel päevadel tunnete end mugavalt ja jahedalt, keskendudes olulisele oma mängus. Sõjaväeliku stiiliga kaunistused motiveerivad veelgi paremaks võitluseks ja muudavad teid tõeliseks võitlejaks.

AEG PUHKAMISEKS

Pärast tulist lahingut väärinete pausi. Nitro 560 kaldumisfunktsioon võimaldab teil täiuslikult lõõgastuda ja puhata või isegi seljatoe tahapoole kallutades uinakut teha. Pea- ja nimmepadjad toetavad teie selga ja pead ning leevendavad pingeid, et saaksite keskenduda ainult oma missioonile.

KÕIGE TUGEVM VÕITLEJA

Nitro 560 on varustatud gaasitõstukiga 4. klassi, mille kandevõime on kuni 150 kg, see on parim tõestus selle kohta, et tool suudab pakkuda järjepidevat jõudlust isegi märkimisväärse koormuse korral. Tugeva metallkonstruktsiooni ja kvaliteetsest vahtkummist kattega Nitro 560 teenib teid aastaid ilma deformatsioonita.

OHUTUS JA LIIGUVUS

Nitro 560-ga ruumis liikudes võib mängur olla kindel, et põrandapinnale ei teki kriimustusi. Tugevate nailonrataste ja vastupidava alusega saavutate märkimisväärse liikuvuse.


Type Office chair
Adjustment Seatback slope
Adjustment Seat height
Adjustment swivel seat
Adjustment Armrests adjustment
Stuff Fabric
Color Camouflage
Color Black
Accessories included Headrest cushion, Cushion lumbar

Dimensions and weights

Gross weight
15 kg
Package width
82 cm
Package height
61 cm
Package length
31 cm

Product codes

EAN
5901969425031
Manufacturer code
MBNATKG00000021

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product can only be ordered from our online store and it takes from 7-10 working days for delivery within Estonia.

Product comparison

Close