Samsung front-loading washing machine WW70K5210UW/LE 7kg

Main info

Lihtsalt lisage pesemise ajal Unustasite särgi? Funktsioon Add Wash võimaldab teil lihtsalt ja kiiresti lisada pesumasinasse rõivaid, kui pesutsükkel on juba käivitatud. Võite hõlpsalt lisada ka käsitsi pestud rõivaid, mida soovite ainult loputada või tsentrifuugida.

Product has been archived

Lihtsalt lisage pesemise ajal
Unustasite särgi? Funktsioon Add Wash võimaldab teil lihtsalt ja kiiresti lisada pesumasinasse rõivaid, kui pesutsükkel on juba käivitatud. Võite hõlpsalt lisada ka käsitsi pestud rõivaid, mida soovite ainult loputada või tsentrifuugida.

Mullide vaieldamatu toime
Tehnoloogia Eco Bubble™ puhastab tõhusalt ka madalatel temperatuuridel. Pesuaine muudetakse mullideks, mis tungivad kiiresti kangasse ja eemaldavad hõlpsalt mustuse, kaitstes samas kangast ja säästes energiat.

Intensiivne plekieemaldus
Tehnoloogia Bubble Soak aitab ühe nupuvajutusega eemaldada mitmesuguseid jonnakaid plekke. Riideid leotatakse mullides põhjalikult, et plekid tuleksid lahti ja eemalduksid efektiivselt.

Töötab nutikalt. Püsib noor
Digitaalne invertermootor tagab ülima energiatõhususe, minimaalse müra ja kauakestva jõudluse. Süsteemi on integreeritud tugevad magnetid, et tagada vaiksem ja suurem jõudlus, ent samas tarbib see mootor vähem energiat kui universaalne mootor. Kuna enam pole vaja kasutada harju, on tulemuseks erakordselt pikk tööiga, mille tõenduseks antakse pesumasina moototile 10-aastane garantii.

Lihtne veaotsing
Automaatne veajälgimise süsteem Smart Check tuvastab ja diagnoosib probleeme ning pakub lihtsaid veaotsingu lahendusi nutitelefonirakenduse kaudu. Nii hoiate kokku aega ning säästate tehniku väljakutsetelt, mis võivad osutuda kalliks ja tülikaks!


Energiaklass A+++
Tsentrifuugimise tulemus B
Kuivatiga pesumasin Ei
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Lisapesuprogrammid kiirpesu 15/30min, kuni 5 loputust
Lisafunktsioonid Smart Check tuvastab ja diagnoosib probleeme ning pakub lihtsaid veaotsingu lahendusi nutitelefonirakenduse kaudu
Displei LED
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Juhtpaneeli keel Inglisekeelne
Tootja Samsung
Värvus valge
Valmistatud Poola

General

Type
Freestanding
Washer-dryer
No

Performance

Energy class
A +++
Spin efficiency class
B

Design

Display
LED
Color
White

Product codes

EAN
8806088194561
Manufacturer code
WW70K5210UW/LE

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close