Gardena Mowing Robot SILENO minimo 500 qm

849 €

Monthly payment starting from 28,94 €

Open installments calculator

Photopoint hire purchase calculator

Please add some items to your shopping cart and choose "hire purchase" for the payment type

Main info

Võimas robotniiduk väikestele murupindadele: GARDENA Mähroboter SILENO minimo 500 m² Vaikne, mitmekülgne ja nutikas - see on GARDENA Mähroboter SILENO minimo 500 m² robotniiduk. SILENO minimo sobib ideaalselt väikestele murupindadele ning ühendab end
Võimas robotniiduk väikestele murupindadele: GARDENA Mähroboter SILENO minimo 500 m²

Vaikne, mitmekülgne ja nutikas - see on GARDENA Mähroboter SILENO minimo 500 m² robotniiduk. SILENO minimo sobib ideaalselt väikestele murupindadele ning ühendab endas suure jõudluse ja täpsuse mugava niitmisega. GARDENA Bluetoothi rakenduse abil saad oma nutitelefoni abil lihtsalt sisestada murupinna suuruse, soovitud niitmispäevad ja kavandatud käivitamisaeg. GARDENA Bluetoothi rakendus juhendab sind intuitiivselt ja samm-sammult esmakordse paigalduse käigus. Sinu robotniiduk koostab ajakava ja on kasutusvalmis minimaalse vaevaga. Juhi oma SILENO minimo niidukit mugavalt Bluetoothi abil kuni 10 meetri kauguselt. Sinu niiduk määrab optimaalse niitmise aja ning GARDENA Bluetoothi rakendus aitab sul oma aeda õigesti hooldada oma planeerimisabilisega.

Tänu eriti vaiksele mootorile on see niiduk ainult 57 db(A) helirõhuga väga vaikne oma klassi robotniiduk. Nii saate teie ja teie naabrid aias rahulikult lõõgastuda, isegi kui teie robot on töös. Kõrgtehnoloogiline CorridorCut-funktsioon juhib robotniidukit nurkade ümber ja läbi kitsaste läbipääsude, mille laius on ainult 60 sentimeetrit. CorridorCut juhib teie robotniidukit isegi kitsastest tupikteedest välja. SensorControli juhendamisel hindab niiduk ise, kui sageli teie muru tuleb trimmida. Ta alustab täpselt vastavalt rohu kasvule. Teie nutikas abimees niidab muru võimalikult efektiivselt.

SILENO minimo on kartmatu ja töökas ning niidab muru sõltumata ilmast, vihmast või päikesepaistest. Nutikas robotniiduk märkab, kui pinnas on külmunud või liiga külm. Ta alustab programmi uuesti alles siis, kui külm on sulanud. Piirde- ja juhtkaablid näitavad SILENO minimo'le, millist aiaala tuleb niita, ja juhivad teda usaldusväärselt ja täielikult automaatselt kõigis niiduvaldkondades.

Teie niiduk ületab isegi kuni 25-protsendilisi tõuse ja langusi. Kui töö on tehtud, suundub töökas robootikaaednik tagasi laadimisjaama, kus ta saab teenitud puhkuse ajal uuesti laadida. Ta niidab täiesti iseseisvalt, nii et teil on rohkem aega keskenduda aiatöödele, mida teile meeldib teha. SILENO minimo on kerge puhastada aiavoolikuga. Naudi aega aias koos SILENO minimo'ga, lõõgastu ja lase väikesel robotniidukil raske töö sinu eest ära teha. Sinu muru näeb alati hooldatud välja SILENO minimo abil. NUTIKAS robotniiduk. SILENO.


Type Robotic Lawn Mower
Operating Mode Rechargeable Battery
Max. Lawn Size (m²) 500
Max. Slope (degree) 25
Number of Cutting-Height Scale 3
Mowing Height (mm) 20 - 45
Cutting Width (cm) <20
Max. Volume (dB) 57
Battery Voltage (V) 18
Operating Time (Min.) 70
Charging Time (h) 1,25
Colour Green / Black
Type of Battery / Rechargeable Battery Lithium-Ion
Rechargeable Batteries Included in Delivery 1

Extended warranties and insurance:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 129,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 79,99 €
  • Insurance (1 year) - 119,99 €
  • Insurance (2 years) - 189,99 €

Choose a suitable extended warranty and insurance in checkout..


Dimensions and weights

Gross weight
15 kg
Package width
500 cm
Package height
32 cm
Package length
60 cm

Product codes

EAN
4078500053112
Manufacturer code
15202-20

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product can only be ordered from our online store and it takes from 4-7 working days for delivery within Estonia.

Product comparison

Close