Gardena smart SILENO city Set 600qm

Main info

GARDENA Robotic Lawn Mower smart SILENO city, 600 m² komplekt Ideaalne väikestele murupindadele GARDENA smart SILENO city niidab väikeseid ja keerulisi murupindu täielikult automaatselt, usaldusväärselt, triibuvabalt ja ühtlaselt. Kitsad koridorid ja

Product has been archived

GARDENA Robotic Lawn Mower smart SILENO city, 600 m² komplekt

Ideaalne väikestele murupindadele
GARDENA smart SILENO city niidab väikeseid ja keerulisi murupindu täielikult automaatselt, usaldusväärselt, triibuvabalt ja ühtlaselt. Kitsad koridorid ja kitsad läbipääsud pole sellele probleemiks. Laadimisjaama saab paigutada paindlikult peaaegu ilma piiranguteta.

Külmumisanduriga
Nutikas Frost Sensor tuvastab lähedal asuvad külmumistemperatuurid ja peatab niitmiskava, et kaitsta teie muru. GARDENA nutirakenduses saate siiski ülevaate säilitada.

Kiire puhastamine
GARDENA smart SILENO city on kujundatud nii, et saate lihtsalt haarata aiavooliku ja puhastada põhjalikult korpus, terad ja rattad mustusest, tolmust ja rohujääkidest.

Pro-vaikne
Lõõgastuge aias, samal ajal kui smart SILENO city töötab rahus: ainult 57 db(A) muudab selle eriti vaikseks.

Täielik ühendus
Smart SILENO city on täielikult integreeritud GARDENA nutisüsteemi. Kus iganes te ka ei oleks, teie aed on heas hoolduses. Veebiregistreerimine GARDENA nutirakenduses on vajalik.

AI-täpne
See muruniiduk on ekspertnavigaator ja suudab usaldusväärselt juhtida isegi kõige kitsamaid läbipääse ja nurki.

Auto Weather & Terrain
Smart SILENO city on praktiline abimees aias, mis teeb oma tööd igas ilmas, olgu see siis vihma või päikesepaistega. Sellel ei ole vaja vihmaseadet. See robotmuruniiduk sobib ideaalselt lihtsatele ja keerukatele murupindadele, sealhulgas kuni 35-protsendilistele nõlvadele.

Intelligentne LONA tehnoloogia
LONA on innovatiivne tehisintellekt, mis võimaldab niidukil kohanduda igasuguse aia, skaneerides ja kaardistades seda. Tänu tsoonihaldusele saab paindlikult valida piirkondi, kus niita ja millise intensiivsusega. Lisaks saab ala kaitse abil määratleda mitte-niitmise tsoone. Niiduki asukohta saab reaalajas jälgida GARDENA nutirakenduse kaudu ning LONA suudab tulevikus pakkuda palju rohkem funktsioone selle rakenduse värskenduste osana.

Type Robotic Lawn Mower
Operating Mode Rechargeable Battery
Max. Lawn Size (m²) 600
Max. Slope (degree) 35
Mowing Height (mm) 20 - 50
Cutting Width (cm) <20
Max. Volume (dB) 57
Rechargeable Batteries Included in Delivery Integrated
Operating Time (Min.) 65
Charging Time (h) 1
Colour Grey / Blue
Type of Battery / Rechargeable Battery Lithium-Ion

Dimensions and weights

Gross weight
14.5 kg
Package width
500 cm
Package height
34 cm
Package length
60 cm

Product codes

EAN
4078500062701
Manufacturer code
19603-60

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close