Armor X10 PRO LTE 4/64GB Black

Main info

X-i idee järglane Armor X10 Pro välimus jätkab X-i disaini ideed, mis sümboliseerib Ulefone'i pidevat püüdlust teadmiste, tehnoloogia ja tuleviku pideva täiustamise poole. Ulefone ei välista kunagi uusi arenguid ja püüdleb pidevalt enese täiustamise

Product has been archived

X-i idee järglane

Armor X10 Pro välimus jätkab X-i disaini ideed, mis sümboliseerib Ulefone'i pidevat püüdlust teadmiste, tehnoloogia ja tuleviku pideva täiustamise poole. Ulefone ei välista kunagi uusi arenguid ja püüdleb pidevalt enese täiustamise poole.

Elegantne disain ja taktiilne pind

Armor X10 Pro eristub nii välimuse kui ka jõudluse poolest. Samal ajal, kui see jäljendab eelnevate mudelite tugevusi disainis, säilitab see ka oma kerge tunde.

Kinematograafiline helikvaliteet - Topeltsuperlineaarsed 1216 kõlarid

Hea helisüsteem tagab suurepärase helikvaliteedi. Sümmetriliselt paigutatud topeltsuperlineaarsed 1216 kõlarid ja 7 magnetit tagavad meeldiva ja sujuva kvaliteetse heli.

15 astet peenhäälestust - 100 dB helitugevus

Topeltspeakerid koos kuni 100 dB helitugevusega koos 15 helihäälestuse astmega tagavad selged ja resonantsed kõrged toonid ning rikkalikud ja sügavad bassid.

FM-raadio ilma kõrvaklappideta

Tavalistel nutitelefonidel on vaja FM-raadio kuulamiseks kõrvaklappe, kuid Armor X10 Pro saab raadiot mängida kõlarite kaudu ilma kõrvaklappideta. Kuni 100 dB helitugevusega topeltspeakerite abil saate FM-raadiot jagada teiste matkajatega.

Iga hetk jäädvustatud - Topeltsensoriga 13MP tagumine kaamera

Tehke veelgi paremaid fotosid Samsungi 13MP põhikaameraga ja sügavussensoriga, mis aitab teil igal ajal ilusaid ja kvaliteetseid fotosid teha ning elu kõige olulisemaid hetki suurima selguse ja detailiga jäädvustada.

Imeline öörežiim

AI-tehnoloogia abil aitab öörežiim teil pimedas ümbritsevat maailma või iseennast hämmastava selgusega jäädvustada.

Veealune fotograafia

Võtke meisterlikke veealuseid fotosid, lihtsalt libistades kiirvalikute menüüd või luues otsetee programmeeritava nupu abil.

Looge vapustavaid selfisid - 5MP esikaamera

5MP esikaamera intelligentse ilu režiimiga võimaldab teil teha hämmastavaid selfisid. Keegi ei suuda teie ilu vastu panna!

IP68/IP69K kaitseklass

IP68/IP69K kaitseklass ja MIL-STD-810G sertifikaat tagavad, et Armor X10 Pro-l on parim veekindlus, tolmukindlus ja löögikindlus ning see on nii vastupidav, et suudab vastu pidada kõige raskematele tingimustele. Ülim veekindlus, tolmukindlus ja löögikindlus teevad sellest täiusliku telefoni aktiivsetele inimestele.

Kaitse igasuguste kahjustuste vastu - Tugevdatud tihendusstruktuur

Suure TPU-kattega tagakülg, kompaktne sisestruktuur, pealekantud kihid ja õigesti paigutatud membraanid teevad Armor X10 Pro täiuslikult tihendatuks ning ükski tilk vett, liivatera ega tolmukübe ei pääse telefoni sisse. Ükski kukkumine ega löök ei suuda seda kahjustada!

Lisakaitse - spetsiaalselt kavandatud multifunktsionaalne kaitseümbris

Praktiline ja vastupidav spetsiaalselt kavandatud multifunktsionaalne kaitseümbris Armorile

Ühe puudutusega toiming - programmeeritav nupp

Seadmel on multifunktsionaalne nupp, mida saab programmeerida kuni 6 erineva funktsioonilühendi jaoks või kiireks eelnevalt seadistatud rakenduse käivitamiseks. Vaikimisi on see konfigureeritud Push-to-Talk (Zello) funktsiooni aktiveerimiseks pika vajutuse korral. Selle nupu abil saate nautida tõhusat ja efektiivset suhtlust ilma igasuguste probleemideta.

Sõrmikurežiim

Kas on võimalik puudutada telefoni ekraani sõrmedega kinnastes? Kindlasti jah. Kui lülitate sisse sõrmikurežiimi, suurenevad puutetundlikkuse võimalused märkimisväärselt, muutes reageerimise täpsemaks ja kiiremaks. Saate kanda kindaid ja võtta töö ajal kõnesid vastu, ilma et peaksite aega raiskama nende ära võtmiseks.

Vabanemine ülearusest kaalust - digitaalne tööriistakomplekt

Meie eesmärk on alati olnud pakkuda klientidele vastupidavaid ja praktilisi telefone, seetõttu oleme paljud kasulikud tööriistad ühte kohta kogunud. Te ei pea enam kaasas kandma päris suuri tööriistu. Kui olete matkal või tööl, peate lihtsalt leidma oma telefonist rakenduse, mis aitab teil lahendada igasuguseid probleeme.

5,45-tolline ekraan 18:9 kuvasuhtega - Ekraan kuldsete proportsioonidega

5,45-tolline ekraan 18:9 kuvasuhtega pakub alati võrratut kogemust. Vaadake videoid ja vaadake fotosid erakordse detailiga.

2,0 GHz kaheksatuumaline protsessor - Erakordne jõudlus

MediaTek Helio P22 protsessor on Armor X10 Pro aju ja süda. Kaheksa tuuma ja 2,0 GHz sagedusega on telefoni jõudlus võrreldes Armor X10-ga suurenenud 21%. Sõltumata sellest, kui palju rakendusi te samal ajal avate või kui palju protsessoreid taustal töötab, ei märka te mingeid viivitusi. 64 GB suurenenud sisemälu pakub piisavalt ruumi kõigile teie videotele, fotodele ja lauludele.

Piiramatu võimsus - Suur 5180 mAh aku

Minge edasi ja ärge peatuge pärast täielikku laadimist. Hiiglaslik 5180 mAh aku kestab terve päeva isegi intensiivse kasutamise korral. Nautige kõnesid, sõnumeid, videoid ja fotograafiat katkematult. OTG-funktsioon võimaldab teil mitte ainult andmeid arvutita üle kanda, vaid võimaldab teil kasutada telefoni ka toiteallikana teiste seadmete laadimiseks.

Paljukülgne NFC

Muutke oma elu lihtsamaks Armor X10 Pro abil, mis on varustatud NFC-ga! Lisage lihtsalt oma pangakaart ja suhtluskaart Google Pay rakendusse. Tehke makseid ja kasutage ühistransporti oma telefoniga.

*NFC maksefunktsioon nõuab Google Pay rakendust, palun viidake ametlikele Google Pay juhistele saadaval olevate riikide ja piirkondade kohta. Muud NFC funktsioonid on illustratiivsed ja neid tuleb kasutada konkreetse rakendusega või töötada koos konkreetse tootega.

Neljakordne navigeerimissüsteem - GPS | GLONASS | Galileo | BeiDou

Olete eksinud? Pole vaja muretseda, nelja satelliitnavigeerimissüsteemiga saate kindlasti abi ja leiate tee koju. Võtke oma telefon ja minge spontaansele reisile

Topelt 4G topelt VoLTE - Tugi laiale globaalsele sagedusribale

Armor X10 Pro toetab laia globaalset sagedusriba, võimaldades teil olla pidevalt ühenduses ja andes teile vabaduse reisida maailmas. Samuti toetab see topelt 4G topelt VoLTE*, pakkudes paremat HD-helikõnet, kõrge kiirusega 4G LTE-võrku mis tahes SIM-kaardilt.

Lihtsam, nutikam, abivalmim - näotuvastus

Armor X10 Pro avamiseks piisab selle vaatamisest! Näotuvastus on väga lihtne seadistada. Teie telefon kaitseb teie privaatsust, võimaldades samal ajal kiiret juurdepääsu oma andmetele.

Lihtsam, nutikam, abivalmim - sujuv Android 11 operatsioonisüsteem

Android 11 operatsioonisüsteem on alati valmis, et saaksite olulist teavet vaadata ja vestlusi hõlpsalt hallata. Sellesse versiooni operatsioonisüsteemi on lisatud palju uusi funktsioone ja optimeerimisi, nii et teie telefon töötab sujuvamalt ja stabiilsemalt. Armor X10 Pro on kindlasti parim vastupidav telefon Androidi armastajatele.


Data transmission LTE
Data transmission WAP
Data transmission HSPA
Data transmission HSPA+
Data transmission EDGE
Data transmission UMTS
Data transmission GPRS
GSM network 850 MHz
GSM network 1900 MHz
GSM network 900 MHz
GSM network 1800 MHz
UMTS network 2100 MHz
UMTS network 900 MHz
UMTS network 1700 MHz
UMTS network 1900 MHz
UMTS network 850 MHz
LTE network 700 MHz
LTE network 900 MHz
LTE network 1700 MHz
LTE network 1800 MHz
LTE network 1900 MHz
LTE network 2100 MHz
LTE network 800 MHz
LTE network 850 MHz
LTE network 2600 MHz
5G support No
Diagonal screen 5,45"
Resolution 1440 x 720
Processor Octa Core
CPU frequency 2
RAM 4
Internal memory 64
Memory card reader Yes
Memory card microSD
Memory standard SDXC
Battery capacity 5180
Cell type Li-poly (internal battery)
Talk time (max) 31
Standby time (max) 313
Camera Yes
Front camera 5
Rear camera 20
Second rear camera 2
SIM card Nano
Dual SIM Yes
GPS receiver Yes
Wireless communication WiFi
Wireless communication LTE
Wireless communication Bluetooth
Wireless communication NFC
Connectors 3,5 mm minijack
Connectors 1 x USB (Type C)
Inductive charging no
Color Black
Height 158.2
Width 76.7
Depth 14.6
Weight 256
Model Armor X10 Pro
Other display parameters All-screen LCD Multi-Touch display with IPS technology
CPU - other information MediaTek Helio P22 CPU: MediaTek MT6762 VWB CPU architecture: 8*Cortex-A53CPU frequency: Octa(8) Core, up to 2.0GHz GPU: IMG GE8320 GPU frequency: up to 520MHz
Other features Sensors: Acceleration Sensor, P-sensor, L-sensor, E-compass, NFC Navigation and positioning: GPS, GLONASS, Galileo, BEIDOU, Supports Digital Compass
Operating System Android 11
Detailed camera specifications Rear camera: 20MP Sony IMX376 /1.6, 6-element lens Depth sensor: 2MP Flash: Dual LED flash Front camera: 5MP /2.2, model GC5035 Underwater photography Supports photo and video capture Start / stop underwater Supports quick mode switching for underwater ph
Accessories included Armor X10 Pro AC power charger (100~240V /EU plug) Data cable (100cm) Protective Film (Pre-installed) Tempered Glass Screen Protector SIM needle Lanyard Multi-language user manual Warranty card Multi Function Instruction card Charging Instruction card Saf

Dimensions and weights

Gross weight
0.55 kg
Package width
10 cm
Package height
19 cm
Package length
6.5 cm

Product codes

EAN
6937748734680
Manufacturer code
TEULEPAARMX10PB

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva parcel terminal 

You can order the goods to one of the Omniva Parcel terminals. Choose the desired terminal at the shopping cart. As the shipment arrives to the selected terminal, you will be sent an SMS-notification with an unique code. Go to the terminal within a week, enter the code and take your package. It is as simple as that.

See Omniva Parcel terminal locations here.

SmartPOST parcel terminal

Did not find an Omniva terminal at suitable location? Try SmartPost. Choose the desired terminal at the shopping cart. As the shipment arrives to the selected terminal, you will be sent an SMS-notification with an unique code. Go to the terminal within a week, enter the code and take your package. This method actually works for all parcel terminals.

See SmartPOST parcel terminal locations here.

DPD parcel locker

Make sure you check out also the locations of DPD parcel lockers. These are located all over Estonia. The delivery is the same. As the shipment arrives to the selected locker, you will be sent an SMS with a unique code. Go to the locker, enter the code and take your package.

See DPD parcel locker locations here.

Smartpost Finland parcel terminal

SmartPOST Finland is the best way to order goods to Finland. These terminals work the same way as in Estonia. As the shipment arrives to the selected terminal in Finland, you will be sent an SMS-notification with an unique code. Go to the terminal, enter the code and take your package.

See SmartPOST Finland parcel terminal locations here.

Matkahuolto parcel service

Matkahuolto is easy way to order goods to Finland. These are located also in smaller Finnish towns. As the shipment arrives to the selected Matkahuolto outlet, you will be sent an SMS-notification or an e-mail. Go to the outlet, show your ID and take your package.

See Matkahuolto outlet locations here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product is out of stock. For additional availability and preorder information please contact us here.

Product comparison

Close