Manfrotto HiLite Background 1.5x2.15 m

Addional discount of 10%
will be applied in shopping cart
(min. 11€ purchase)
589 €

39,27 € / M

Monthly payment starting from 20,08 €

Open installments calculator

Photopoint hire purchase calculator

Please add some items to your shopping cart and choose "hire purchase" for the payment type

Main info

Manfrotto HiLite taust Large, 1,5 x 2,15 m. Viimastel aastatel on kõrgvõtterežiimis portreefotograafia populaarsus märkimisväärselt suurenenud. Kasutades lihtsaid valgeid taustu, mitteametlikke poseerimisvõimalusi ja ebatavalisi kaameranurki, on foto

Warning: Last items in stock!

Manfrotto HiLite taust Large, 1,5 x 2,15 m. Viimastel aastatel on kõrgvõtterežiimis portreefotograafia populaarsus märkimisväärselt suurenenud. Kasutades lihtsaid valgeid taustu, mitteametlikke poseerimisvõimalusi ja ebatavalisi kaameranurki, on fotograafid loonud kaasaegsema välimuse, mis vastab paljude tänapäeva klientide nõudmistele. Siiski on paljudel fotograafidel olnud raske saavutada seda efekti töötades väljas või piiratud ruumis, kuna valge taust tuleb eraldi valgustada subjektist. HiLite valgustatud taust pakub fotograafidele oodatud lahendust. See ainulaadne taust on tõhusalt tagantvalgustatud, võimaldades subjektil seista taustast vaid 40 cm kaugusel ilma varju heitmata! Lisaks saab seda kokkupandavat tausta paigaldada mõne minutiga ja see on isetoestav, mis teeb selle ideaalseks välitöödeks. HiLite taust on saadaval mitmes suuruses.
Ideaalne "kõrgvõtterežiimis" fotograafia jaoks
Taust, mida saab kasutada ka väga suure pehme kastina
Kiusatuslik, ei vaja tuge
Saab pöörata ja kasutada lühikese või pikema servaga

Motiivide avalikustamine
Tausta ilusaks ja ühtlaseks "valgendamiseks" on tavaliselt vaja mitut valgusallikat ja suurt stuudioruumi, et taustavalgustus saaks paigutada nii, et valgus jaotuks ühtlaselt kogu tausta peale, löömata subjekti. Manfrotto HiLite lihtsustab oluliselt sellist tüüpi fotograafiat. Isegi väikesel pinnal ja väheste valgusallikatega on võimalik saada ühtlane, valge taust, kui subjekt asetatakse lähedale taustale.
Unikaalne konstruktsioon
Manfrotto HiLite'l on ainulaadne disain ja seda saab võrrelda suure valguskastiga. Taust on elav, st seda saab vabalt põrandale asetada ilma statiivita. Valgusallikana kasutatakse stuudiovälku, mis on paigutatud nii, et see paistab HiLite'i lühiküljele ja valgustab kogu esipaneeli. Välgu asukoht HiLite'i kõrval tähendab, et vajalik põrandapind on väga väike. Kui tausta ei kasutata, saab selle täielikult kokku voltida ja see võtab ainult kolmandiku oma suurusest.
Täiuslik igas keskkonnas
Tänu sellele, et HiLite saab seista iseseisvalt ilma lisajalata ja valgustus paigutatakse tausta küljele, võtab seadistus väga vähe ruumi. Subjekti saab asetada väga lähedale, kuna valgustus toimub HiLite'i seest ja jaotub väga ühtlaselt suurele pinnale.
Nii taust kui ka pehme kast
Tänu paindlikule konstruktsioonile saab HiLite'i kasutada ka suure pehme kastina (sarnaselt aknavalgusele). Suureks eeliseks on HiLite'i kitsas disain, mis tähendab, et isegi väiksed stuudiod saavad juurdepääsu nii suurele pehmele kastile kui ka täiesti valgele taustale.
Kaasas kohver
Kui HiLite't ei kasutata, saab selle täielikult kokku voltida ja see võtab ainult kolmandiku oma täispinnast. Seda hoitakse ja transportitakse kaasasolevas kohvris.
Tarvikud
Tarvikutena on saadaval täiendavad vinüülist ümbrised ja mitmesugused taustakangaste variandid koos ümbristega, nn Bottle Tops, mis kasutavad HiLite'i taustana ja uurivad kasutusvaldkonda.
Tehnilised andmed
Kuju: ristkülikukujuline
Kõrgus: 215,0 cm
Laius: 150,0 cm
Sügavus: 49,0 cm
Kaal: 6,51 kg
Kaasas kangaskott: jah
Sügavus (kotis): 8,0 cm
Kõrgus (kotis): 103,0 cm
Kaal (kotis): 7,401 kg
Laius (kotis): 103,0 cm


Manfrotto on alates 1978. aastast kujundanud ja tootnud fototarvikuid professionaalsetele fotograafidele ja entusiastidele nii stuudios kui ka välitingimustes kasutamiseks. Tooteid iseloomustavad innovaatilised lahendused, mis lihtsustavad fotograafi tööd ja suurendavad loovust. Valikus on peegeldavad ekraanid, fototaustad, pehmed kastid, vihmavarjud, hajutid, kaameratarvikud ja lai valik tarvikuid tootefotograafiale ja fotostuudiole.

Product codes

EAN
5055135905114
Manufacturer code
LL LB8857

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product can only be ordered from our online store and it takes from 7-10 working days for delivery within Estonia.

Product comparison

Close