Manfrotto Background 1.8 x 1.5m White/Grey

Addional discount of 10%
will be applied in shopping cart
(min. 11€ purchase)
213,99 €

Monthly payment starting from 7,29 €

Open installments calculator

Photopoint hire purchase calculator

Please add some items to your shopping cart and choose "hire purchase" for the payment type

Main info

Foto taust 1,8 x 1,5 m valge ja hall. Lõplik asukoha tarvik! Nüüd saate asukohas või stuudios veelgi suuremat paindlikkust meie kokkuklapitavate pööratavate taustade abil. Ideaalne erinevate suuruste jaoks alates üksikportreedest kuni väikeste gruppi

Warning: Last items in stock!

Foto taust 1,8 x 1,5 m valge ja hall. Lõplik asukoha tarvik! Nüüd saate asukohas või stuudios veelgi suuremat paindlikkust meie kokkuklapitavate pööratavate taustade abil. Ideaalne erinevate suuruste jaoks alates üksikportreedest kuni väikeste gruppideni. Kokkuklapitav taust kahe erineva poolega, hall ja valge. Suurus 1,8 x 1,5 meetrit. Saab toetada seina vastu või kinnitada taustastatiivile.
Pööratav - iga poolel erinev pind, mis annab rohkem loovaid võimalusi
Kolmekordne tugevdatud õmblusliin - üle 30 õmbluse tolli kohta tagab, et terasest ääred ei tule ääristeibist välja
Kokku volditav kolmandikku algsest suurusest - sekunditega saab ese kokku panna mugavasse suurusesse, et seda oleks lihtne kaasas kanda ja hoiustada
Saab seadistada püst- või lamavas asendis - pakub seadistamisel suurt paindlikkust
Kaasas kott - lihtsamaks hoiustamiseks ja transportimiseks

Manfrotto foto taust 1,8 x 1,5 m valge ja hall on mitmekülgne ja kvaliteetne taustavõimalus fotograafidele ja videograafidele. See foto taust pakub puhtat ja professionaalset välimust erinevatele pildistamissituatsioonidele, olgu selleks portreed, tootefotograafia või videointervjuud.
Mõõtmed 1,8 x 1,5 meetrit teevad selle sobivaks väiksematele ruumidele, nagu kodustuudiod või asukohafotod, kus ruum võib olla piiratud. Tausta kompaktne suurus muudab selle kaasaskantavaks, võimaldades fotograafidel seda lihtsalt transportida stuudiovälisele pildistamisele.
Üks Manfrotto foto tausta võtmeomadusi on selle kahepoolne disain. Ühel pool on terav valge pind, mis sobib suurepäraselt klassikalise ja minimalistliku välimuse loomiseks. Valge külg sobib hästi kõrge võtme fotograafias, kus soovite esile tõsta subjekti ereda ja ühtlase tausta vastu. See sobib ka värskuse ja puhtuse tunde loomiseks tootefotograafias.
Teisel pool on neutraalne hall pind. Hall külg pakub mahedamat ja mitmekülgsemat taustavõimalust. Hallid taustad on populaarsed, kuna need võimaldavad suuremat paindlikkust järeltöötluses. Neutraalne toon sobib paljudele subjektidele ja see on eriti kasulik, kui soovite kontrollida oma piltide kontrasti ja meeleolu. Hallid taustad on sageli kasutusel portreefotograafias, et luua elegantsem ja ajatu välimus.
Manfrotto taust on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest materjalist, tagades vastupidavuse ja vastupidavuse kulumisele. Kangas on kerge puhastada, mis teeb selle sobivaks regulaarseks kasutamiseks. Taustal on ka mugav kokkuklapitav disain, mis võimaldab lihtsat paigaldamist ja mahavõtmist, säästes väärtuslikku aega pildistamise ajal.
Manfrotto tausta mitmekülgsust saab täiendavate tarvikutega suurendada. Näiteks saate klambrid või klambrid kinnitada tausta lihtsaks kinnitamiseks statiivile või seinale. See tagab kortsuvaba ja stabiilse pinnase teie fotograafiale või videole.
Tehnilised andmed
Kahepoolne valge / hall
Kaal 1909 g
Kott kaasas Jah
Kõrgus 180 cm
Laius 150 cm
Metallraam, sügavus 1 cm
Kotisuurus, läbimõõt 72 cm
Kotisuurus, sügavus 3 cm
Kaal koos kotiga 2,25 kg


Manfrotto on alates 1978. aastast kujundanud ja tootnud fototarvikuid professionaalsetele fotograafidele ja entusiastidele kasutamiseks stuudios ja asukohas. Tooteid iseloomustavad uuenduslikud lahendused, mis lihtsustavad fotograafi tööd ja suurendavad loovust. Valikus on peegeldavad ekraanid, foto taustad, pehmed kastid, vihmavarjud, hajutid, kaameratarvikud ja lai valik tarvikuid tootefotograafiale ja fotostuudiole.

Product codes

EAN
5055135906234
Manufacturer code
LL LB56GW

Photopoint offers free shipping for orders over 99 € delivered to Estonia. Take a look in the tab "Delivery" for a more precise delivery estimate.

For this product you can select the desired delivery method at the shopping cart:

Photopoint store Pick-up


Place your order from Photopoint web store and pick your goods up from one of Photopoint`s brick and mortar stores. The delivery to Photopoint store is free even for orders less than 99 €. You will be noticed by e-mail when your order is ready for pick-up.

The Photopoint stores are located in Tallinn and Tartu. See the exact locations from here.

Omniva courier delivery

The courier will transport your goods from Photopoint straight to the provided address. The delivery will take place at workdays from 08:00 to 17:00. Hold your phone near you as the courier will call you prior to its arrival. Please make sure there is someone at the destination, eligible to receive the shipment. 

The product can only be ordered from our online store and it takes from 7-10 working days for delivery within Estonia.

Product comparison

Close