Blaupunkt radio PR9BK black

25,99 €

Põhiinfo

Ükskõik, kas töötate koduaias või lõõgastute järve ääres, on analoogtuneriga kaasaskantav raadio ideaalne lahendus igale muusikasõbrale. Koos unikaalse disaini ja väikese suurusega sobib see suurepäraselt nii väljasõitudeks sõpradega kui ka igapäevas
Ükskõik, kas töötate koduaias või lõõgastute järve ääres, on analoogtuneriga kaasaskantav raadio ideaalne lahendus igale muusikasõbrale. Koos unikaalse disaini ja väikese suurusega sobib see suurepäraselt nii väljasõitudeks sõpradega kui ka igapäevaseks koduseks kasutamiseks. Blaupunkti PR9BK mudeli intuitiivne kasutamine ja lihtsus rõõmustavad kindlasti igat nõudlikku traditsiooniliste raadiovastuvõtjate fänni. Suur ja selge sagedusala esiosas, suur külgnupp raadiojaamade häälestamiseks ja mugav väike nupp helitugevuse reguleerimiseks parandavad oluliselt seadme kasutusmugavust. Korpuse küljel asuv kõrvaklappide pesa võimaldab kuulata FM / AM raadiosaateid, näiteks pargis või telkimisplatsil, kartmata teisi inimesi häirida. Ühendage juhtmega kõrvaklapid raadioga ja nautige muusikat alati, kui soovite! Lemmikraadiojaamade puhas ja selge vastuvõtt tagatakse väljatõmmatava teleskoopantenni abil ning sisseehitatud laia ribalaiusega kõlar ja 0,8 W RMS väljundvõimsusega võimendi tagavad nende sobiva helitugevuse. PR9BK mudelil on kaks toitevõimalust. Võrgutoide (AC 230 V ~ 50 Hz) ühendades toitejuhtme pistikupessa ja patareitoide, kasutades 2 UM1 (R20) patareid. Selline lahendus võimaldab teil muusikat kuulata piiramatult, olenemata sellest, kus te olete, kodus või õues. PR9BK kaasaskantava raadio kasutusmugavust täiendab selle madal kaal 0,65 kg ja kompaktne suurus. Lisaks on tootja varustanud seadme mugava kokkuklapitava käepidemega, mis hõlbustab oluliselt selle transportimist ja hoiustamist. Värv: must Tootja: Blaupunkt Bränd: Blaupunkt Garantii: 12,00
Colour black
Producer Blaupunkt
Brand Blaupunkt
Warranty 12,00

Toote koodid

EAN
5901750505119
Tootja kood
PR9BK

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge