Bulb Shelly Vintage G125

28,99 €

Põhiinfo

Shelly Vintage G125 pirn Shelly Vintage G125 pirn ühendab elegantsi ja jõudlust, võimaldades kasutajatel nautida pirni unikaalset välimust koos edasijõudnud tehnoloogiaga. Shelly Vintage G125 pirn omab esteetiliselt meeldivat töötlust ja funktsionaal
Shelly Vintage G125 pirn

Shelly Vintage G125 pirn ühendab elegantsi ja jõudlust, võimaldades kasutajatel nautida pirni unikaalset välimust koos edasijõudnud tehnoloogiaga. Shelly Vintage G125 pirn omab esteetiliselt meeldivat töötlust ja funktsionaalsust, tehes selle suurepäraseks valikuks neile, kes otsivad elegantset ja nutikat valgustust oma koju või kontorisse.

Kõrge võimsus ja energiatõhusus

Shelly Vintage G125 pirn omab võimsust 4W, mis võimaldab säästa energiat samal ajal piisava valgustuse heleduse saavutamisega. See töötab vahelduvvoolul (AC) 230V ±10%, 50Hz, mis on standardne enamikele E27-tüüpi valgustuspesadele. Kõik see teeb selle sobivaks igasse koju!

Täiuslik valgustus

Shelly pirn pakub sooja valgust heledusega 260 luumenit (LM) ja värvitemperatuuriga 2700K, mis loob meeldiva ja hubase valguse. Värvide indeksi Ra > 80 abil taasesitatakse valgustus truult, säilitades loomulikud värvid. See muudab iga teie õhtu meeldivaks ja hubaseks.

Nutikad omadused

Shelly Vintage G125 on varustatud hämardusfunktsiooniga, mis võimaldab teil valguse intensiivsust vastavalt oma eelistustele reguleerida. Lisaks võimaldab pirn nutikat sisse/välja lülitamist, kohalikku ja kaugjuhtimist ning nädalakava. Samuti saate selle sünkroonida päikesetõusu ja päikeseloojanguga, mis toob valgustuse kasutamisse täiendavat mugavust ja efektiivsust.

Vastupidavus ja traadita side

Shelly Vintage G125 pirnil on pikk kasutusiga 15 000 tundi. See on varustatud WiFi traadita protokolliga (802.11 b/g/n), nii et saate seda mugavalt juhtida oma telefonist Shelly Cloud rakenduse abil.

Mõeldud disain

125 × 155 mm Shelly Vintage G125 pirn teeb muljet oma klassikalise ja elegantse disainiga. Lisaks teeb selle õhuke disain, mis on alla 6 mm, selle paigaldamise ja kasutamise lihtsaks. Shelly abil saab teie interjöör unikaalse iseloomu!

Tootja Shelly
Mudel VintageG125
Nimivõimsus 4W
Pesa E27
AC toitepinge 230V ±10%, 50Hz
DC toitepinge ei
Seadme temperatuurikaitse ei
Ülekoormuskaitse ei
Võimsuse mõõtmine ei
Hämardamine jah
Heledus Soe valge: 260 LM
Värvi muutmine ei
Värvide indeks Ra > 80
Värvitemperatuur 2700K
Kiud laineline
Klaas/kate merevaik
Määratletud efektid ei
Kaitseklass IP20
Töötemperatuur -10ºC kuni +40ºC
Seadme energiatarve < 1 W
Nutikas sisse/välja lülitamine jah
Kohalik ja kaugjuhtimine jah
Päikesetõus/päikeseloojang jah
Nädalakava jah
Kasutusiga 15 000 tundi
Traadita/WiFi protokoll 802.11 b/g/n
Raadiosagedus 2400 - 2484 MHz
Raadiosignaali võimsus 1mW
Levi Kuni 50 m väljas ja kuni 30 m siseruumides (sõltuvalt hoone materjalidest)
Suurus 125 × 155 mm

Toote koodid

EAN
3800235262108
Tootja kood
VintageG125

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge