Halumasin LSH 520/5

Põhiinfo

Horisontaalne palgimurdja koos aluse ja ratastega hõlbustab liikumist ja mugavamat töökõrgust. See võib lõhkuda kuni 52 cm pikkuseid puutükke, maksimaalse lõhenemisjõuga 5,0T. Professionaalne kahe käega ohutusoperatsioon koos integreeritud puidukinni

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


Horisontaalne palgimurdja koos aluse ja ratastega hõlbustab liikumist ja mugavamat töökõrgust. See võib lõhkuda kuni 52 cm pikkuseid puutükke, maksimaalse lõhenemisjõuga 5,0T. Professionaalne kahe käega ohutusoperatsioon koos integreeritud puidukinnititega ei taga mitte ainult täpset lõhkumist, vaid võimaldab ka puitu täpselt kinnitada õhukeste või nurga all lõigatud palkide jaoks. Eriti ohutu töö tagab kaitsekate, mis tagab, et lõhkumispiirkond hoitakse isoleerituna ja palk ei saa lõhkumisprotsessi ajal vigastusi põhjustada. Akut ega bensiini pole vaja, kuna horisontaalset palgilõhkujat kasutatakse 230 -voldise ühenduse kaudu, mille võimsus on 2200 vatti. Puidu lõhkumine ja käsitsi lõikamine on vaevarikas, aeganõudev töö. Oleme oma puulõhkujaid varustanud võimsate mootoritega, mis muudavad selle ülesande palju lihtsamaks. AL-KO palgimurdjaga töötades saab teie talveks küttepuid varuda väga lühikese ajaga

Toote koodid

EAN
4003718060775
Tootja kood
A113792

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge