Gardena smart SILENO city Set 600qm

Põhiinfo

GARDENA Robotic Lawn Mower smart SILENO city, 600 m² komplekt Ideaalne väikestele murupindadele GARDENA smart SILENO city niidab väikeseid ja keerulisi murupindu täielikult automaatselt, usaldusväärselt, triibuvabalt ja ühtlaselt. Kitsad koridorid ja

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

GARDENA Robotic Lawn Mower smart SILENO city, 600 m² komplekt

Ideaalne väikestele murupindadele
GARDENA smart SILENO city niidab väikeseid ja keerulisi murupindu täielikult automaatselt, usaldusväärselt, triibuvabalt ja ühtlaselt. Kitsad koridorid ja kitsad läbipääsud pole sellele probleemiks. Laadimisjaama saab paigutada paindlikult peaaegu ilma piiranguteta.

Külmumisanduriga
Nutikas Frost Sensor tuvastab lähedal asuvad külmumistemperatuurid ja peatab niitmiskava, et kaitsta teie muru. GARDENA nutirakenduses saate siiski ülevaate säilitada.

Kiire puhastamine
GARDENA smart SILENO city on kujundatud nii, et saate lihtsalt haarata aiavooliku ja puhastada põhjalikult korpus, terad ja rattad mustusest, tolmust ja rohujääkidest.

Pro-vaikne
Lõõgastuge aias, samal ajal kui smart SILENO city töötab rahus: ainult 57 db(A) muudab selle eriti vaikseks.

Täielik ühendus
Smart SILENO city on täielikult integreeritud GARDENA nutisüsteemi. Kus iganes te ka ei oleks, teie aed on heas hoolduses. Veebiregistreerimine GARDENA nutirakenduses on vajalik.

AI-täpne
See muruniiduk on ekspertnavigaator ja suudab usaldusväärselt juhtida isegi kõige kitsamaid läbipääse ja nurki.

Auto Weather & Terrain
Smart SILENO city on praktiline abimees aias, mis teeb oma tööd igas ilmas, olgu see siis vihma või päikesepaistega. Sellel ei ole vaja vihmaseadet. See robotmuruniiduk sobib ideaalselt lihtsatele ja keerukatele murupindadele, sealhulgas kuni 35-protsendilistele nõlvadele.

Intelligentne LONA tehnoloogia
LONA on innovatiivne tehisintellekt, mis võimaldab niidukil kohanduda igasuguse aia, skaneerides ja kaardistades seda. Tänu tsoonihaldusele saab paindlikult valida piirkondi, kus niita ja millise intensiivsusega. Lisaks saab ala kaitse abil määratleda mitte-niitmise tsoone. Niiduki asukohta saab reaalajas jälgida GARDENA nutirakenduse kaudu ning LONA suudab tulevikus pakkuda palju rohkem funktsioone selle rakenduse värskenduste osana.

Type Robotic Lawn Mower
Operating Mode Rechargeable Battery
Max. Lawn Size (m²) 600
Max. Slope (degree) 35
Mowing Height (mm) 20 - 50
Cutting Width (cm) <20
Max. Volume (dB) 57
Rechargeable Batteries Included in Delivery Integrated
Operating Time (Min.) 65
Charging Time (h) 1
Colour Grey / Blue
Type of Battery / Rechargeable Battery Lithium-Ion

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
14.5 kg
Pakendi laius
500 cm
Pakendi kõrgus
34 cm
Pakendi pikkus
60 cm

Toote koodid

EAN
4078500062701
Tootja kood
19603-60

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge