Audio system MB06 PLL Karaoke

162,99 €

Järelmaksuga ostes alates 5,56 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Audio süsteem MB06 PLL Karaoke MB06 audio süsteem Blaupunktilt on kõrgeima kvaliteediga kaasaskantav helisüsteem, mis pakub suurepärast muusikakogemust igas olukorras. See seade on ideaalne kõikideks välis- ja kodusteks sündmusteks. Tugev konstruktsi

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Audio süsteem MB06 PLL Karaoke

MB06 audio süsteem Blaupunktilt on kõrgeima kvaliteediga kaasaskantav helisüsteem, mis pakub suurepärast muusikakogemust igas olukorras. See seade on ideaalne kõikideks välis- ja kodusteks sündmusteks. Tugev konstruktsioon, võimas võimendi, suur hulk heliallikaid ja võimas 500W võimsus teevad MB06 süsteemist kohustusliku varustuse igale sündmusele ning ideaalse alternatiivi tavalistele raadiotele või muusikatornidele.

EBATRADITSIOONILINE FUNKTSIONAALSUS
Sisseehitatud Bluetooth moodul võimaldab juhtmevabalt mängida oma lemmikmuusikat kaasaskantavatest seadmetest, nagu nutitelefonid või tahvelarvutid. Esipaneelil on USB port ja SD kaardipesa, mille maksimaalne mahutavus on kuni 32 GB, mis võimaldab kasutajal mängida ka helifaile, mis on salvestatud SD kaardile või mis tahes tüüpi kaasaskantavale USB mälule. Järgmine sisend, mis asub kõlarikorpuse küljeseinal, on AUX port, tänu millele on võimalik ühendada mis tahes täiendavaid juhtmega heliallikaid. Seade toetab muusikafaile, mis on salvestatud kõige populaarsemates heliformaatides, nimelt MP3 ja WMA. MB06-l on ka sisseehitatud FM raadio, millel on võimalus meelde jätta 99 jaama, mis võimaldab kuulata lemmikraadiot ilma vajaduseta iga kord sagedusi otsida.

SISSEEHITATUD EKVALAISER
Saate heli vastavalt oma eelistustele ja hetkel kuulatavale muusikale reguleerida tänu ekvalaiserile, mis pakub normaalset, rock, pop, klassikalist, jazzi ja uudiste režiime. Lisaks on seadmel eraldi bassi ja diskandi reguleerimine, mida saab teha peapaneelil asuvate nuppude abil.

KARAOKETE FUNKTSIOON
Sisseehitatud karaoketefunktsioon koos juhtmega mikrofoniga aitab teil pidu käima saada ja pakub palju lõbu nii lastele kui ka täiskasvanutele. Lülitage sisse oma lemmiklaul, haarake mikrofon ja tundke end lavatähe moodi!

KASUTAMISE MUGAVUS
Lisaks süsteemi tehnilistele eelistele on MB06 tugevuseks ka ergonoomika ja kasutusmugavus. Saate seadet juhtida kaugjuhtimispuldi abil, mugav käepide võimaldab kõlarit lihtsalt liigutada ning kummist padjad ja õige kaal tagavad, et seade oleks stabiilne igal tasasel pinnal. Kui soovite näiteks piknikule kaasa võtta MB06, võimaldab sisseehitatud taaslaetav aku traadita kuulamist 3,5 tundi. Kui aku tühjeneb, saate alati kõlarit ühendada vooluvõrku. Aku täielikuks laadimiseks kulub vaid 5 tundi.

Leidke nüüd, kui hea võib olla teie lemmikmuusika MB06 süsteemiga, nii kodus kui ka väljas!


Type Columns
Purpose Music
Docking station No
Controllers Adjust the volume level
Controllers Remote control
Max speaker power (total) 500
Wireless communication Bluetooth
Connectors 1 x USB 2.0
Connectors AUX
Power Built-in battery
Color Blue
Color Black
Weight 8
Accessories included Remote control Karaoke microphone
Dimensions 310 x 418 x 203 mm
Other features Equalizer: Normal, Rock, Pop, Classic, Jazz, News Battery life: 3.5 hours Charging time: 5 hours Karaoke function

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
8.1 kg
Pakendi laius
36 cm
Pakendi kõrgus
48 cm
Pakendi pikkus
25 cm

Toote koodid

EAN
5901750501906
Tootja kood
UGBAUBMB0600000

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge