Sony juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon WH-1000XM4, must

279 € Säästad 26% 379 €

Järelmaksuga ostes alates 9,51 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid
  • Tipptasemel helikvaliteediga 40 mm elemendid
  • Digitaalne kohandatav mürasummutus
  • Bluetooth 5.0 & NFC ühendus
  • Kiire puutepaneel & integreeritud mikrofon
Uue generatsiooni mürasummutavad kõrvaklapid
Kuigi Sony WH1000XM4 kõrvaklapid on esmapilgul täiesti identsed oma eelkäijaga, on suured muutused toimunud klappide sees:
  • Uus DSEE Extreme heliprotsessor koos Sony Edge-AI tehnoloogiaga tagab rikkalikuma ja nüansirohkema heli
  • Uued algoritmid ja Bluetooth SoC analüüsivad taustamüra veel detailsemalt, tagades tõhusama mürasummutuse
  • Adaptive Sound Control funktsioon õpib aja jooksul ära tundma sagedasti külastatud paiku ning kohandab heli automaatselt vastavalt keskkonnale
  • Automaatne kandmise tuvastus säästab akut, kui klapid parajasti kasutuses ei ole
  • Kahe seadme samaaegne ühendamine – ühenda kõrvaklappidega näiteks telefon ja sülearvuti korraga (saabub tarkvarauuendusega)
  • Speak-to-Chat funktsioon paneb muusika automaatselt pausile, kui rääkima hakkad, ning jälle käima, kui vestlus läbi saab
  • Precise Voice Pick-Up tehnoloogia parandab kõnede helikvaliteeti
  • 10% suuremad kõrvapadjad tagavad mugavuse

Tipptasemel mürasummutus

Tipptasemel mürasummutustehnoloogia tagab, et kuuled iga sõna, iga nooti ja meloodiat muljetavaldava selgusega, sõltumata keskkonnast. Need mürasummutavad kõrvaklapid on varustatud lisamikrofonidega, mis isoleerivad veelgi rohkem taustamüra.

Tehnoloogia, mis kõik võimalikuks teeb
Kõrvaklappide mõlemal klapil on kaks mikrofoni, mis püüab kinni taustamüra ning kannab info edasi QN1 HD mürasummutusprotsessorisse. Protsessor kasutab uut algoritmi, et igasugune üleliigne taustaheli eemaldada. Koos Bluetooth Audio SoC tehnoloogiaga tajub protsessor muusika ja mürataset ning kohendab signaale draiveri ja kõrvade vahel lausa 700 korda sekundis.

Personaalne mürasummutus
Eriliselt nutikas mürasummutus arvestab nii kuulaja enda kui ka teda ümbritseva keskkonnaga ning kohandub individuaalsete eelistustega. Personaalne kohandamine analüüsib Sinu selliseid omadusi nagu pea suurus, prillid, soeng ja kohandab nendest tulenevalt heli just Sulle.

Mürasummutus lennukisse
Unikaalne õhurõhu järgne kohandamine tagab helikvaliteedi ka lennukiga kõrgustes viibides ning tagab mürasummutuse ka reisides.

Ambient Sound Control
Kohanda taustamüra tugevust Sony | Headphones Connect rakendusega, mis võimaldab liikvel olles kvaliteetset muusikat kuulata ning samaaegselt kuulda ka Sind ümbritsevaid tähtsaid helisid või teadaandeid, et tänaval kõndides säiliks ka tähelepanu end ümbritseva suhtes.

Juhtmevabadus ja helikvaliteet
LDAC suudab edasi anda ligikaudu kolm korda rohkem andmeid (maksimaalse 990 kbps edastuskiirusel) kui tavapärane Bluetooth juhtmevaba heli, võimaldades seeläbi täielikult nautida Hi-Res tipptasemel helikvaliteeti, mis on võimalikult ligilähedane juhtmega ühendusele.

Heli, mida saad usaldada
QN1 HD mürasummutuse protsessorisse integreeritud võimendi realiseerib parima signaali/müra suhte ja vähendab moonutusi ning võimaldab kuulajani tuua tippklassi helikvaliteedi. Kõrvaklapid on varustatud võimekate 40 mm elementidega, millel on LCP (vedelkristallpolümeer) membraan ka kõige võimsamate rütmide talumiseks ning mis suudab tekitada kuni 40 000 Hz sagedusega heli.

Rikkalik, nüansirohke heli
Need klapid kasutavad Edge-AI (Artificial Intelligence) ja DSEE Extreme (Digital Sound Enhancement Engine) heliprotsessorit, mis pakib kuulamise käigus helifailid lahti ning tuvastab instrumendid, vokaalid ja loo pisemadki detailid eraldi. Seeläbi taastab protsessor faili pakkimisel kaotatud helinüansid ning tulemuseks on rikkalikum ja sügavam heli.

Speak-to-Chat
Kõrvaklapid on varustatud Speak-to-Chat tehnoloogiaga, mis paneb muusika automaatselt pausile ning võimaldab Sul kuulda ümbritsevaid helisid niipea kui rääkima hakkad – eriti mugav, kui Sa ei saa klappe peast ära võtta. See funktsioon kasutab viite kõrvaklappidesse integreeritud mikrofoni ja tipptasemel heliprotsessimist, et Su hääl ära tunda. Ja niipea kui vestlus on läbi, hakkab muusika automaatselt jälle mängima.

Nutikas mürasummutus
Adaptive Sound Control funktsioon muudab muusika kuulamise eriliselt nutikaks, kuna suudab automaatselt tuvastada Sinu hetkel poolelioleva tegevuse, olgu selleks reisimine, ootamine või kõndimine, ning kohandab heli vastavalt sellele. Aja jooksul õpib see ära tundma paiku, mida sageli väisad nagu näiteks Su töökoht, jõusaal, lemmikkohvik või muu ning oskab sellele vastavalt heli kohandada.

Klapid, mis reageerivad koheselt
Tänu integreeritud lähedussesorile ja kahele kiirendussensorile oskavad need kõrvaklapid tuvastada, kas need on Sul parajasti peas või mitte. Nii säästad akut kui Sa parajasti klappe ei kanna.

Quick Attention
Sense Engine tagab Sulle võimaluse muusikamaailmast väljuda vaid kerge puudutusega. Vestle oma kaaslastega ilma, et peaksid kõrvaklapid peast võtma. Lihtsalt puuduta käega kõrvaklapil asetsevat puutepaneeli ning vähenda helitugevust.

Mugavus terve päeva vältel
Ülipehmed vahtplastist kõrvapadjad jaotavad ühtlaselt survet ja suurendavad kontakti kõrvapatjadega, et tagada, et klapid püsivad kindlalt peas. Mugavust lisab ka suur ja sügav ruum kõrvadele ning kerge disainiga raam. Nii on muusika ainus, mida Sa päeva vältel märkad.

Aku kestvus kogu päevaks ning kiirlaadimine
Koguni 30-tunnine akukestvus võimaldab isegi pikematel reisidel oma lemmikmuusikat nautida. Ning kui aega juhtub napiks jääma, saad tänu kiirlaadimisele vaid 10-minutilise laadimisega kuni 5 tundi akukestvust.

Nutikam kui tavapärased kõrvaklapid
Vali lugude vahel, muuda helitugevust või vasta kõnedele – seda kõike vaid puutepaneeli kerge puudutusega. Käed-vabad kõnerežiim võimaldab telefonikõnesid pidada samuti vaid kahekordse klapi puudutuse abil ning selleks ei pea isegi oma telefoni käes hoidma. Ning Sinu telefoni virtuaalne assistent on vaid ühe pika vajutuse kaugusel.

Sony | Headphones Connect rakendus
Sony rakendusega saad mugavalt kohendada ümbritseva heli volüümi ja võimaldab klapid seadistada selliselt, et kuuled ainult inimhääli. Samas võimaldab ekvalaiser valida mitmete eelseadistatud helirežiimide vahel, et leida iga muusikapala jaoks sobiv heliseadistus.

Täielikult endassehaarav
Sukeldu muusikasse tänu 360 Reality Audio'le, mis tekitab tunde nagu oleksid kontserdil esireas või stuudiosalvestusel.

Kandevutlar & kaabel
Komplektis on ka praktiline kõrvaklappide vutlar ning helikaabel juhtmega kuulamiseks.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 59,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Disain

Kõrvaklappide tüüp
Mürasummutavad kõrvaklapid
Juhtmevabad kõrvaklapid
Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Kõrvaklappide disain
Kõrvapealsed

Kõrvaklapid

Heli
Stereo
Elemendid
40 mm neodüümium magnetitega
Sagedusdiapasoon
4 – 40 000 Hz
Tundlikkus
105 dB
Patjade diameeter
40 mm
Patjade materjal
Kunstnahk

Mikrofon

Mikrofoni tüüp
Integreeritud mikrofon

Ühendus

Ühendus
Bluetooth
NFC
Bluetooth versioon
Bluetooth 5.0
Bluetooth protokollid
A2DP
AVRCP
HFP
HSP
Juhtnupud
Helitugevuse reguleerimiseks
Mikrofoni sisse/välja lülitamiseks
Nutiseadme juhtimiseks
Puudub
Tööraadius
10 m
Töösagedus
2,4 GHz
Sobivad seadmed
Bluetooth ühendusega seadmed

Toide

Vooluallikas
Laetav aku
Aku kestvus
30 tundi
Ooteaeg
200 tundi
Laadimine
USB-C pesa kaudu
Laadimisaeg
3 tundi
Kiirlaadimine
Jah
10 minutit = 5 tundi

Üldine

Värvus
Must
Kaal (g)
254
Komplekti sisu
Kõrvaklapid
Kandevutlar
Lennukiadapter
3,5 mm helikaabel
USB laadimiskaabel

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.857 kg
Pakendi laius
18.4 cm
Pakendi kõrgus
7.7 cm
Pakendi pikkus
22.5 cm

Toote koodid

EAN
4548736112117
Tootja kood
WH1000XM4B.CE7

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge