Rode RodeCaster Pro II

749 € + tasuta lisad

Järelmaksuga ostes alates 25,53 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Kõik-ühes helipult mistahes sisuloomeks
  • Stuudioklassi APHEX® helitöötlus ja -efektid
  • Neli kombineeritud sisendit mikrofonidele, instrumentidele jm
  • Neli kõrvaklapiväljundit, 2 × USB-C & Bluetooth ühendus
  • Salvesta arvutisse või otse USB-seadmele või mälukaardile
RØDECaster Pro II on parim helilahendus sisuloojatele, sealhulgas striimijatele, taskuhäälingusaadete tegijatele ja muusikutele. RØDECaster Pro II ühendab revolutsioonilised funktsioonid suurepärase helikvaliteedi, piiramatu kohandatavuse ja võrreldamatu kasutusmugavusega – see on kõik, mida vajad viimasepeal heli salvestamiseks.
  • Kõik-ühes helipult striimijatele, taskuhäälingusaadete tegijatele, muusikutele ja sisuloojatele
  • Ülimadala mürataseme ja suure võimendusega Revolution Preamps™ (-131,5 dBV EIN, 76 dB võimendus)
  • Neli kvaliteetset Neutrik® kombineeritud sisendit mikrofonide, instrumentide ja line-level seadmete ühendamiseks
  • Üheksa individuaalselt määratavat kanalit kuue eetrikvaliteediga füüsilise faderi ja kolme virtuaalse faderiga
  • Suure jõudlusega neljatuumaline helimootor
  • Stuudioklassi APHEX® helitöötlus ja -efektid
  • Kaheksa täielikult programmeeritavat SMART nuppu
  • Kaks USB-C liidest kahe arvuti või nutiseadme ühendamiseks
  • Täiustatud Bluetooth ühendus kvaliteetseks telefonikõnede integreerimiseks
  • Mitmerealine või stereosalvestus microSD-kaardile, USB-mäluseadmesse või arvutisse
  • Neli suure võimsusega kõrvaklapiväljundit ja kaks tasakaalustatud ¼" väljundit
  • 5,5-tolline kõrglahutusega puuteekraan koos haptilise tagasiside ja pöörleva kodeerijaga lihtsaks navigeerimiseks ja juhtimiseks
  • Uued funktsioonid ja täiustused regulaarsete püsivara värskenduste kaudu

Läbinisti uus tegija
RØDECaster Pro II on maailma võimsaim kõik-ühes helitootmislahendus. See on varustatud uue põlvkonna tipptasemel funktsioonidega ja suure jõudlusega neljatuumalise helimootoriga, mis tagab tipptasemel heli mis tahes sisuloome jaoks, sealhulgas striimimise ja mängude, taskuhäälingusaadete ja muusika tootmise jaoks.

Revolutsiooniline heli
RØDECaster Pro II sisaldab nelja tasakaalustatud analoogsisendit koos kvaliteetsete Neutrik™ kombineeritud pesadega mikrofonide, instrumentide ja line-level seadmete ühendamiseks. RØDECaster Pro II on ideaalne kõigeks alates ühe mikrofoni salvestamisest otseülekande või taskuhäälingusaadete jaoks kuni täielike mitmerealiste muusikasalvestiste jaoks.

Maailmatasemel Revolution Preamps™ tagab puhta helikvaliteedi mis tahes mikrofoni või instrumendiga. Need ülimadala mürataseme ja suure võimendusega eelvõimendid, mis on algusest peale loodud spetsiaalselt RØDECaster Pro II jaoks, annavad rohkelt väljundit, jäädes samas uskumatult vaikseks, välistades vajaduse mikrofonivõimendite või välise töötluse järele. Puhas heli pole kunagi olnud kättesaadavam.

APHEX® jõud
Loo oma heli stuudiokvaliteediga helitöötlusega, mis töötab ühe profiklassi auväärseima nime toel: APHEX. Pult on varustatud autentsete emulatsioonidega legendaarsetest heliprotsessoritest, sealhulgas Aural Exciter™, Big Bottom™ ja Compellor™ master compressor/leveller. Iga kanali jaoks on olemas ka stuudiokvaliteediga kompressor, müravärav, kõrgpääsfilter, de-esser ja kolmeribaline ekvalaiser – kõige toiteallikaks on APHEX. Kõlab erakordselt iga kord, kui salvestamist alustad.

Uskumatu heli, uskumatult lihtne
RØDECaster Pro II on uskumatult lihtne kasutada, tänu suurele kõrglahutusega puuteekraanile ja puutetundlikule pöörlevale kodeerijale, mis annab Sulle kontrolli praktiliselt kõigi heliaspektide üle. Seadistamine võtab sekundeid ning heli uutesse kõrgustesse viimine pole kunagi olnud lihtsam koos kohandatud eelseadistuste ja intuitiivse VoxLab™ töötlemisredaktoriga, mis võimaldab nupuvajutusega või nuppu keerates valida täiusliku heli.

Mitte ainult helinupud. SMART nupud.
Teistel helipultidel on helinupud. RØDECaster Pro II-l on SMART nupud. Käivita käigupealt häälefektid, nagu reverb, kaja, pitch ja robot FX, saada MIDI-käsklused välisele tarkvarale, aktiveeri automaatsed mikseri toimingud, nagu sisse- ja väljalülitused. Ning jah, käivita heliefektid, sämplid või kõlinad. Piiramatu loovus ja kontroll Sinu sõrmeotstes.

Piiramatu kohandamine. Piiramatu loomevabadus.
Olenemata sellest, millist sisu lood, saab RØDECaster Pro II kohandada vastavalt Sinu salvestusseadetele, ideaalsele töövoole ja ainulaadsele helile. Üheksa kanalit on individuaalselt määratavad, võimaldades luua isikupärastatud mikseri konfiguratsioone. Iga protsessorit ja efekti saab täiustatud redaktori abil oma maitse järgi kohandada, iga SMART nupp on täielikult programmeeritav (kaheksa kaheksast nupust koosnevat panka kokku 64 ainulaadse toimingu jaoks) ja eredaid RGB LED tulesid saab kohandada Sinu meele järgi sobivaks. Võimalusi on lõputult.

Kõik Sinu seadmed, ühendatud
RØDECaster Pro II pakub konkurentsituid ühendusvõimalusi, muutes selle äärmiselt mitmekülgseks mistahes sisuloome jaoks. Ühenda mikrofonid, kitarrid, bassid, klaviatuurid ja muud seadmed nelja Neutrik™ kombineeritud pesa abil. Jälgi oma heli nelja paari kõrvaklappidega suure võimsusega kõrvaklapiväljundite või kõlarite kaudu tasakaalustatud ¼" väljundite kaudu. Salvesta ülikvaliteetseid telefonikõnesid või striimi kõrglahutusega heli täiustatud Bluetooth ühenduse kaudu. Ühenda samaaegselt kaks arvutit või nutiseadet, kasutades USB-liidesed kõige jaoks alates kaug-podcastide salvestamisest kuni keerukate striimide seadistuste sujuvamaks muutmiseni. See on ideaalne helijuhtimiskeskus igale sisuloojale.

Võta oma RØDECaster Pro II-st maksimum
RØDECaster Pro II on täielikult uuendatav – uusi funktsioone ja täiustusi lisatakse regulaarsete püsivara värskenduste kaudu. Veendu, et Su RØDECaster Pro II kasutaks uusimat püsivara, et sellest maksimumi võtta. Värskendusi saab alla laadida juhtmevabalt või RØDE Centrali kaudu.
KAMPAANIA: ostul saad muuhulgas kingituseks ka Rode NTH-100 kõrvaklapid (väärtus 149€)!

Osta see toode ning saad tasuta:


Sa säästad:
149 €

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 129,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 79,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 119,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 189,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Toote koodid

EAN
698813009176
Tootja kood
RCPII-E

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

RodeCaster Pro II või RodeCaster Duo ostul saad kingituseks kõrvaklapid

Kõik-ühes helipuldi Rode RodeCaster Pro II või Rode RodeCaster Duo ostul saad kingituseks profitasemel Rode NTH-100 kõrvapealsed kõrvaklapid (väärtus 149€). 

RodeCaster Pro II või RodeCaster Duo ostul saad kingituseks kõrvaklapid

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge