Huawei juhtmevabad kõrvaklapid FreeBuds Pro 2, valge

Ostukorvis rakendub
VEEL 2% allahindlust
(min. 10€ ostul)
169 € Säästad 15% 199 €

Järelmaksuga ostes alates 5,76 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid
  • Elutruu kristallselge heli ja võimas bass
  • Dünaamiline aktiivne mürasummutus
  • Integreeritud mikrofon ja puutetundlik juhtimine
  • Aku kestab laadimiskarbiga kuni 30 tundi
Huawei juhtmevabad kõrvaklapid FreeBuds Pro 2, valge
"Huawei klapid kõlavad endiselt hästi ning ka kasutus-mugavuse kohta ei saa midagi halba öelda, aga sellest parimate hulka jöudmiseks ei piisa. Kui kõrvade kuju sobib, siis on elu ja heli ilus ning aktivne mürasummutus hea, aga vastupidisel juhul jätab viimane soovida (ajakiri Digi, veebruar 2023)."
  • Tipptasemel helikvaliteet
  • 30 tundi kestev aku
  • Nutikas mürasummutus
  • Ühendus kahe seadmega
  • Kristallselge kõne
  • Ühildub Android & iOS seadmetega

Ülim kuulamiskogemus, mida juhib suure eraldusvõimega kahekõlariline disain, kolmekordne adaptiivne EQ, kolmekordne mürasummutusega mikrofonisüsteem – Huawei FreeBuds Pro 2 abil kuuled igat autentset nooti.

Uus akustiline paradigma
Laena oma kõrvad Huawei FreeBuds Pro 2 kõrvaklappidele ja unusta end rikkalikku heli, tekstuuri ja detailide maailma, mis ületavad kaugelt Su kuulmisulatust – 14 Hz kuni 48 kHz – koos lopsakate kõrgete helide, sügavate basside ja kõige sekka, mis jääb nende vahele ja kaugemale.

Kohandatud kuulamine igal hetkel
Huawei FreeBuds Pro 2 on oma olemuselt nutikas, pakub reaalajas kohanemist ja suurepärast helikogemust. See pakub pidevalt optimaalset helikvaliteeti, kohandades heli sujuvalt reaalajas helitugevuse tasemele, teie kõrvakanalite struktuurile ja sellele, kuidas neid kannad.

Koostöös Devialetiga
Koos Devialetiga väljatöötatud Huawei FreeBuds Pro 2 toob välja kõik tekstuurid ja tämbrid, mis peituvad igas muusikapalas, tuues esile pulbitseva bassi ja kristalse helikvaliteedi, et reprodutseerida originaalsalvestuse täielik emotsionaalne atraktiivsust. Lisaks kõrvaklappidega kaasasolevatele hulgalistele heliefektidele, pakub Huawei FreeBuds Pro 2 ka audiofännidele ja muusikahuvilistele vajalikke vahendeid, et kohandada kuulamist vastavalt oma tujule.

Too iga viimane detail esile
Huawei FreeBuds Pro 2 toetab LDAC™ kõrge resolutsiooniga koodekit ning on sertifitseeritud nii HWA kui ka Hi-Res Audio Wireless poolt, toetades ülikiiret ülekannet kuni 990 kbit/s ja edastades puhast ja detailiderohket tippklassi heli.

Hääl sisse, müra välja
Huawei FreeBuds Pro 2 ei lase ümbruskonna helil kunagi segada Su kõnesid, muusika kuulamist ega filmi vaatamist, kasutades luujuhtimismikrofoni, kolme lisamikrofoni ja Huawei eksklusiivset Deep Neural Network (DNN) müra tühistamise algoritmi, mis on ära õppinud üle 100 miljoni hääleproovi, et kõrvaldada kõikvõimalikud häirivad elemendid, alates mürarikkast rongivagunist kuni tuuleni.

Sügav aktiivne mürasummutus
Murranguline kolmemikrofoniline mürasummutus koosneb kolmest ülitundlikust mikrofonist, suurendab keskmist summutuse sügavust 15% võrreldes varasemate põlvkondadega ja aitab kaasa laiematele sagedusvahemikele (50 Hz-3000 kHz), kusjuures maksimaalne mürasummutuse sügavus on kuni 47 dB.

Kohandatud heli, hetk hetke järel
Nutikas dünaamiline mürasummutus lülitab Su kõrvaklapid reaalajas optimaalsesse mürasummutusrežiimi, tuvastades Su kõrvakanalite struktuuri, kandmisseisundi ja keskkonnamüra, nii et iga noot kõlab tõepäraselt. Leiad, et isegi lennukikabiinid on soovimatust mürast vabad.

Nähtamatud ühendused kahe seadmega
Android, iOS või Windows - saad alati kõrvaklapid Bluetoothi kaudu kahe seadmega samaaegselt ühendada ja lülituda reaalajas kahe seadme vahel. Huawei seadmete korral saad avada ka laadimiskarbi ja Su telefon, tahvelarvuti või arvuti kuvab automaatselt hüpikakna seadme sidumiseks või taasühendamiseks.

Veekindel ja higikindel
IP54 reiting tähendab, et saad oma Huawei FreeBuds Pro 2 abil nautida muusikat ka igapäevaelus. Sa ei pea muretsema higistamise või vihmakahjustuste pärast.

Madala latentsusega režiim
Huawei FreeBuds Pro 2 viib tänu täiustatud algoritmidele mängude latentsuse tipptasemele.

Pika kestusega aku
Huawei FreeBuds Pro 2 saab koos laadimiskarbiga kuulamiseks kasutada kuni 30 tundi järjesdt ja seda saab vajadusel isegi telefoni või tahvelarvuti abil laadida.

Intuitiivne juhtimine nutikate žestide abil
Huawei FreeBuds Pro 2 on varustatud lihtsa puutetundliku juhtimisega, mis vabastab Sind pidevast telefoniga vehkimisest.

Ühildub Android & iOS seadmetega
Lae alla Huawei AI Life'i rakendus, leidmaks veelgi enam põnevaid funktsioone.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Disain

Kõrvaklappide tüüp
Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Mürasummutavad kõrvaklapid
Juhtmevabad kõrvaklapid
Kõrvaklappide disain
Kõrvasisesed

Kõrvaklapid

Heli
Stereo
Elemendid
11 mm
Sagedusdiapasoon
14 – 48 000 Hz

Mikrofon

Mikrofoni tüüp
Integreeritud mikrofon
Mürasummutusega mikrofon

Ühendus

Ühendus
Bluetooth
Bluetooth versioon
Bluetooth 5.2
Bluetooth protokollid
LDAC
AAC
SBC
Juhtnupud
Nutiseadme juhtimiseks
Mürasummutuse sisse/välja lülitamiseks
Sobivad seadmed
Bluetooth ühendusega seadmed

Toide

Vooluallikas
Laetav aku
Aku tüüp
Liitium-ioon aku
Aku mahutavus
55 mAh
580 mAh (laadimiskarp)
Aku kestvus
6 tundi 30 minutit (ilma mürasummutuseta)
4 tundi (koos mürasummutusega)
30 tundi (koos laadimiskarbiga)
Laadimine
USB-C pesa kaudu
Juhtmevaba laadimine
Laadimisaeg
40 minutit (kõrvaklapid)
1 tund (laadimiskarp)

Üldine

Värvus
Valge
Ilmastikukindlus
IP54
Veekindel
Tolmukindel
Kaal (g)
6,1
Komplekti sisu
Kõrvaklapid
Laadimiskarp
S, M ja L mõõdus silikoonpadjad
USB-C kaabel
Kiirjuhend

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.25 kg
Pakendi laius
10 cm
Pakendi kõrgus
4.9 cm
Pakendi pikkus
10 cm

Toote koodid

EAN
6941487257829
Tootja kood
55035972

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Tellides toote Photopointi veebipoest jõuab see sinuni 1-3 tööpäeva jooksul.

Seda toodet saad vaadata ja osta ka allolevates Photopointi esinduskauplustes:

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

NB! Ülal nähtav kaupluste laoseis ei ole reaalajas ja ei arvesta broneeringutega. Kontrolli täpset saadavust kauplusest.
Veebipoest tellides võidakse toode tarnida ka mujalt kui konkreetsest kauplusest. Veebikaubamajast esinduskauplusesse tellitud kaubale kehtib tarneaeg vastavalt tootelehel märgitule. Tellimusele saate järele minna alles pärast vastavasisulise SMS ja e-maili teavituse saamist.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge