Speak2 75 MS Teams Link 380c

379 €

Järelmaksuga ostes alates 12,92 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Jabra Speak2 75 Aeg rääkida Ultimaatne professionaalne kõlarfon hübriidtööks. Kus asub täna sinu konverentsiruum? Siin on Speak2 75, sinu isiklik kaasaskantav seade kohvilaua konverentsideks, kohvikukohtumisteks ja konverentsiruumi hotellivestlusteks

Jabra Speak2 75

Aeg rääkida

Ultimaatne professionaalne kõlarfon hübriidtööks.

Kus asub täna sinu konverentsiruum?

Siin on Speak2 75, sinu isiklik kaasaskantav seade kohvilaua konverentsideks, kohvikukohtumisteks ja konverentsiruumi hotellivestlusteks hübriidmaailmas. See on järgmise põlvkonna professionaalne kaasaskantav kõlarfon, mis on varustatud viimase tehnoloogiaga. Tänu meie edasijõudnud superlai ribalaiusega helile, täpsustatud mikrofonidele ja tehnoloogiale, mis parandab sinu häält, võib sinu koosolekuruum olla nii nõupidamisteruum, elutuba kui ka rannas olev haagissuvila (kui saad Wi-Fi signaali kätte).

Uus perspektiiv sinu kõrvadele

Unusta kõik, mida arvad teadvat kaasaskantavate kõrvaklappide kohta. Meie superlai ribalaiusega heli ja edasijõudnud 65 mm täissageduslik kõlar rikuvad kõik reeglid. Mida ma küsin? See on küsimus, millele sa enamasti ei pea vastama, sest see edasijõudnud tehnoloogia paneb sind (ja sinu ideed) igal koosolekul esile ning avab kõik võimalikud sagedused, mis on peidus sinu hääle loomulikus helis.

Kõik koos

Kui kõlar töötab sujuvalt virtuaalse koosoleku platvormiga, siis pole oluline, kas töötad köögilaua, oma laua või puumajas, sest saad liituda koosolekutega kõikjalt. Speak2 75 on sertifitseeritud kõigi juhtivate platvormide poolt (mis tähendab, et see optimeerib üldist kogemust, pakkudes igal ajal professionaalse kvaliteediga ühendusi). Olenemata sellest, kas eelistad Microsoft Teamsi, Google Meeti või Zoomi, saad loota sujuvale ühenduvusele ja usaldusväärsetele koosolekutele.

Väike samm selle sisselülitamiseks. Suur hüpe aku tööeas.

Lihtsalt ühenda kõlarfon ja saad kohe rääkima hakata. Või ühenda see juhtmevabalt ja naudi 32-tunnist aku tööiga (kuigi ükski koosolek ei kesta tõenäoliselt nii kaua). On suur tõenäosus, et sina jääd esimesena ilma energiast, mitte Speak2 75.

Sinu mitmekülgne sõber

USB osas oleme praegu üleminekuperioodis. Mõnedel inimestel on juba uued arvutid USB-C-ga, samas kui teised kasutavad endiselt oma vana USB-A mudelit. Selleks, et sa ei peaks oma kontorit pea peale pöörama, otsides adapterit, saab Speak2 75 käed-vabad seadet ühendada mõlema abil. See on esimene oma kategooria kõlarfon, millel on ühel kaablil kaks ühendust, nii et see töötab hästi nii praegu kui ka tulevikus, kui otsustad soetada kiirema ja parema arvuti. Ja kuna me armastame anda, saad loota tööstusuudistele koos regulaarsete riistvarauuendustega Jabra Directi ja Xpressi kaudu. Saad isegi kohandada oma seadeid Sound+ rakenduse abil.


Application Mobile
Application Internet
Application Music
Technology Noise reduction
Wireless communication Bluetooth
Connectors 1 x USB
Connectors 1 x USB (Type C)
Audio controls Volume control
Bluetooth features HFP (Hands-Free Profile)
Bluetooth features HSP
Bluetooth features AVRCP (Remote control)
Bluetooth features A2DP (Stereo transmission)
Pass band (min) 150
Pass band (max) 14000
Sensitivity 88
Microphone Yes
Cable length 75
Range 30
Color Gray
Accessories included Hands-free set, Travel case, Bluetooth adapter Link 380 (depending on version) Safety information and warranty
Weight 466

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 69,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 49,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 59,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 99,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.6 kg
Pakendi laius
16 cm
Pakendi kõrgus
15.5 cm
Pakendi pikkus
5 cm

Toote koodid

EAN
5706991026832
Tootja kood
ATJABVP00000667

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge