Amazon Echo Pop, glacier white

Ostukorvis rakendub
2% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
29,99 € Säästad 45% 54,99 €

Põhiinfo

  • Alexa häälassistendiga nutikõlar
  • Kvaliteetne heli kompaktses korpuses
  • Kontrolli muusikat ja audioraamatuid oma häälega
  • Käed-vaba nutikodu seadmete juhtimine
  • Mitmetasandiline privaatsuskaitse
  • Amazon Echo Pop nutikõlar koos Alexa häälabilisega pakub kvaliteetset heli väikses korpuses, mis sobib igasse interjööri
  • Kontrolli muusikat oma häälega – palu Alexal mängida muusikat, audioraamatuid ja taskuhäälingusaateid
  • Ühildub levinumate teenusepakkujatega nagu Amazon Music, Apple Music, Spotify jm
  • Bluetooth ühendus lihtsaks striimimiseks
  • Juhi ühilduvaid nutikodu seadmeid nagu nutipistikud või nutivalgustid oma hääle või Alexa rakendusega
  • Lase Alexal taimer seada, ilmaprognoosi teatada, uudiseid ette lugeda, tooteid uuesti tellida, helistada, küsimustele vastata ja palju muud
  • Alexa ei alusta kuulamist enne, kui ütled "Alexa" ja valgusriba muutub siniseks
  • Loodud privaatsuse kaitsmiseks – mitmetasandilised privaatsusseaded, sealhulgas mikrofoni väljalülitamise nupp
  • Jätkusuutlik disain – kõlari kangas on valmistatud 100% tarbimisjärgsest taaskasutatud lõngast ja alumiinium on valmistatud 80% taaskasutatud alumiiniumist, pakend on 100% taaskasutatav
  • NB! Amazon Alexa ei toeta eesti keelt. Eesti regioonis on toetatud inglise keel.

Muusika ja Alexa. Ideaalne sobivus.
Kompaktne aga silmapaistev Echo Pop on saadaval neljas erinevas värvitoonis. Vali Sinu stiiliga sobiv värv ja pisikesele kõlarile leiad sobiva koha isegi kõige väiksemas ruumis. Mängi oma lemmikmuusikat ja küsi Alexalt infot täiesti käed-vabalt.

Tabab kõiki õigeid noote
Pane oma tuba kõlama Echo Pop'i võimsa kõlariga, mis edastab vaatamata kompaktsele suurusele võimsat heli. Lihtsalt palu Alexal mängida oma lemmikmuusikat, taskuhäälingusaateid, audioraamatuid või lõpeta päev meditatsiooni, unehelide ja muuga.

Abivalmis Alexa
Valmistu päevaks ilmateadete ja uudistega, püsi taimerite ja meeldetuletustega ajakavas, hoia ühendust käed-vabad helistamisega ning saa vastused kõigile oma uudishimulikele küsimustele – kõik Alexa häälabilisega.

Tee iga tuba nutikaks
Echo Pop'iga saad juhtida oma nutikodu seadmeid – pane tuli põlema enne voodist tõusmist, teel kööki lülita juba sisse kohvimasin, reguleeri valguse intensiivsust diivanil lebades. Ja seda kõike sõrmegi liigutamata.

Sobib kõikjale
Ühenda ühilduvad Echo-seadmed, et panna muusika kõlama igas toas või et luua sisetelefon, et pereliikmetega rääkida, ilma et peaksid üle maja karjuma.

Nutikas Alexa
Kümned tuhanded oskused ja pidevalt juurde õppiv Alexa aitab Sul teha rohkem või.. vähem! – näiteks mängida lõõgastavaid helisid, edastada uudiseid, testida oma muusikateadmisi ja palju muud. Ütle lihtsalt: "Alexa, what are your top skills?"

Kõlar

Elemendid
49,5 mm
Mikrofon
Integreeritud mikrofon

Ühendus

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Bluetooth
Jah
Bluetooth protokollid
A2DP
AVRCP
Sobivad operatsioonisüsteemid
Android
Apple iOS
Fire OS

Mõõtmed & kaal

Kõrgus (mm)
91
Laius (mm)
99
Sügavus (mm)
83
Kaal (g)
196

Üldine

Värvus
Valge
Komplekti sisu
Kõlar
Vooluadapter
Kiirjuhend

Toote koodid

EAN
840268944803

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Tellides toote Photopointi veebipoest jõuab see sinuni 1-3 tööpäeva jooksul.

Seda toodet saad vaadata ja osta ka allolevates Photopointi esinduskauplustes:

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

NB! Ülal nähtav kaupluste laoseis ei ole reaalajas ja ei arvesta broneeringutega. Kontrolli täpset saadavust kauplusest.
Veebipoest tellides võidakse toode tarnida ka mujalt kui konkreetsest kauplusest. Veebikaubamajast esinduskauplusesse tellitud kaubale kehtib tarneaeg vastavalt tootelehel märgitule. Tellimusele saate järele minna alles pärast vastavasisulise SMS ja e-maili teavituse saamist.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge