Audio Mixer & Sound Card AMC2 Neo

59,99 €

Järelmaksuga ostes alates 1,79 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Maono AMC2 Neo helisegisti ja helikaart Maono AMC2 Neo helisegisti koos helikaardiga on kaasaegne helitehnika, millel on mitmeid funktsioone, mis muudavad teie salvestused erakordselt kvaliteetseks. Siin on mõned põhifunktsioonid, mis eristavad seda
Maono AMC2 Neo helisegisti ja helikaart

Maono AMC2 Neo helisegisti koos helikaardiga on kaasaegne helitehnika, millel on mitmeid funktsioone, mis muudavad teie salvestused erakordselt kvaliteetseks. Siin on mõned põhifunktsioonid, mis eristavad seda segisti:

Kahetasandiline müra vähendamine

AMC2 Neo segistil on täiustatud müra vähendamise süsteem, mis püüab isegi ultramadalad helid kuni 60 dB. See tagab, et dünaamilised mikrofonid kõlavad erakordselt selgelt, kõrvaldades soovimatu segava müra.

48V fantoomtoide

Toitke oma mikrofone 48V tasemel, pakkudes neile piisavalt võimsust professionaalse helikvaliteedi saavutamiseks. See on tase, mida leidub tavaliselt stuudiomikrofonides, tagades suurepärase helikvaliteedi.

Konfigureeritavad helipadjad

Segistil on kolm konfigureeritavat helipatja, mis võimaldavad teil määrata kohandatud helisid. See on suurepärane võimalus neile, kes soovivad oma salvestustele iseloomu lisada.

SideChain ja ainult muusika funktsioon

SideChain funktsiooniga vähendab segisti automaatselt taustamuusika helitugevust, kui kasutaja hakkab rääkima, tagades puhta ja selge salvestuse. Ainult muusika funktsioon kõrvaldab laulja hääle saatemuusikast, jättes alles ainult muusika, mis on ideaalne neile, kes soovivad laulda instrumentaalsete lugude saatel.

Lihtne kasutamine

Seda segisti saab toita toitepangaga, seinakontakti laadijaga või ühendades selle sülearvuti/arvutiga. Sellel on eraldi mikrofoni ja saatemuusika helitugevuse juhtimine ning aku taseme näidik, mis annab teile täieliku kontrolli oma heli üle.

Pakendi sisu

Segisti

USB-A kuni USB-C kaabel

3,5 mm TRRS helikaabel

Tehnilised andmed
Bränd Maono
Mudel AMC2 Neo
Värv Must
Ühendused XLR, USB-C, 3,5 mm mini-pesa (kõrvaklapid ja telefoniedastus)
Sobivad mikrofonid MAONO: PM320S/PD100/PD200X/PD400X/HD300T/PM500, Shure SM7B/MV7/SM58/PGA48/PGA58
Sobivus Youtube, Facebook, TikTok, Twitch, Discord, OBS Studio, Streamlabs
Aku mahtuvus 1500mAh
Laadimisaeg Umbes 2,5 tundi
Tööaeg Umbes 7 tundi
Proovimissagedus 48kHz/16bit
Kõrvaklapi väljund 20mW, 32Ω
Sagedusvahemik 20Hz-20kHz
Bluetooth Jah, versioon 4.2

Toote koodid

EAN
6972237681847
Tootja kood
AMC2 Neo

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge