Dynamic Microphone Maono PD200x (white)

Ostukorvis rakendub
VEEL 12% allahindlust
(min. 10€ ostul)
70,99 €

Järelmaksuga ostes alates 2,12 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Maono PD200x dünaamiline mikrofon (valge) Kogege helikvaliteedi uut taset Maono PD200x dünaamilise mikrofoniga, mis ühendab endas puhta toonilise selguse ja kaasaegse disaini. Tänu erakordselt puhtale helile, mida pakub kohandatud mikrofonikapsel, o
Maono PD200x dünaamiline mikrofon (valge)

Kogege helikvaliteedi uut taset Maono PD200x dünaamilise mikrofoniga, mis ühendab endas puhta toonilise selguse ja kaasaegse disaini. Tänu erakordselt puhtale helile, mida pakub kohandatud mikrofonikapsel, on see mudel ideaalne valik professionaalidele ja amatööridele, kes otsivad usaldusväärsust ja esteetikat. Selle vastupidav metallkonstruktsioon, intuitiivne heli ja RGB-valgustuse juhtimine on vaid Maono PD200x pakutavate eeliste algus. Olgu teie tegevusalaks podcastide tegemine, videokonverentsidel osalemine või kursuste salvestamine, see mikrofon on loodud vastama teie ootustele.

Kohandatud mikrofonikapsel

Perfektse heli võti on innovaatiline Maono PD200x mikrofonikapsel. Täpselt kavandatud, tagab see erakordselt puhta ja selge heli, mis on oluline professionaalsete salvestuste jaoks. See tasakaalustab toonilisust täiuslikult, tuues esile kasutaja hääle täidluse, mis on hindamatu podcastide või veebiseminaride jaoks.

Silmipaitav RGB-valgustus

Maono PD200x mikrofoni visuaalne atraktiivsus on sama oluline kui selle funktsionaalsus. RGB-valgustus koos 8 värvivalikuga, värvimuutuse režiim ja võimalus taustvalgustus välja lülitada annavad seadmele unikaalse iseloomu.

Edasijõudnud Maono Link tarkvara

Maono Link tarkvara laiendab PD200x mikrofoni võimalusi, võimaldades kasutajatel heli juhtida nii põhi- kui ka edasijõudnud tasemel. Ekvalaiser, piiraja, kompressor on vaid mõned funktsioonid, mis võimaldavad heli kohandamist. Helitugevuse kohandamine vastavalt oma eelistustele pole kunagi olnud nii lihtne ja intuitiivne, mis muudab selle oluliseks varaks erinevate projektidega töötamisel.

Metallkonstruktsioon

Vastupidavus ja kindlus on kaks omadust, millega Maono PD200x mikrofon uhkustada saab. Selle metallkonstruktsioon mitte ainult ei lisab elegantsi, vaid tagab ka seadme pikaajalise vastupidavuse. See mikrofon on loodud vastu pidama tundidepikkuseid salvestussessioone ja igapäevast kasutamist, kahjustamata sealjuures kvaliteeti ega välimust.

Intuitiivne helijuhtimine

Kasutajamugavuse silmas pidades on PD200x-l helitugevuse reguleerimise nupp nii enda hääle kui ka kõrvaklappide heli jaoks. See muudab mikrofoni uskumatult kasutajasõbralikuks, võimaldades kiiret ja täpset helitugevuse reguleerimist kasutamise ajal. Lisaks võimaldab sisseehitatud vaigistusnupp hetkelist privaatsust, mis on oluline otseülekannete ajal.

Pakendi sisu

Dünaamiline mikrofon

Kasutusjuhend

Kinnitus

USB-A kuni USB-A/USB-C 2.5m kaabel

⅝” kuni ⅜” adapter

Tehnilised andmed

Bränd Maono
Mudel PD200x
Värv Valge
Pordid USB-C, mini jack 3.5mm, XLR

Toote koodid

EAN
6972237681656
Tootja kood
PD200x white

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge