Kenwood KMMBT508DAB

159,99 €

Järelmaksuga ostes alates 5,45 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

KMM-BT508DAB Digitaalne meediavastuvõtja DAB+ digitaalse raadio, Bluetooth-tehnoloogia ja Amazon Alexa häälteenusega. Digitaalne raadio DAB+ koos sujuva segamisega DAB+ tuuner võtab vastu ulatusliku valiku digitaalseid raadioprogramme suurepärase kva
KMM-BT508DAB

Digitaalne meediavastuvõtja DAB+ digitaalse raadio, Bluetooth-tehnoloogia ja Amazon Alexa häälteenusega.

Digitaalne raadio DAB+ koos sujuva segamisega
DAB+ tuuner võtab vastu ulatusliku valiku digitaalseid raadioprogramme suurepärase kvaliteediga - ja mitte ainult Saksamaal, sest digitaalne raadio on saadaval peaaegu kõigis Euroopa riikides. Ja kui piisavalt tugevat DAB-levi signaali pole saadaval, lülitub tuuner ajutiselt sobivale FM-sagedusele. Sujuv segamine, intelligentne andmepuhver, tagab sujuvad üleminekud ilma tüütute taseme- ja ajanihete.

Amazon Alexa
Amazon Alexa rakenduse abil saate kuulata muusikat, kontrollida praegust liiklussituatsiooni, luua ostunimekirju, saada viimaseid uudiseid ja palju muud. Mida rohkem te Alexat kasutate, seda paremini süsteem teie hääle ja isiklike eelistustega kohaneb. KMM-BT508DAB kaudu Amazon Alexa kasutamiseks peate lihtsalt rakenduse oma nutitelefoni installima ja Bluetooth-ühenduse looma.

Bluetooth-käed-vabad
Bluetooth-moodul võimaldab ohutuid ja mugavaid telefonikõnesid sõidu ajal. Häälekvaliteeti parandab oluliselt kaasasolev väline mikrofon ja keerukas helitöötlus, sealhulgas kaja ja taustamüra summutamine. Eriti silmapaistev on võimalus siduda korraga kaks telefoni ja neid paralleelselt kasutada. Juhtmevaba muusika voogesitus A2DP kasutab AVRCP 1.6 profiili laiendatud juhtimis- ja otsingufunktsioonidega, sealhulgas olemasoleva teabe integreerimine pealkirja, esitaja, albumi või žanri kohta.

5 telefoni muusika segamine
"Muusika segamise" funktsioon võimaldab teil ühendada kuni 5 nutitelefoni korraga autoraadiole Bluetoothi heliallikana ja vahetada igal ajal üksikute mängijate A2DP voogude vahel. Seda saab teha kas Kenwoodi autoraadio nupu abil või lihtsalt nutitelefoni muusikamängija käivitamisega. Erinevate helimängijate vahel lülitumine toimub viivituseta.

DSP koos digitaalse viivituskorrektsiooniga
KMM-BT508DAB DSP saab autokõlasid mitmel viisil parandada. Näiteks võimaldab 13-ribaline ekvalaiser kompenseerida sõidukispetsiifilisi sagedusvastuse tippude või orude ja tagada seeläbi harmoonilise helipildi. Digitaalne viivituskorrektsioon võimaldab kompenseerida kõlarite asukoha mõju ruumi akustilisele kujutisele.

Kenwoodi kaugjuhtimisrakendus
Kenwoodi kaugjuhtimisrakendus muudab ühilduvad Androidi nutitelefonid kõigi Kenwoodi Bluetoothi autoraadiote põhjalikuks kaugjuhtimispuldiks. Rakendust juhitakse suurte puutetundlike nuppude või hääljuhtimise abil põhikäskude, näiteks pausi või loo vahelejätmise jaoks. Ja veelgi ulatuslikumad ekvalaiseri seaded või tööaja korrigeerimine saab teha rakenduse kaudu nutitelefonis. Kenwoodi kaugjuhtimisrakenduse saate Google Play poest tasuta alla laadida.

Suur ekraan ja madal paigaldussügavus
KMM-BT508DAB VA-LC ekraan pakub võrreldes tavaliste TN-ekraanidega märkimisväärselt suuremat kontrasti ja seda saab suurepäraselt lugeda kõigist asenditest.
Sisseehitatud CD-mängija puudumisega õnnestus selle meediavastuvõtja paigaldussügavust vähendada vaid 100 millimeetrini. See tähendab, et autoraadiot saab kasutada ka sõidukites, kus on eriti piiratud paigaldusruum või varjatud paigaldus, näiteks klassikalised autod.

Omadused:

  • Sisseehitatud DAB+ vastuvõtja ja kõrge jõudlusega tuuner FM/MW/LW jaoks
  • Sujuv segamine DAB ja FM vahel
  • Bluetooth käed-vabad kõnelemiseks ja A2DP heli esitamiseks, sealhulgas AVRCP 1.6 sirvimine
  • Toetab Amazon Alexa häälaktiveerimise kaudu
  • Lihtne paaritamisfunktsioon iPhone'i ja Androidi nutitelefonide jaoks, saab üheaegselt ühendada 2 telefoni
  • Saab ühendada korraga 5 heli voogesitusseadet (Kenwood Music Mix)
  • Kenwoodi kaugjuhtimisrakendus
  • Esi USB-port koos iPodi / iPhone'i otsejuhtimisega ja 1,5 A "Quick Charge" laadimisfunktsioon
  • Kompatiibel iPhone'i hääljuhtimise Siri'ga
  • 13-kohaline ekraanisekment ja VA-tehnoloogia paremaks loetavuseks; Muutuv valgustus (ekraan ja klahvid)
  • Saksa menüü
  • Poolparameetriline 13-ribaline helikontroll ja 7 eelseadistatud helimustrit, Drive EQ
  • Digitaalne viivituskorrektsioon (DTA) ja 3-riba aktiivne ristumine
  • Bassi tugevdamine ja valjuse juhtimine, Kenwoodi heli taastamine
  • Eelvõimendi väljund 2x 2,5 V väljundtasemega
  • Maksimaalne väljundvõimsus: 4x 50 vatti
  • Eemaldatav juhtpaneel muutuva valgustusega
  • Kaasas juhtmega mikrofon
  • Kaasas aktiivne DAB-aknaga antenn
  • Üle 30% vähem paigaldussügavust (ilma CD-mängijata): kokku 100 mm
  • OEM juhtmega kaugjuhtimispult valmis

Feature3 mp3
Compatible with Steering Wheel Remote Control Optional
Music Power Output (Watts) 4 x 50
Bluetooth Yes
Theft Protection Detachable control panel
Background Colour Multi-Colour
Font Colour Multi-Colour
Illuminated Keypad Multi-Colour
Preamplifier-Out 2x
Colour Black

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.89 kg
Pakendi laius
196 cm
Pakendi kõrgus
5.3 cm
Pakendi pikkus
10 cm

Toote koodid

EAN
0019048233745
Tootja kood
KMMBT508DAB

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge