Byomic teleskoobikomplekt

Ostukorvis rakendub
VEEL 12% allahindlust
(min. 10€ ostul)
248,99 €

Järelmaksuga ostes alates 8,49 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

See Byomic teleskoopide komplekt sisaldab järgmisi kahte eset: Byomic Reflektor Teleskoop G 114/900 EQ-SKY Byomic G-Reflektor teleskoop 114/900 on täiuslik kombinatsioon Newtoni peeglist kompaktsete mõõtmetega. Kogenud astronoom teab, et valguslangus

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


See Byomic teleskoopide komplekt sisaldab järgmisi kahte eset: Byomic Reflektor Teleskoop G 114/900 EQ-SKY Byomic G-Reflektor teleskoop 114/900 on täiuslik kombinatsioon Newtoni peeglist kompaktsete mõõtmetega. Kogenud astronoom teab, et valguslangus on astronoomias oluline tegur. 114 mm läbimõõduga peegel saab olulise hulga valgust, mis peegeldub. Sel viisil näete objekte, mis asuvad meie Päikesesüsteemis kaugel. 114 mm avamine ja suhteliselt pikk fookuskaugus 900 mm annavad sellele OTA-le (Optiline Toru Assamblee) fookuskauguse suhtega F/7,9. See teeb sellest mitmekülgse teleskoobi, mis sobib nii madala võimsusega laiade vaateväljade vaatlemiseks kui ka sügava ruumi fotograafiaks, kuid ka kuu-, planeedi- ja kahe tärni vaatlemiseks ning suure võimsusega fotograafiaks. Paralaktilise paigalduse tõttu on objektide jälgimine öötaevas väga lihtne. Saate ka statiivi koos ekvaatorilise paigaldusega (EQ-SKY), mis annab sellele kindla aluse ja väga head jälgimisvõimalused. Tähelepanu: Selle teleskoobi komplektiga saate ka LED-otsija. See muudab objekti, mida soovite näha, veelgi lihtsamaks. Punane täpp näitab, kuhu te sihite. Byomic Junior Teleskoop 40/400 Junior Peegelteleskoop 40/400 koos kompassiga on kompaktne peegelteleskoop, mis saab paigaldada ühe minuti jooksul. Ainus asi, mida algaja astronaut peab tegema, on peegel teleskoopi paigaldada ja teleskoop standardisse klõpsata. Üks kahest okulaarist saab valida Ernaks ning universum on täis tähti ja planeete. Teleskoop on lastele ideaalne tänu millele on võimalik alustada taevavaatluste tegemist. Teleskoop on vastupidav löögile ja sellel on kompass, et saaks määrata õige asendi. Teleskoobi standard on välja pandud 30 cm kõrgusele ja sellel on kaks nuppu, mis võimaldavad teleskoopi seada ja lukustada. Teleskoop kasutab peegleid ja seetõttu nimetatakse seda ka Newtoni või reflektor teleskoobiks. 40 mm läbimõõduga peegliga suudab teleskoop leida planeete ja tähti, mis on (suhteliselt) meile lähedal. Taevakehade vaatlemiseks on teleskoobil otsija, mis võimaldab kõigepealt leida vaadeldava objekti teleskoobiga vaatlemiseks. Byomic Reflektor Teleskoop G 114/900 EQ-SKY; 1x Byomic Junior Teleskoop 40/400

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge