DJI Air 3 Fly More Combo DJI RC 2 juhtpuldiga

1 549 € + tasuta lisad

Järelmaksuga ostes alates 52,80 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Täielikult stabiliseeritud kaksikkaamera
  • 48-megapiksline 1/1,3" CMOS sensor, 4K videosalvestus
  • 1/1,3" CMOS telekaamera 3-kordse suumiga
  • Lennuaeg kuni 46 minutit
  • Komplektis DJ RC 2 juhtpult & lisatarvikud
DJI uusim Air seeria droon Air 3 koos DJI RC 2 juhtpuldi ja Fly More Combo lisatarvikutega.

DJI Air 3 uhkustab esimese Dual-Primary kaamerasüsteemiga Air seeria hulgas, millesse on paigutatud 1/1,3-tolline CMOS laia nurgaga kaamera ja 1/1,3-tolline CMOS 3x keskmise telekaameraga stiilsesse ja kompaktsesse korpusesse. Mõlemal kaameral on sama sensori suurus, kuid erinevad fookuskaugused, tagades järjepideva pildikvaliteedi ja rohkem dünaamilisi pildistamisvõimalusi.

Täiendav kaamera jõudlus
Laia nurgaga kaameraga on võimalik paremini jäädvustada laienevaid maastikke.
Ja 3x keskmise telekaamera saavutab kaotusteta 3x optilise suumi ruumiliseks kokkusurumiseks, pakkudes ainulaadset vaatenurka igale objektile.

Iga nurga alt ikooniline
Kasuta laia nurgaga kaamerat, et jäädvustada rohkem igast maastikust. Vaheta 3x keskmise telekaamera peale, et raamida iga objekt julgeks fookuspunktiks.

Kahe kaameraga 48-megapikslised fotod
Mõlemad kaamerad suudavad pakkuda tõetruude detailidega täidetud 48 MP fotosid, mis näevad suurepärased välja ning võimaldavad sujuvat kärpimist hilisemaks kasutamiseks neile, kes seda vajavad.

Kahe kaameraga 4K/60fps HDR videod
Air 3 kahe 1/1,3-tollise CMOS-sensoriga toetab kahte loomulikku ISO-d, võimaldades otsest väljundit 4K/60fps HDR-videote jaoks ilma kärpimiseta. See tähendab, et salvestusmaterjal nii ühest kui teisest kaamerast võib olla rikastatud rikkalike värvidega ja loomulike valgusüleminekutega, pakkudes hingematvalt kauneid ja erakordselt täpseid tulemusi.

Mõlemad kaamerad toetavad ka 10-bitist D-Log M ja 10-bitist HLG värvirežiimi. 10-bitine D-Log M režiim aitab säilitada rohkem esiletõstetud ja varjatud detaile, mis suurendab paindlikkust redigeerimisel. 10-bitine HLG režiim võimaldab esitada suuremat dünaamilist ulatust, saavutades suurepäraseid pildistamistulemusi ilma värvikorrektsioonita.

Pikendatud lennuaeg, innovatiivne laadimine
Air 3 pakub kuni 46 minutit lennuaega, mis on 48% võrra pikem võrreldes eelmise põlvkonnaga. See annab piisavalt aega avastamiseks, kompositsioonide kohandamiseks ja soovitud kaadrite jäädvustamiseks, kõik üheainsa lennu jooksul.

Uus aku laadimiskeskus toetab innovaatilist võimsuse ülekande funktsiooni. Lihtsalt vajuta ja hoia funktsiooninuppu all, et üle kanda mitme aku järelejäänud võimsus aku juurde, mis omab kõige rohkem allesjäänud energiat. See võimaldab sul saada rohkemalt laetud akut olukordades, kus laadimisvõimalused on piiratud.

Igas suunas takistuste tuvastus
Igas suunas tajusüsteem võimaldab Air 3-l saavutada põhjaliku keskkonna taju, võimaldades tuvastada takistusi kõikides suundades. Kui takistused on avastatud, saab Air 3 kasutada APAS 5.0 süsteemi, et teha sujuvamaid vältimisliigutusi ning tagada üldiselt turvalisem lennukogemus. Isegi täielikud algajad saavad nüüd lennata enesekindlalt ja ellu viia loovaid ideid suurema ohutusega.

O4 HD videoedastus
Järgmise põlvkonna O4 HD videoülekandesüsteem annab Air 3-le märkimisväärselt parendatud ülekandetulemuse. See võimaldab saavutada maksimaalse ulatusega 20 km, suurendatud stabiilsusega ning pakub kvaliteetset 1080p/60 kaadrit sekundis otseülekannet, tagades ülimalt sujuva vaatamise ja kasutamise.

Edasiarendatud tagasipöördumise funktsioon (RTH)
Nutika tagasipöördumise (Smart RTH) käigus planeerib Air 3 automaatselt optimeeritud lennutee tagasipöördumise jaoks, samal ajal säilitades kõiksuunalise takistuste tuvastamise, et kiiresti ja ohutult naasta oma alguspunkti.

FocusTrack
FocusTrack hoiab Sind või Sinu objekti lihtsasti kaadri keskel. 3x keskmise telekaamera võimaldab ainulaadset ruumilise kokkusurumise tunnet, kui esile tõstetakse objekte. See täiustatud jälgimise jõudlus koos kõiksuunalise takistuste tuvastamisega võimaldab sul saada intelligentseid ja hästi planeeritud kaadreid alati ja igal pool, kui sul neid vaja on.

QuickShots
QuickShots annavad Air 3-le võimaluse kasutada loovaid kaameraga liikumise valikuid, nagu Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang ja Asteroid.

2,7K vertikaalne filmimine
Air 3 toetab 2,7K vertikaalset filmimist mõlema kaameraga, andes vertikaalsetele kaadritele suurepärase dünaamilise ilme maastike või objektide jäädvustamisel. Kaks 4:3 kuvasuhtega CMOS-andurit annavad piisavalt ruumi vertikaalseks kärpimiseks, säilitades samal ajal 2,7K eraldusvõime ja optimeerides neid nutitelefonide vaatamiseks. See tähendab, et pilte saab otse jagada sotsiaalmeedias ilma pärast vajaliku kärpimiseta.

MasterShots
MasterShots võimaldab Air 3-l automaatselt teostada mitmekesiseid kaameraliigutusi, filmida mitu klippi ja redigeerida neid koos muusika, lõigete ja efektidega kiireks ja lihtsustatud kinematograafiliseks materjaliks.

LightCut rakendus
Ühenda Air 3 traadita teel oma nutitelefoniga LightCut rakenduse abil, et saada laiendatud loomingulisi võimalusi, näiteks üheklõpsuline redigeerimine. Selle protsessi käigus ei ole vaja kogu salvestusmaterjali alla laadida, mis aitab säästa salvestusruumi Sinu mobiilseadmes.

Teekonnapõhine lennurežiim
Esimest korda on teekonnapõhine lennurežiim nüüd saadaval Air seerias. Planeeri Air 3 jaoks lennurežiimid ja filmimistegevused eelnevalt, et saavutada kaameraga keerukaid liigutusi ja vapustavaid ülesvõtteid. Saad ka salvestada lennurežiime, et hiljem täpselt sama liigutust korrata, avades võimaluse pikale timelapse filmile, mis jäädvustab üleminekuid, näiteks päevast öösse või aastaaegadelt aastaaegadele.

Osta see toode ning saad tasuta:


Sa säästad:
32,98 €

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Lennumasin

Lennumasina mudel
DJI Air 3
Kaal (koos akuga, g)
720
Maksimaalne kaldenurk
35°
Maksimaalne tõusukiirus
10 m/s
Maksimaalne langemiskiirus
10 m/s
Maksimaalne liikumiskiirus
19 m/s
Maksimaalne lennukõrgus
6000 m (merepinnast)
Maksimaalne soovituslik tuulekiirus
12 m/s
Maksimaalne lennuaeg
46 minutit
Siseruumis hõljumine
Puudub
Töötemperatuur
-10 – 40 °C

Gimbal

Stabilisaator
3-teljeline
Kontrollitav tööulatus
Kalle: -90° – 60°
Pan: -5° - 5°
Mehhaaniline tööulatus
Kalle: -135° – 70°
Roll: -50° – 50°
Pan: -27° - 27°
Maksimaalne kontrollkiirus
100°/s

Kaamera

Sensori mõõt
Lainurk 1/1,3" CMOS
Keskmine telekaamera: 1/1,3" CMOS
Megapikslite koguarv
48
Suurim pildimõõt pikslites
8064 × 6048
ISO tundlikkuse ulatus
100 – 6400
Foto failitüüp
JPEG
DNG
RAW
Video lahutusvõime
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/100*fps
Vaatenurk
Lainurk kaamera: 82°
Keskmine telekaamera: 32°
Salvestusmeedium
512 GB
Mälukaardi tüüp
microSDHC
microSDXC
Toetatud failsüsteemid
exFAT

Juhtpult

Puldi nimi
DJI RC 2

Rakendus / eelvaade

Nutiseadme rakendus
DJI Fly

Laadija

Laadija mudel
DJI 65W Portable Charger
DJI 100W USB-C Power Adapter
Väljundpinge
5 – 20 V
Väljundvõimsus
100 W

Standardaku

Mahutavus
4241 mAh
Aku tüüp
Li-ion 4S
Mahutavus (Wh)
62,6 Wh
Väljundpinge
14,76 V
Kaal
267 g
Laadimistemperatuur
5 – 40 °C
Maksimaalne laadimisvõimsus
100 W

Üldine

Komplekti sisu
DJI Air 3
DJI RC-N2 juhtpult
3 × DJI Air 3 Intelligent Flight Battery
6 × propellerite paari (kokku 12)
Gimbali kate
USB-C - USB-C PD kaabel
DJI Air 3 aku laadimisjaam
DJI õlakott
DJI RC 2 juhtpult
Värvus
Hall

Toote koodid

EAN
6941565964731
Tootja kood
CP.MA.00000693.01

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge