Portable Power Station Romoss RS1000 Thunder Series, 1000W, 933Wh

599 €

Järelmaksuga ostes alates 20,42 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Romoss RS1000 Thunder seeria kaasaskantav toitejaam, 1000W, 933Wh Ära loobu vajalike seadmete kasutamisest isegi elektrikatkestuste ajal. Romoss RS1000 Thunder seeria kaasaskantaval toitejaamal on 933 Wh mahutavus ja Power Boost ajamitehnoloogia või
Romoss RS1000 Thunder seeria kaasaskantav toitejaam, 1000W, 933Wh Ära loobu vajalike seadmete kasutamisest isegi elektrikatkestuste ajal. Romoss RS1000 Thunder seeria kaasaskantaval toitejaamal on 933 Wh mahutavus ja Power Boost ajamitehnoloogia võimsusega kuni 1000 vatti. Seadme korpus on valmistatud vastupidavatest ja tulekindlatest materjalidest, nagu PC ja ABS. Seade toetab PD 60W kiirlaadimist ning pakub silmasõbralikku reguleeritavat valgust kuni 90° ulatuses. Lisaks on sellel mitu porti, mis teeb selle ühilduvaks enamiku seadmetega. Täiuslik reisikaaslane Kas lähed matkale koos oma lähedastega? Või plaanid kalareisi või mägiretke? RS1000 tõestab end igas olukorras! Seadmel on mitu porti, nagu AC, DC, USB-A või USB-C. See võimaldab ka traadita laadimist kuni 10 vatti võimsusega ja toetab ka PD 60W tehnoloogiat, nii et unustad, kui kaua pead ootama, et seadmed oleksid laetud ja kasutamiseks valmis. Lisaks eristub seade võimsusega kuni 1000 vatti ja mahutavusega kuni 933 Wh. Hoia jaam alati endaga kaasas ja ole valmis igas olukorras! Vastupidav disain Seadme korpus on valmistatud vastupidavatest ja tulekindlatest materjalidest, nagu PC ja ABS. Kasutatud lahendus võimaldab seadmel taluda kuni 85 kg survet ja see on põrutuskindel. See ei kahjustu kukkumisel kõrguselt kuni 1,2 meetrit. Lisaks kõrvaldab kaitsekate liiva või tolmu sattumise jaama. Toote mõõtmed on vaid 371 x 254 x 262 mm ja kaalub 8,24 kg. Lisaeelised Romoss kaasaskantava toitejaama kujundamisel pöörati tähelepanu igale detailile. Seade on varustatud taskulambiga, mis hõlbustab erinevate tegevuste tegemist pimedas või abi kutsumist vajadusel. Lisaks pakub RS1000 silmasõbralikku lugemislampi, mis võimaldab sul mugavalt raamatuid õues lugeda. Saad valgustust vabalt reguleerida kuni 90° ulatuses. Lisaks toimub seadme toitega efektiivselt AC adapteri, autolaadija või päikesepaneeli abil. Täielik kasutusohutus Romossi jaam eristub BMS kaitse süsteemiga ja selle kasutamine on täiesti ohutu. Seade on saanud UL sertifikaadi, mis tõestab selle kõrget kvaliteeti. Saad vabalt toita oma seadmeid, kartmata ülekuumenemist, ülekoormust või lühiseid. SoC ekraan teavitab sind seadme töö kõige olulisematest andmetest, nagu temperatuur või aku tase. Komplektis: - Toitejaam x1 - AC adapter x1 - Autolaadija kaabel x1 - Kasutusjuhend x1 Tehnilised andmed: - Tootja: Romoss - Mudel: RS1000 - Mahutavus: 933 Wh - Nominaalne võimsus: 1000 W - Tippvõimsus: 2000 W - Taskulamp: 1 W - LED: 1 W - Ressurss: AC adapter (maksimaalselt 150 vatti) / Päikesepaneel (maksimaalselt 120 vatti) / Autolaadija (maksimaalselt 60 vatti). - Portid: AC (maksimaalselt 3000 W) x2 / DC (maksimaalselt 150 W) / Autopistik (maksimaalselt 120 W) / USB-A (maksimaalselt 18 W) x3 / USB-C (maksimaalselt 120 W) / Traadita laadimine (maksimaalselt 10 W). - Töötemperatuur: -10°C kuni 40°C - Muu: Taskulamp, lugemislamp, SoC ekraan, kaitsekate, ECO režiim - Mõõtmed: 371 x 254 x 262 mm - Kaal: 8,24 kg

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 99,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 69,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 89,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 159,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Toote koodid

EAN
6936857202349
Tootja kood
RS1000-2B2-G153H

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge