Powerbank Baseus Bipow 20000mAh, 20W (white)

27,99 €

Põhiinfo

Baseus Powerbank PPBD050302 Kas sul on oluline võimalus oma seadmeid kiiresti laadida peaaegu igal pool maailmas? Proovi Baseus PPBD050302 võimsuspanka, mille maht on 20000mAh! Saad ühendada mitu seadet korraga ja ei pea muretsema nende ohutuse päras
Baseus Powerbank PPBD050302

Kas sul on oluline võimalus oma seadmeid kiiresti laadida peaaegu igal pool maailmas? Proovi Baseus PPBD050302 võimsuspanka, mille maht on 20000mAh! Saad ühendada mitu seadet korraga ja ei pea muretsema nende ohutuse pärast - keeruline kaitse süsteem takistab tõhusalt kahjustusi. Sisseehitatud LED-ekraan muudab toote kasutamise lihtsaks ning kompaktne suurus, kerge kaal ja vastavus rahvusvahelistele lennutranspordi standarditele võimaldavad sul seda peaaegu igale poole kaasa võtta.

Kiire laadimine sinu seadmetele

Võimsuspank toetab mitmeid kiirlaadimise protokolle. See on ühilduv FCP, QC ja AFC-ga, muuhulgas. Seetõttu on see ideaalne Huawei, Xiaomi või Samsungi nutitelefonide toitmiseks. Näiteks võimaldab see sul laadida oma iPhone 12 kiiresti 20W võimsusega - selleks kulub ainult umbes 30 minutit, et taastada 50% selle energiast! Nii et su seadmed saavad taas kasutusvalmis olla väga lühikese aja jooksul. Aga mis puudutab võimsuspanka ennast? Selle täielikuks laadimiseks kulub vaid 6-7 tundi 18W-ga.

Ühenda mitu seadet korraga

Seade on varustatud mitme väljundiga, et saaksid korraga ühendada rohkem kui ühe seadme. Toode pakub 2 18W USB-väljundporti, 1 18W micro USB-sisendporti ja 18W/20W USB-C sisend/väljundporti. Mida see praktikas tähendab? Võimsuspank võimaldab sul näiteks toita korraga tahvelarvutit ja 2 nutitelefoni - enam ei pea ootama, kuni esimene seade on laetud, enne kui ühendad järgmise!

Ära muretse ohutuse pärast

Kõrgkvaliteetne polümeer-litiumaku tagab mitte ainult kiire, vaid ka ohutu laadimise. Baseus pakub kaitset ülepinge, ülekoormuse, ülelaadimise ja lühise eest, muuhulgas. Võimsuspank on varustatud ka NTC temperatuurianduritega, mis takistavad ülekuumenemist. Toode tuvastab ühendatud seadmed intelligentsemalt ja reguleerib nende jaoks laadimisvoolu, kaitstes neid kahjustuste eest.

Mugavuse jaoks kavandatud

Võimsuspanka täiuslikus seisukorras hoidmine ei tekita sulle isegi kõige vähematki probleemi. Selle korpus eristub meeldiva puudutusega tekstuuriga, mis on higi- ja sõrmejälgedele vastupidav - saad seda lihtsalt puhtana hoida. Tänu sellele saad seadet mugavalt kasutada ka suvel. Toode on varustatud lihtsalt loetava LED-ekraaniga, mis kuvab praeguse aku taseme reaalajas.

Unistuste reisikaaslane

Hanki endale usaldusväärne toiteallikas, mis saab sind peaaegu igale poole kaasa. Baseus võimsuspank on kerge ja käepärane - selle transportimine ei tekita sulle mingit probleemi. Saad isegi selle praktilise seadme lennukisse kaasa võtta - see vastab kõikidele vajalikele nõuetele. Baseus annab sulle võimaluse mugavalt laadida oma seadmeid igal pool, kus seda vajad.

Saad seda kasutada nii paljudel viisidel

Võimsuspank ei pea teenima ainult sinu telefoni laadimiseks! Baseus brändi seade sobib paljudeks erinevateks rakendusteks. Tahad natuke jahutust kuuma suvepäeva ajal? Ühenda oma kaasaskantav ventilaator ja naudi meeldivat briisi! On toimunud elektrikatkestus, su sülearvuti on peaaegu tühjaks saamas ja sul on oluline projekt lõpetada? Võimsuspank tuleb appi! Selle pikk tööaeg ja kaasaskantav disain vastavad kindlasti sinu ootustele.

Bränd Baseus
Nimi Bipow Digitaalse Ekraaniga Võimsuspank
Mudel PPBD050302
Mõõtmed 153x68.8x29.5mm
Värv Valge
Aku tüüp Polümeer-litium
Aku maht 20000mAh/3.7V (74Wh)
Energia muundamise määr ?75%
Micro USB-sisend 5V/2A, 9V/2A
USB-C sisend 5V/3A, 9V/2A
USB-C väljund 5V/3A, 9V/2.22A, 12V/1.5A
USB1/USB2 väljund 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A

Toote koodid

EAN
6932172618261
Tootja kood
PPBD050302

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge