Garmin dezlCam 785 LMT-D

Põhiinfo

  • Kõik-ühes 7-tolline veoauto navigatsioonisüsteem
  • Integreeritud pardakaamera
  • Detailne Euroopa kaart koos eluaegsete tasuta uuendustega
  • Veoautojuhile vastavad marsruudid ja huvipunktid
  • Teekonna hoiatused; silla kõrgused, kaalupiirangud jne

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Preemiumklassi veoauto GPS koos pardakaameraga
  • Kõik-ühes 7” reka navi mugava magnethoidikuga koos sisseehitatud pardakaameraga
  • kaamera jälgib teel olevaid ohte ja teemärgistust hoiatades kokkupõrke ja sõidurajalt väljumise eest
  • Arvutab teekonda vastavalt veoki mõõtudele ja veose tüübile vältides madalaid sildasid ja sõidukeelu alasid. Hoiatab nt. järskude kurvide ja tõusude eest
  • Liiklus- ja ilmastiku info läbi Smartphone Link'i rakenduse
  • Easy Break Planning aitab planeerida puhkepeatusi, soovitab söökikohti, puhkealasid, tanklaid ja majutuskohti
  • Hääljuhtimine (ei tööta eesti keeles), Bluetooth® abil kasutatav käed-vaba süsteem ja sisseehitatud Wi-Fi®, et lihtsustada kaarte ja tarkvara uuendamist ilma arvutita
  • Dispetšer funktsioon ja jälgimissüsteem lubavad dispetšeritel saata sõnumeid ning aadresse oma juhtidele, samuti jälgida kogu sõitu algusest lõpuni

Selge 7-tollise ekraaniga veoauto GPS navi dēzlCam™ 785 LMT-D on suurepärane teekaaslane veoautojuhtidele, kes soovivad suure ekraaniga navi. Lisaks kõikidele funktsioonidele on seadmel ka sisseehitatud pardakaamera, et salvestada oma sõitu ning salvestada videopilti intsidentidest.

Sisseehitatud pardakaamera
dēzlCam™ 785 LMT-D alustab salvestamist HD kvaliteediga nii pea, kui alustad sõitmist. Kokkupõrke korral salvestab G-sensor automaatselt õnnetuse videopildi. Samuti on võimalik videomaterjali salvestada vaid nupuvajutusega. Seade on lihtsasti eemaldatav magnethoidiku küljest, juhuks kui on tarvis pildistada õnnetuse tagajärgi. Valikuline GPS ülekate kuvab asukohta, kiirust, kuupäeva ja kellaaega, et täpselt salvestada, kus intsident juhtus.

Tasuta reaalajas teenused
Mis toimub teel sinust eespool? Smartphone Link on tasuta mobiilirakendus, mis ühendab iPhone® või Android® seadme sinu dēzlCam'iga. Peale ühendamist, saab su dēzlCam reaalajas liiklusinfot, ilmateateid, kiiruskaamerate infot ja muud.

Bluetoothi eelised
Ühenda oma dēzlCam™ 785 Bluetooth'i abil enda nutitelefoni või tahvelarvutiga, et nautida sisseehitatud mikrofoni ja tugevate kõlaritega käed-vaba helistamist. Hoia oma telefoni taskus või konsoolil, ning sa saad endiselt teha kõnesid ning võtta kõnesid vastu. Nutitelefoniga ühenduses olles kuvab GPS oma ekraanil ka kohandatavaid nutiteavitusi kõnede, sõnumite, rakendusteadete ja muu kohta.

Lihtne puhkepausi planeerimine
Et teel olles elu lihtsustada, on dēzlCam™ 785 veoauto GPSil puhkepausimärguanded, mis aitavad võtta igast pausist maksimumi. Leia enda lähedusest veoautojuhtidele olulised huvipunktid nagu toidukohad, tanklad, puhkealad, dušid, pangaautomaadid, WiFi leviala ja muud. Lisaks on võimalik otsida ja filtreerida veoautode puhkealasid nendes leiduvate mugavuste järgi nagu dušid, tanklad, WiFi ja veokipesula.

Hoolduslogid
dēzlCam™ 785 GPSil on ka hooldusraamatu funktsioon, kuhu saab salvestada hoolduste tüübid ning ajad. Hoia mugavalt silma peal oma rehvide läbisõidul, rehvirõhul, õlivahetustel, rehvivahetustel ja muul.

Dispetšer ja jälgimissüsteem
dēzlCam™ 785 seadmele on eelnevalt paigaldatud lihtne veoauto jälgimise süsteem, mis laseb dispetšeritel jälgida juhte, ning saata näiteks sõnumiga tarneaadress. Juht saab aadressi valida tekstisõnumist ning sujuvalt marsruutida vajalikku sihtpunkti.

Juhtmevaba tagurduskaamera
Näe ka tagurdades oma veoauto taha kasutades Garmini tagurduskaamerat (müüakse eraldi).
dēzlCam™ 785 ühildub Garmin BC™ 35 juhtmevaba tagurduskaameraga. Peale ühendamist näitab dēzlCam kaamerapilti otse navi ekraanilt.

Keeled

Kasutajaliides
inglise
eesti
vene
Lisakeeled laetavad läbi arvuti
Hääljuhised
Jah
Lisakeeled laetavad läbi arvuti
Kõne tuvastus
Jah
Eesti keele tugi puudub

Kaardid

Kaartide arv
45
Detailkaardid
Andorra
Austria
Belgia
Eesti
Gibraltar
Hispaania
Madalmaad
Iirimaa
Itaalia
Kreeka
Leedu
Läti
Liechtenstein
Luksemburg
Malta
Monaco
Norra
Poola
Portugal
Prantsusmaa
Rootsi
Saksamaa
San Marino
Slovakkia
Sloveenia
Soome
Ühendkuningriigid
Šveits
Tšehhi
Taani
Ungari
Vatikan
Osalised kaardid
Bulgaaria
Horvaatia
Rumeenia
Türgi
Ukraina
Ühendusteed
Albaania
Bosnia ja Hertsegoviina
Makedoonia
Moldaavia
Montenegro
Serbia
Valgevene
3D kaardivaade
Jah
Kaardiuuendused
Sisaldab seadme eluaegset kaardiuuendust
Sõiduridade abi
Jah
Ristmiku vaade
Jah
TMC liiklusinfo vastuvõtja
Jah

Tehnilised andmed

Ekraani tüüp
TFT LCD
Puutetundlik
Jah
Ekraani mõõt (tolle)
6,95
Ekraani lahutusvõime
1024 × 600
Sisemälu
16 GB
Laienduspesad
microSD kaardipesa
Vooluallikas
USB
Integreeritud liitium-ioon aku
Aku kestvus
2 tundi
Bluetooth
Jah
FM saatja
Ei
Veoauto režiim
Jah
Käed-vaba helistamine
Jah
Muu
Integreeritud sõidusalvestaja
Laius (mm)
199
Kõrgus (mm)
122
Sügavus (mm)
24
Kaal (g)
437
Komplekti sisu
GPS seade
Autohoidik iminapaga
Autolaadija/toitejuhe (12-24V)
microUSB kaabel
8 GB microSDHC mälukaart

Toote koodid

EAN
753759207793
Tootja kood
010-01856-10

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge