Camper 1090, EU MT-D, GPS

Põhiinfo

EKSLE HETKES MITTE TEEL. Kasuta teekonnal navigeerimiseks Camper 1090 seadet ning saad nautida kogetud mälestusi. Ei mingit silmade pingutamist. 10-tolline ekraan kuvab kogu vajaliku teabe maastiku- või portreerežiimis selgelt ja arusaadavalt. Jä

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


EKSLE HETKES MITTE TEEL.

Kasuta teekonnal navigeerimiseks Camper 1090 seadet ning saad nautida kogetud mälestusi.





Ei mingit silmade pingutamist. 10-tolline ekraan kuvab kogu vajaliku teabe maastiku- või portreerežiimis selgelt ja arusaadavalt.





Järelveetavad sõidukid kasutavad matkaautodest erinevaid teid. Selleks on meil kohandatud teekonnad1.





Liiklusmärkide hoiatused võimaldavad seiklust nautida ja järsud kurvid ei saabu ootamatult.





Aitame sul looduse nautimiseks või paari öö veetmiseks leida parimad kohad.





Sisseehitatud Wi-Fi® muudab Euroopa kaartide uuendamise äärmiselt lihtsaks.





Häälassistent on kaasjuht, kes jätab otsustamise sinu hooleks.






Sujuvam seiklus saab alguse just siit.



SUUR NAVIGATSIOONISEADME EKRAAN

See suur ja 10-tollise ekraaniga GPS-seade on varustatud selgelt loetava ja suure eraldusvõimega puuteekraaniga, mis esitab kogu vajaliku teabe nii maastiku- kui portreerežiimis.





KOHANDATUD HAAGISSUVILA TEEKONNAD

Camper 1090 arvestab sinu sõiduki mõõtude ja massiga ning otsib välja sobivaima teekonna1. Lisaks saad salvestada profiilid mitmele sõidukile või haagisele.





LIIKLUSMÄRKIDE HOIATUSED

Ole saabuvatest järskudest tõusudest, kurvidest, massipiirangutest teadlik veel enne nendeni jõudmist. Üksikasjalik kõrguse teave aitab teekonnale jäävateks tõusudeks ette valmistuda.





KÄMPINGUD JA TEENUSED

Lihtsusta oma teekonda ettevõtete ACSI™ ja Campercontact™ eellaaditud autoelamute kämpingutega ja ettevõtte Trailer's PARK™ tasuta peatumiskohtadega. Filtreeri kämpinguid ja peatumiskohti eelistuslike mugavuste alusel, nagu toitepesa, dušš ja Interneti-ühendus. Lisaks pääsed juurde teenuse iOverlander™ sisule.





LIHTNE REISI PLANEERIMINE

Paarista Garmin Drive™ rakendusega ja impordi ning jaga teekondi ja GPX-faile2.





Sõida nutikamalt.



HÄÄLASSISTENT

Kas vajate juhiseid? Öelge lihtsalt sõna. Camper 1090 vastab teie suulistele taotlustele ja navigeerib kuhu iganes vaja.





JUHTMETA UUENDUSED

Sisseehitatud Wi-Fi-ühenduvuse tõttu on lihtne kaarte ja tarkvara ilma arvutit kasutamata ajakohasena hoida. Kui uuendused on saadaval, kuvatakse ekraanil teade.





REAALAJAS LIIKLUS- JA ILMATEAVE

Kui seade on paaristatud Garmin Drive™rakendusega, aitab reaalajas2 liiklusteave ummikuid vältida ja ümbersõite leida. Lisaks kuvatakse üksikasjalik ilmateade, kehtivad olud, animeeritud radar ja palju muud.





REAALAJAS KÜTUSEHINNAD

Loo ühendus Garmin Drive™ rakendusega ja saa reaalajas2 teavet teekonnale jäävate kütusehindade kohta.





KÄED VABA SÜSTEEM

Sisseehitatud Bluetooth® juhtmeta tehnoloogia abil saad sünkroonida oma ühilduva nutitelefoni seadmega Camper 890 ja teha telefonikõnesid3 käsi roolilt tõstmata.





NUTITEAVITUSED

Kui seade on rakendusega Garmin Drive paaristatud, näed oma telefonist pärit tekstsõnumeid ja muid teavitusi2 navigeerimisseadme ekraanil.





Seiklusteks valmis.



TRIPADVISOR®

Kuva teenuses TripAdvisor olevad arvustused hotellide, restoranide ja vaatamisväärsuste kohta, mis jäävad sinu marsruudile või sihtkoha lähedale.





KAARDI KATVUS

Meie navigatsiooniseade sisaldab kaardiuuendusi ja on varustatud täieliku Euroopa kaardiga. Lisaks on sul Põhja-Ameerikas, Lõuna-Ameerikas, Austraalias ja Uus-Meremaal, Lõuna-Aafrikas,, Lähis-Idas ja Põhja-Aafrikas teenuse Garmin Express kaudu ligipääs tasuta kaartidele.





SOOVID VEEL ROHKEM?

A Garmin Dash Cam™ (müüakse eraldi) on usaldusväärne abiline, mis reisi ajal automaatselt videot jäädvustab. Lisaks saavad teatud pardakaamerad pidevat toidet, kui kaamera ühendatakse autoelamu satelliitnavigatsiooniseadme taga asuvasse USB-pessa. Leia seikluseks õige seade.





LEIA KOHTI NIME JÄRGI

Navigeerimisseadmesse eellaaditud Foursquare® andmed muudavad uute poodide, restoranide ja miljonite muude populaarsete kohtade leidmise lihtsaks.





TÖÖTAB KOOS TAGURDUSKAAMERATEGA

Paarista Camper 1090 meie BC™ 35 juhtmevaba tagurduskaameratega (müüakse eraldi) või ühilduvate kolmandate osapoolte kaameratega ja oled teadlik selja taha jäävast.

Toote koodid

EAN
753759272197
Tootja kood
010-02425-15

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge