Rowerek biegowy hulajnoga deskorolka Flash 3 w 1 z kołami LED - pastelowy turkusowo niebieski

60,99 €

Järelmaksuga ostes alates 1,82 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

3 w 1 – jooksuratas, tõukeratas ja rula Flash. Sun Baby Jooksuratas, tõukeratas ja rula ühes - ideaalne lõbu kõige noorematele! Otsid laste tõukeratast, mis oleks lõbus, turvaline ja sobilik juba 3-aastastele? Meie 3-rattaline laste tõukeratas vasta
3 w 1 – jooksuratas, tõukeratas ja rula Flash.

Sun Baby Jooksuratas, tõukeratas ja rula ühes - ideaalne lõbu kõige noorematele!
Otsid laste tõukeratast, mis oleks lõbus, turvaline ja sobilik juba 3-aastastele? Meie 3-rattaline laste tõukeratas vastab kõigile neile kriteeriumidele!

Laste tõukeratas alates 3. eluaastast - turvaline ja lastesõbralik!
Tänu meie tõukerattale saab sinu laps alustada kolmerattalise sõidu seiklust juba 3-aastaselt. See on ideaalne valik nii poistele kui tüdrukutele. Meie Rapid Assemble System süsteem tagab kiire kokkupaneku ja Click-On kõrguse reguleerimisega iste võimaldab tõukeratast kohandada kasvava lapse vajadustele.

LED-tuledega tõukeratas - rõõm ja turvalisus õhtuti!
Meie 3-rattaline laste tõukeratas pole ainult transpordivahend, vaid ka fantastiline mänguasi. Esiratastesse paigaldatud LED-tuled põlevad sõidu ajal, tagades parema nähtavuse õhtustel jalutuskäikudel. Lisaks meelitavad need helendavad rattad kindlasti teiste laste tähelepanu.

Rooli reguleerimine ja suured rattad - kohandamine vanusele ja sõidumugavusele!
Viieastmeline rooli reguleerimine võimaldab tõukeratast kohandada lapse kasvuga vahemikus 61,5 kuni 87 cm. Suured esirattad mõõtmetega 13,5 cm x 4 cm tagavad suurepärase haarduvuse ja võimaldavad mugavalt ületada ebatasasusi. Meie tõukeratas on valmis vastu pidama kuni 50 kg koormusele, mis annab kindluse, et see teenib mitu hooaega.

Edasijõudnutele - rula!
Kui sinu laps muutub järjest osavamaks, võib tõukeratas ühe liigutusega muutuda rulaks. Vajuta nuppu, eemalda rool ja asu rulaga sõitma!

Libisemisvastane pind ja kummist käepidemed - turvalisus ja mugavus!
Meie tõukerattal on libisemisvastane pind, mis kaitseb libisemise eest sõidu ajal. Mugavad kummist käepidemed on ideaalselt kohandatud väikestele kätele, tagades kindla ja mugava haarde. Tugev konstruktsioon tagab stabiilsuse ja vastupidavuse, samas on see piisavalt kerge, et laps saaks vabalt manööverdada.

Valides meie 3-rattalise laste tõukeratta, valite mitte ainult transpordivahendi, vaid eelkõige lõputu lõbu ja unustamatud hetked värskes õhus. Avasta meiega kolmerattalise tegevuse kirg!

3-rattaline laste tõukeratas - lastele alates 3. eluaastast!

Spetsifikatsioon

  • Maks. koormus: 50 kg

  • Maks. istme koormus: 20 kg

  • Istme pikkus: 32 cm

  • Maks. istme kõrgus: 42,5 cm

  • Min. istme kõrgus: 24,5 cm

  • Maks. rooli kõrgus: 87 cm

  • Min. rooli kõrgus: 61,5 cm

  • Rooli laius: 28 cm

  • Vanus: 3+

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
4.7 kg

Toote koodid

EAN
5907478643379
Tootja kood
J02.013.1.5

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge