Jalgratas JEEP MTB 27,5, kollane

Ostukorvis rakendub
2% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
1 699 €

Järelmaksuga ostes alates 57,91 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Alumiiniumist raam Alumiinium on suurepärane materjal e-jalgratta raami jaoks, kuna see on kerge, tugev ja korrosioonikindel. See tagab Jeep jalgratta pikaajalise vastupidavuse ja lihtsustab transporditavust. Shimano Tourney 7-astmeline käiguvahetus

Alumiiniumist raam
Alumiinium on suurepärane materjal e-jalgratta raami jaoks, kuna see on kerge, tugev ja korrosioonikindel. See tagab Jeep jalgratta pikaajalise vastupidavuse ja lihtsustab transporditavust.

Shimano Tourney 7-astmeline käiguvahetus
Shimano Tourney 7-käiguline käigukast võimaldab sõitjal rattasõidu tingimusi kohandada, kasutades erinevaid käike. See võimaldab lihtsat ja sujuvat üleminekut erinevatele pinnase- ja kõrgustasemetele.

Ketaspidurid ees ja taga
Ketaspidurid pakuvad täpset ja tugevat pidurdamisvõimet, mis on hädavajalik turvalisuse tagamiseks. Nii eesmise kui ka tagumise ratta ketaspidurid tagavad efektiivse pidurdamise erinevatel kiirustel ja tingimustel.

Eemaldatav aku mugavamaks laadimiseks
Eemaldatav aku annab kasutajale võimaluse seda laadida ilma jalgratta enda läheduseta. See on eriti kasulik kontorites, korterites või muudes kohtades, kus on piiratud juurdepääs vooluvõrgule. Samuti on kortermajas mugav ratas parkida panipaika ning aku võtta laadimiseks kaasa üles korterisse. 

LCD ekraan
LCD ekraan näitab olulist teavet nagu aku laetuse tase, kiirus ja läbitud vahemaa. See aitab sõitjal hoida kontrolli oma sõidu üle ja optimeerida elektriratta kasutamist.

Läbisõit kuni 40 km
JEEP elektrilise jalgrattaga saad läbida kuni 40 km ühe laadimisega. See teeb sellest sobiva vahendi lühemateks sõitudeks linnas või pikkadeks jalgrattasõitudeks maapiirkondades.


Tootja Jeep
Tuled Eesmised
Eemaldatav aku Jah
Eesmine pidur Ketas
Tagumine pidur Ketas
Aku tootja LG
Amordid Eesmised
Seisujalg Jah
Signaal/kell Jah
Mootoritüüp Assisteeriv
Eesmine porilaud Ei
Tagumine porilaud Ei
Raami suurus 171cm – 180cm - L
Veotüüp Tagavedu
Kasutatav ilma elektrita Jah

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 219,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 129,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 229,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 349,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
29 kg

Toote koodid

EAN
4895232701766
Tootja kood
JE-MX27.5+-YK48

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 2-4 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge